П`ятниця
19.04.2024
20:08
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика


Джублик в Закарпатті

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: sanator  
Форум » Остання Хресна дорога Ісуса (місійна Хресна дорога Львів-Джублик) » проект "ОСТАННЯ ДОРОГА ІСУСА ХРИСТА" » Остання Хресна Дорога Христа ((туристично-паломницький тур Хресною дорогою))
Остання Хресна Дорога Христа
sanatorДата: Вівторок, 08.02.2011, 23:55 | Повідомлення # 1
вірник
Група: Администраторы
Повідомлень: 33
Репутація: 2
Статус: Offline
[img]http://www.djublyk.at.ua/news/2010-10-05-41[/img]
Хресна дорога" - це богослуження, що спонукає нас до глибокої задуми над терпіннями Ісуса Христа в часі Його шляху від дому Пилата до гори Голгофа, що поблизу Єрусалиму. Оскільки не кожен може відвідати це місце терпінь, церква закликає нас духовно переживати 14 умовних зупинок (стацїй) Страждального Христа, які також нагадують нам і наші щоденні терпіння.
Тож ідімо за нашим Спасителем, переживаймо разом із Ним, візьмімо приклад до наслідування і відчуймо цю велику і безмежну любов, любов Бога до людей.
Беручи участь у багатьох паломництвах, прийшло на думку, що кожне паломництво можемо назвати хресним шляхом паломника, який подібний до Христового. Або ж навпаки: паломники стараються, щоб їхній паломицький шлях відрізнявся від туристичної подорожі.
Цим повідомленням сповіщаємо про початок нашої спільної роботи над новим проектом "Останньою дорогою Христа" який опиратиметься на найдовшій по відстані у світі Хресній Дорозі Джублицьких хрестів, установлених від Львівського Високого замку до урочища Джублик - місце об'ви Пресвятої Родини, а також окремо у м. Києві, м. Львові та м. Донецьку, де також встановлено аналогічні "Джублицькі хрести" із метою об'єднання всіх Християн, як це просила Діва Марія під час одної із об'яв візіонеркам у Джублику.
Згідно нашого проекту на місцях кожної із стацій маємо на меті спільно із Вами створити авторські скульптурні комлплекси - інсценуації страстей Ісуса, при чому, кожен із них мав би бути установлений митцями із різних областей України та із допомогою доброчинців їх же краян.
Отже, щиро запрошуємо митців, а також людей доброї волі, які готові взяти на себе посильну фінансову та організаційну допомогу у цій доброчинній справі, долучитися до цього проекту.
Будемо вдячні також всім тим, хто повідомить про цей задум подібних людей, щоб відгукнулися до нас по телефону (тел. )050 540-20-47 Степан), або тут же ж, в обговоренні цієї теми.
Повідомляємо також, що 19 лютого 2011 р. організовуємо спільно із підприємцем с. Озерна Калушка Б.І. прохід по цій Хресній дорозі для людей, які виявлять бажання внести свій вклад у даний проект.
На цей день буде організовано автобус для перевезення учасників за вказаним маршрутом.
Метою цього проходу є, в тому числі, і обговорення проектів майбутніх комплексів споруджених на місцях кожної стації.
На цьому форумі подаємо тексти Хресних доріг різних авторів для Вашого ознаймлення та обговорення.
Кращі із них будуть озвучені для проекту паломницько-туристичного туру, про який йтиметься далі.

Роботи над цим проектом нещодавно розпочато і плануємо завершити до часу Великого посту.

Про це читайте також на окремій сторінці сайту ДЖУБЛИКА

 
Форум » Остання Хресна дорога Ісуса (місійна Хресна дорога Львів-Джублик) » проект "ОСТАННЯ ДОРОГА ІСУСА ХРИСТА" » Остання Хресна Дорога Христа ((туристично-паломницький тур Хресною дорогою))
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: