№ 16. Істинна присутність - 6 Жовтня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
26.04.2024
19:19
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Жовтень » 6 » № 16. Істинна присутність
20:03
№ 16. Істинна присутність

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 16. Істинна присутність

Посланець: Примітка:  Рано вранці, шостого жовтня, Мене пробудив стук в двері та пісня: "О, Вона кличе, Вона кличе тебе зараз". Найпершим читанням на ранковій Літургії того дня були рядки про Ісуса, Який стукає у двері. Після обіду я пішла на прославу до церкви Св. Гертруди. Коли винесли священні дари, я прославляла Ісуса і заплющила очі.

Ісус: Я – Господь, Єдиний Бог і ти не матимеш жодних богів перед Мною! Прийди і будь зі Мною, дитя. Я наповню твоє серце радістю. Я втішу тебе. Я освячу тебе. Я подарую тобі легкість і ти звернешся лише до Мене у своїх молитвах і благатимеш Моєї милості, ласки та любові. Все залежить від вас, дорогі Мої, все у цьому світі таке безглузде. Моя рука веде вас, щоб ви працювали на Моїй ниві. Я хочу, щоб ви вільно перебували зі Мною тут, у Моїй церкві. Пам'ятай Моє обличчя, дарохранительницю. Ти, Моє дитя, побачиш Мене. Я відкриюсь тобі. Приходь до Мене і будь наодинці зі Мною щодня. Одна година для нас з тобою – щодня. Не менше. Прийди до Мене. Я жадаю бути з тобою,  поділитися Собою з тобою. Не втікай від Мене до інших справ. Мої турботи – твої єдині клопоти. Повернися до Мене і будь уважною до Моїх слів. Все решта немає значення.

Я твій Бог і Я люблю тебе. Я хочу щоб ти поширювала ці листи. Зосередься лише на Мені. Будь тут, щоб Я міг працювати у тобі, маленька. Я не можу змусити тебе прийти, лише кажу, що хочу цього. Роби все, що можеш, аби присвячувати Мені час щодня. Молись до Мене безперестанку. Не будь від світу цього. Ось чому ти тут почуваєшся так незатишно. Ти не можеш працювати на Моїй ниві і бути від світу сього. Відпусти всі свої проблеми і довіряй Мені повністю.

Я справді з тобою, маленька. Між нами – істинна любов. Я чекаю на тебе, а ти так прагнеш бути зі Мною. Ти знаєш, чому так цього хочеш. Дивись, як сатана намагається відволікти тебе іншими речами. Будь розумнішою від нього і зрозумій, що Я хочу бачити тебе у Своїй церкві. Все решта немає значення. Ти споглядала Моє лице збоку, дитя. Це Я, Ісус, який любить тебе. Ти не втратиш нічого. Ти лише заробиш Мою любов. тримайся за Мене, дитя, довіряй Мені повністю і будь зі Мною. Все решта немає значення. Я – Твій Бог і Я ревнивий. Я хочу твого часу. Я хочу, щоб ти проводила його у молитві.  Я хочу бути з тобою наодинці. Все решта немає значення. Я наповнюю твоє серце найкращими дарами, Я тут, у кожному твоєму кроці.

Я – Ісус, Син Бога Живого. Прийди, дитя, Я все чекаю і чекаю на тебе. Не змушуй Мене чекати. Благаю тебе, прийди. Скажи іншим що ти надто зайнята. На тебе чекає любов. Я – Бог, дитя. Одна година наодинці зі Мною щодня і ніяких виправдань. Я прагну бути з тобою, дитя. Хотів би показати тобі більше, але година підходить до кінця, або ти засинаєш. Будь зі Мною, дитя. Я чекаю, чекаю, чекаю. Я чекаю на тебе поруч зі Мною. Я люблю тебе. Слухай Мене і не бійся.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
6 жовтня 1993 р    Ріта Рінг. 
На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1246 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Джублик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]