Четвер
28.03.2024
23:22
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Головна » 2017 » Вересень » 20 » свідчення про отримані ласки в Джублику.
10:26
свідчення про отримані ласки в Джублику.

Світлина від Атанасія Чийпеша.Кілька днів тому ми отримали свідчення про отримані ласки в Джублику.
На жаль, автор не залишив своїх даних. Однак з нагоди святкування п'ятнадцятиріччя появи Святого Йосифа, а, отже всієї Пресвятої Родини, вирішили його поширити.

Слава Ісусу Христу!
Сталося це на початку появи Пресвятої Родини у Джублику.
Я - медик за освітою... І, людина віруюча. Та віра людини випробовується в стражданнях.
Мій діагноз, на той час, був: онкологія грудей. Колеги направили в Ужгород, в онкодиспансер, на лікування. Це було в п'ятницю. А в неділю прийшла родичка, і, покликала мене в Джублик.
Я не дуже вірила, що там сталося таке чудо. Та, все ж, як невіруючий Фома, пішла. Людей було багато, та Службу Божу не дуже було чути через гамір дітей та дорослих. Я роззулася і притулилася до дерева затуливши обличчя руками, щоб зосередитись на молитву. І, відразу відчула тягар, як мішок з чимось на плечах. Промовила: "Мати Божа, якщо Ти дійсно тут є - мені дуже потрібна Твоя допомога..."
Я відразу перестала чути шум довкола, і, сльози з моїх очей полились рікою, крізь пальці. За хвилину я побачила Пресвяту Богородицю, яка парувала у повітрі боса, дуже скромно одягнута, волосся гойдалось легенько на вітру, і, ніколи не забуду те обличчя, очі та відчуття спокою, блаженства і умиротворення. Коли дивишся на Неї, забуваєш про все земне, і, розумієш, наскільки суєта наша немає сенсу.
Я промовила до Неї: "Я знаю, Мати Божа, якщо буде Твоя ласка, і, ласка Твого Сина, то цей тягар спаде з мене". Перед цим я запитувала, чи це мої гріхи мені так тиснуть на плечі, і, побачила кивок голови Пресвятої. Після мого прохання, Вона зняла з голови Покров, і, змахнувши надімною, зняла тягар.
У нас почався діалог. Я кажу, що я знаю, що грішна, і, молюсь, та, певно, Бог не чує мене. На що Вона відповіла, що молитись треба і за себе, і за інших, та, коли людина не вдосконалює себе, то молитва не йде вище голови. Тоді я попросила показати мої гріхи. І передімною, як в кінотеатрі, пройшло моє життя. Мені було соромно. Тоді я побачила, як я заходжу в храм. Я запитала Її: "Це означає, що я маю ходити на Службу Божу?" Вона легенько кивнула, що так. І, я не знаю, як я насмілилася, з Нею сперечатися. Я кажу, що в храм ходять люди, які п'ють, сквернословлять і т. д. Та Вона, легеньким жестом руки, перебила мене, і, промовила, що спокуса в очах, і , передімною повинна бути книжка, якби я не знала молитви. В мене ще було багато аргументів, щодо своєї правоти, та, останнє, що я побачила, зупинило мій норов. Вона подивилася на мене, зі сльозами в очах і промовила: "Хто буде ходити в Храм Моєї Дитини, і, горе тому храмові, в якому не буде купки достойних для молитви". А, перед цим, було й таке: "Чому люди, приходячи в Храм Божий, думають, що роблять цим послугу Богові? Коли ти йдеш в гості, ти приносиш подарунок, а взамін - нічого. Та, коли люди приходять в Дім Господній, приносять в подарунок гріхи, а взамін отримують Господнє благословення, не розуміючи, що все погане залишають Всевишньому". 
Не описати, що відчуваєш у ту хвилину. Та, отримавши поради щодо лікування молитвою та прикладанням води з джерела, я попросила, від щирого серця, Божу Матір, що, якщо все це правда, що я Її бачу, і, розмовляю з Нею, і, якщо буде Її ласка, хай дасть якийсь знак.
Через два тижні лікарі в Іршаві не повірили моєму виздоровленню.
Я дякую Богові за все. І Пресвятій Богородиці. І щиро жалію за свої гріхи.
Допоможи нам, Всевишній, не перестати любити Тебе!

Переглядів: 747 | Додав: sanator | Теги: Атанасій, Хресна дорога, Джублик | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]