ІІ 10-11 Відкрийся для Його любові. Поділись Моєю любов'ю з цим світом. - 24 Березня 2013 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
25.04.2024
12:25
Календар подій Джублика
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2013 » Березень » 24 » ІІ 10-11 Відкрийся для Його любові. Поділись Моєю любов'ю з цим світом.
21:29
ІІ 10-11 Відкрийся для Його любові. Поділись Моєю любов'ю з цим світом.

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 10  Відкрийся для Його любові



Ісус: Я так люблю тебе. Відчуття, яке ти маєш у грудях - це Моя істинно велика любов до тебе. Тримайся за це і знай, як Я сильно люблю тебе.

Я обрав тебе, щоб ти писала. Я хочу, щоб ти була близькою до Мене. Я хочу єдності з усіма Моїми дітьми. Не відходь. Твоя відкритість до інших приведе багатьох до особистих стосунків зі Мною. Я істинно тут, маленька, і люблю тебе за цю відкритість. Я за твоєю допомогою веду інших до Себе і до єднання зі Мною. Не переживай за ці одкровення. Я оберігаю тебе, дорога Моя. Я так сильно тебе люблю. Запах ладану на твоїх долонях — знак Моєї постійної присутності поруч із тобою. Не сумнівайся. Тобі потрібно бути впевненою в тому, що Я тут із тобою постійно. Говори про Мене. Відкрийся і не бійся. Твоя відкритість приведе багато сердець до близькості зі Мною. Я оберігаю тебе, маленька. Відпусти все і зосередься лише на Мені та Моїй любові. Прийми Духовне Причастя і прийди до Мене. Прийди з такою любов'ю і прагненням Любові, справжньої Любові єдиного істинного Бога. Я тут, благословляю тебе. Прийми Мене у дух свій. Я люблю тебе.

06.01.1994 (3:00 ранку)

 

11. Поділись Моєю любов'ю з цим світом

Ісус: Я — Альфа. Я — Омега. Я — Той, Чиї зав'язки на взутті ви не варті розв'язати, але Я приходжу до вас, маленькі Мої, як і завжди, від великої любові, щоб передати вашим душам багато дарів. Ви готові отримати все, що Я приніс, чи ви закриті для Мене? Відчиніть двері до своїх сердець і впустіть Мене. Будьте відкритими настіж і відчуйте, як Я вас наповнюю.

Тебе Я кличу і тебе Я відсилаю проповідувати Мої слова. Я хочу, і щоб усі дізнались про Мою Істинну Присутність. Ти розповіси молодим і старим про те, що Я - Бог і Я, Бог, Істинно присутній у Євхаристії.

Ось Моє служіння: допомагати всім приготувати свої серця до Мого приходу. Я такий особистий Бог. Я приходжу до Моїх дітей, але їхні очі засліплені. Ви сліпі і ви не бачите, що тут відбувається. Ісус - Господь. Він — Бог. Він входить у твою душу і ти приймаєш Його.  Хто ви такі, щоб Бог приходив до вас – але ви все одно байдуже відвертаєтесь!

Мої стосунки із вами – це не якась дрібниця. Це дуже, дуже глибоке єднання з вами, якого Я прагну. Відкрийте свої серця. Моліться за це єднання. Моя Блакитна Книга - це інструкція для його досягнення. Я дав вам усе необхідне для цієї глибокої єдності. Ваша покора, ваша готовність до того, щоб Я заволодів вашими душами, час, який ви проводите в тиші перед Святими Дарами, щоденне відвідування Літургії та Причастя, духовне єднання впродовж дня, ваше рішення померти для себе і відкритись повністю до Мене, щоб Я заволодів вами і проник у вашу сокровенну суть!

Все це Я з такою любов'ю дав вам у Моїх листах. Коли ви берете ці інгредієнти, ваші душі піднімаються, наче дріжджове тісто. Життя, що росте всередині вас, надто потужне, щоб ви могли його вмістити. Як тісто вилазить із миски, так і ви переповнені цим життям Христа. Це життя випромінюється на ваших братів. Його неможливо осягнути. Ваші очі сяють, а душа поширює неймовірну енергію, що йде від Мене. Ваші душі сяють. Світло, яке Я дарую вам, проганяє темряву світу, наче прожектор у найчорнішу ніч. Одна душа, кажете ви, у такому темному світі? Не одна, але багато, освітлюватимуть цей світ через те, що прочитають ці Мої особисті любовні листи, адресовані вам. Я хочу врятувати кожнісіньку душу. Я люблю кожного з вас саме так.

Вирушайте зі Мною в цю подорож. Відкрийте свої серця і читайте Мої слова. Вони - ваші найкращі ліки для зцілення цього хворого квіту. О, як Я люблю кожного з вас. Будь ласка, прийдіть і розділіть Мою любов. Моє серце болить за вашою любов'ю. Ваші ближні не можуть любити Мене за вас. Я хочу саме твоєї любові, і люблю тебе. Я - Бог. Не намагайся зрозуміти таємницю. Відчуй Мою безмежну любов до тебе і припини шукати відповідей. Ти пропускаєш найкраще. Як же Я люблю тебе. Я обдаровую тебе щедро, і ти, дитя Моє, зцілюєшся.

Прийди і вечеряй зі Мною, щоб Я міг оздоровити тебе і зцілити тебе. Прочитай, ці Мої слова. Вони - твій рецепт для життя, Мого життя, глибоко у твоїх грудях. Тоді цей світ істинно пізнає Мене, через твої очі і те світло, яке ти проливатимеш на темряву. Алилуя, Алилуя.

07.01.1994 (Після Літургії, 9:00 ранку)

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
04.01.1994 (6:00 ранку)  Ріта Рінг.
На початок книги.

 

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1267 | Додав: sanator | Теги: Хресна дорога, Джублик, Господня блакитна книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]