Четвер
28.03.2024
22:48
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Головна » 2004 » Жовтень » 28 » січень 2004 р. Звернення Місійного Братства Подячного Хреста Господнього
08:21
січень 2004 р. Звернення Місійного Братства Подячного Хреста Господнього
      На свято архидиякона Степана Превомученика у Зарваниці диякон зарваницький Дмитро Квич та отці зі Львова: Василь Вороновський (Студитського Уставу), Йосафат Воротняк (ЧСВВ), Михайло Коваль (ЧНІ), здійснили обряд освячення води і освятили місійний хрест. Великий дубовий хрест, завдовжки шість метрів, вагою близько 300 кг, незабаром понесуть паломники всіма країнами світу, від столиці до столиці, незалежно від їх віросповідань.
“У 2033 році людство відзначатиме ювілейну дату смерті і воскресіння Христового. Тож, насамперед, це буде хід подяки, присвячений цій знаменній даті”, - каже отець Михайло Коваль, духовний провідник майбутньої місійної акції.
  
Зарваниця - столиця християнської духовності в Україні, де одному монахові-мандрівнику уві сні з’явилась Богородиця, куди люди приходять на прощу до чудотворної ікони Зарваницької Пресвятої Богородиці.(Мирон Маслюк,“Хрест, освячений у Зарваниці, пронесуть через усі столиці”// газета “Високий Замок” від 19 січня 2004 р.)
 
 ЗВЕРНЕННЯ МІСІЙНОГО БРАТСТВА ПОДЯЧНОГО ХРНСТА ГОСПОДНЬОГО

Слава Ісусу Христу!
Дорогі брати і сестри!

Уклінно Вас просимо підтримати Вашим підписом ВСТАНОВЛЕННЯ ПОДЯЧНОГО ХРЕСТА ГОСПОДНЬОГО на проспекті Свободи у Львові. Від цього Хреста має розпочатися подячний Хресна Дорога з Хрестом через усі столиці світу, присвячений 2000-літтю спасительної смерті Ісуса Христа та Його Воскресіння (33-2033 рр.).
Цим паломництвом хочемо закликати всіх людей світу висловити свою велику вдячність Ісусові Христові за те, що Він з любові до всіх нас помер на Хресті та виєднав нам спасіння. Цей похід має на меті об’єднати в одну Божу родину всі народи світу навколо Подячного Хреста Господнього з його встановленням в усіх столицях світу. Цей хід відбудеться за таким маршрутом: Львів – Варшава – всі столиці Прибалтики, Скандинавії, Великої Британії та цілої Західної і Південної Європи, Африки, Близького Сходу, Центральної і Південної Азії, Індонезії, Австралії, Океанії, Південної і Північної Америки, Росії та Білорусі із завершенням у столиці України – Києві – встановленням Подячного Хреста Господнього, який буде обнесено по всіх країнах світу.

Львів, 10.02.2004 р. Б.

Переглядів: 1381 | Додав: sanator | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 1
1   [Матеріал]
Підтримую це паломництво...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]