Вівторок
16.04.2024
19:22
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Головна » 2012 » Травень » 27 » Кров Ісуса Христа
15:46
Кров Ісуса Христа
27 травня 2012-го року Божого
із Хреста на одинадцятій стації 
"малої" Хресної Дороги у Джублику
потекла  Кров Ісуса Христа!

У відомому паломницькому місці Джублик, що у Іршавському районі на Закарпатті, сталося ще одне диво – на одному із розп’ятть Хресної дороги виступила кров. Про це повідомляє ТРК «Мукачево».

Першими диво помітили паломниці із Львівщини. Сталося це 27 травня. Про побачене жінки розповіли священику о. Атанасію Чийпишу.

«До мене підійшли жінки і сказали, що з хреста на одинадцятій стації тече речовина, схожа на кров. Я спершу скептично сприйняв цю звісту. Потім попросив монаха, аби він туди сходив, сфотографував та взяв зразки крові», - розповідає священик.

Згодом священнослужителі віддали кров на дослідження, а хрест обгородили. Щотижня тут проводяться Хресні дороги, з’їжджаються групи паломників.

Це вже не перший випадок, коли в урочищі Джублик кровоточить хрест. О. Атанасій каже, що схожий випадок трапився дев’ять років тому.

«Тоді у центрі Джублика теж закровоточив хрест. Потім ми там побудували купіль. Цю кров, яка стікала з бетонного розп’яття, ми здали на експертизу. Фахівці її дослідили і сказали, що рідина містить кров рідкісної четвертої групи. Ця рідина з’являлася впродовж трьох років з 2003 по 2005 роки».

Довідка: Джублик — урочище біля села Нижнє Болотне в Іршавському районі Закарпатської області, греко-католицьке місце прощі, де 27 серпня 2002 відбулося об'явлення Матері Божої маленьким дівчаткам Оленці та Мар'янці.

Пресвята Діва просить на місці Її з'яви молитися Вервицю і часто приступати до сповіді і Євхаристії.

На сьогодні в урочищі Джублик засновано греко-католицький монастир Собору Пресвятої Богородиці, архимандритом якого є правлячий єпископ Мукачівської греко-католицької єпархії. На цьомі місці побудовано літню відпустову церкву Непорочного Зачаття Пречистої Діви Марії, два монастирі (чоловічий монастир з каплицею Серця Христового, а також жіночий з каплицею Пресвятої Родини). Також збудовано будинок для паломників, в якому знаходиться каплиця Івана Христителя. Над джерелом, де з’явилася Богородиця, стоїть дерев’яна каплиця Матері Божої, а довкола цілої святині встановлено Хресну Дорогу. Кожного місяця 26-27 числа в Джублику відпустові дні, є проща, а в серпні, в річницю об’явлення, до Джублика з’їжджаються тисячі паломників з України і світу, перед річницею Появи, в урочищі Джублик проводиться з'їзд християнської молоді, який триває з 24 по 27 серпня. В чоловічому монастирі зберігається копія чудотворної ікони Матері Божої Єрусалимської. Зі Львова до Джублика встановлено найбільшу у світі Хресну Дорогу.

http://risu.org.ua

Переглядів: 1973 | Додав: sanator | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 4
3   [Матеріал]
Раджу добавити до цього запису кілька фотографій. Якщо не маєте, можете взяти з моєї сторінки у ВК, я їх недавно зробив - http://vk.com/maxim_molnar?w=wall15228263_1829%2Fall

4   [Матеріал]
Дякую за пораду, Максим. Але кожен має можливість добавити сюди свої фото.
Тому спробуйте це зробити від свого імені.
Дякую

1   [Матеріал]
Слава Ісусу Христу!!!!!! Скажіть, будь - ласка де можна знайти фото з Джублика?

2   [Матеріал]
а невже їх досі мало в інтернеті?
Найкраще зробіть пошук у будь-якій пошуковій системі
і виберіть картинки. Якщо не помиляюся - їх тисячі...
smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]