ІІ -3-4 Хай Бог буде головним у твоєму житті, Які твої стосунки з Господом?Я йду біля тебе - 21 Березня 2013 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Субота
20.04.2024
06:07
Календар подій Джублика
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2013 » Березень » 21 » ІІ -3-4 Хай Бог буде головним у твоєму житті, Які твої стосунки з Господом?Я йду біля тебе
21:16
ІІ -3-4 Хай Бог буде головним у твоєму житті, Які твої стосунки з Господом?Я йду біля тебе

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 3  Хай Бог буде головним у твоєму житті

Ісус: Моє серце палає любов'ю до Моїх дорогих діточок. Я хочу, щоб кожен усвідомив Мою любов. Кожне дитя має свободу волі, щоб обирати: прийняти Мене чи прогнати. Багато хто вже так далеко відступив від першої заповіді! Ця заповідь - фундамент усіх інших. Якщо Я на першому місці, тоді всі решта заповіді також виконуються. Світ тягне тебе подалі від Бога. На Бога вже не дивляться з повагою. Викидати Моє ім'я зі шкіл — це потужний урок Моїм дітям про Бога. Як сумно, коли мале дитя ходить до школи, у якій протягом дня навіть не згадується Бог. Це порушення першої заповіді. Це вчить дітей, що Бога не треба прославляти. Як підло — вчити дітей таким лихим речам. Ваша країна була заснована на Бозі. У ваших піснях відображається Господня любов. Але зараз Україна — це суспільство без Бога.

Секс прославляють, а Бога проганяють. Як же можна так працювати, без Бога! На країну, позбавлену Бога, чекає внутрішній занепад. Як сумно, особливо за дітей. Молися за своїх дітей, Україно, моє серце так страждає від думки про те, що маленьке дитя вчиться всього без Бога. Бога зневажають, з нього насміхаються. Секс став вашим богом. У школах вчать сексу і ніколи не згадують ані словом про Бога. Розповідати малесеньким дітям у дитсадку про безпечний секс! Невже ти настільки хвора, Україно?

Людина поставила себе на місце Бога і вірить, що вона така ж сильна. Людство хворе, його дороги потворні, воно вчить будь-чого, окрім правди. Дітей вчать у школах таким огидним речам. Я оплакую дитячі серця. Ці послання мають дійти до Моїх дітей, щоб вони дізнались про Мою безмежну любов. Ці послання нагодують Багато голодних душ. Це головне. Ви не знаєте, яка ж підла ваша система, ви вже нічого не відчуваєте, бо живете в ній. Мої Дороги прямі та зрозумілі.

Мої Дороги - це правда. Кожна дитина має совість, кожна здатна пізнати всю правду у своєму серці. Май чисте серце, щоб поширювати Мою правду для всіх. Твоє світло розганятиме темряву і змусить світ помітити Мене. Не полишай свої намагання пізнати мене. Живи правдою і молись! Щодня молись за кожного - вони потребують цих молитов. Кожного дня молися за своїх ближніх. На цей Новий Рік постав перед собою мету - зробити Господа першим і останнім у своєму житті! Хай Він стане центром уваги для тебе.

02.01.1994

 

- Я йду біля тебе

Ісус: Дороге Моє дитя, Я тут, з тобою. Ти ніколи не сама. Продовжуй молитися і мати світле серце. Я ніколи тебе не полишу під час випробувань. Моя рука захищає тебе, а твої турботи втікають, бо Я йду поруч із тобою всюди.

Я - Добрий Пастир. Я знаю Моїх і Мої знають Мене. Я йду поруч із тобою і допомагаю тобі знову стати на ноги, коли ти в скруті. Віддай всі свої турботи Мені, не хвилюйся ні за що.

Твоє життя тут швидкоплинне, сьогодні ти є, завтра ти вже відійшла. Зосередься на кожній його хвилині і на тому, як ти можеш поширювати Мою любов. Чини так, як, на твою думку, Я хотів би, щоб ти діяла. Хай це буде твоя «лінійка» - скажи в ту мить: «Якого вчинку хоче від мене Ісус?»

Прийдіть до Мене, маленькі. Я ніколи не втомлююсь і не змучуюсь. Я завжди біля вас, чекаю, коли ж ви присвятите Мені трохи свого часу. Коли перед вами постає проблема, покладіть її біля Моїх ніг і відійдіть. Це свобода довіри до Бога. Немає жодної проблеми на цій землі, яку Я не міг би вирішити. Ти справді віриш Мені? Тоді віддай Мені свої турботи і йди далі, з усмішкою ділися Моєю любов'ю.

Щодня будь у молитві зі Мною. Заплануй свої справи так, щоб для неї знайшовся постійний час. Якщо ти щодня молитимешся у різний час, так легше буде пропустити молитву. Я головний у твоєму житті, тому ти маєш приділяти Мені Мій час. Розплануй його так само, як і свою роботу. Чим більше ти ставитимеш Мене на перший план, тим швидше все ставатиме на свої місця у твоєму житті.

Ви не маєте часу на сумніви. Сатана завжди поруч, він готовий наповнити ваші серця невпевненістю. Проганяйте його і впевнено йдіть вперед, до Мене. Я тримаю твою руку і Я йду разом із тобою. Не думай «О, це для Нього буде заважко вирішити». Саме цю проблему ти маєш покласти біля Моїх ніг! Я готовий до твого приходу і чекаю на тебе!

Не хвилюйся ні про що. Якщо ти відчуваєш, що якось принесла шкоду своєму ближньому, просто попроси пробачення і йди вперед. Сатана хоче постійно насміхатися над тобою і вселяти в тебе страх. Він не має жодної сили над серцем, яке поєдналося зі Мною.

Маленька, Я постійно з тобою. Слухай Мене і вчись. Я знаю про внутрішню роботу твоєї душі, Я завжди знаю, що тобі потрібно. Поклади свої турботи Мені до ніг. Розкажи Мені про свої проблеми, як ти розповіла б другові, якому довіряєш, і знай, що Я працюю над їх вирішенням. Тобі не потрібно ні за що переживати. Я — наче добра мати, яка піклується про потреби свого немовляти. Пам'ятай, ти - Моє дитя, і Я невсипно біля тебе. Я піднімаю тебе і тримаю твоє маленьке налякане тіло. Я дарую тобі тепло в серці, а твої сумніви та проблеми розтають на очах. Довіра і віра — ось відповідь! Не зациклюйся ні на чому. Якщо сатана може знайти хоч щось у тобі, чим тобі можна дорікнути, він це знайде і не відчепиться від тебе.

Це Мій корабель, а Я - біля стерна. Ти - Моя слугиня. Ти виконуєш Мої доручення. Ти стараєшся і йдеш своєю дорогою. Якщо ти бачиш, то можеш іще більше вдосконалитись, ти береш найкраще з Моїх уроків і продовжуєш працювати. Ти не можеш прожити наново жодну хвилину свого життя. Переживати через минуле — це абсолютно марна справа. Якщо ти робила правильні висновки, той досвід був не таким уже й поганим. Кожен твій день - це школа, яка вчить тебе наслідувати Христа. Це школа, яку ти ніколи не закінчиш на цій Землі. Це щоденна боротьба за те, щоб наслідувати Мене. Іноді ти втрачаєш зосередженість і робиш не найкращі речі. Все, чого ти навчишся сьогодні про Моє життя, буде для тебе хорошим уроком.

Я - найніжніше  і найдобріше серце. Запитай сама себе: «Що зробив би Ісус? Якого вчинку Він хоче від мене, на мою думку?» Не роби марних речей, які Я не робив би. Моя головна мета — демонструвати любов. Ти маєш любити Господа Бога свого всім своїм серцем і любити свого ближнього як саму себе. Ось Моя Дорога. Молися щомиті протягом всього дня за те, щоб робити лише угодні Мені речі. Я люблю вас, маленькі. Не озирайтеся марно, але дивіться вперед на день, який ви маєте прожити так, як Я цього найбільше хотів би від вас. Забудьте про минуле і про свої помилки. Забудьте свої колишні вчинки, якщо ви вже в них розкаялись. Забудьте про ті можливості, які ви не обрали! Просто зосередьтесь на теперішній роботі, яка полягає у тому, щоб любити Бога і ближнього — саме в цю мить, саме сьогодні.

 Я - Дорога, Правда і Життя. Я щедро вас обдаровую. Джерело вашого життя — у Моєму найдорожчому Серці. Прийдіть до Мене дозвольте Мені наповнити вас дарами для ваших душ. Я охоче віддам вам цей день. Ви не будете бідувати коли Я поруч! І Я люблю тебе, маленька Моя. Дозволь Мені постійно піклуватися про тебе. Я тут щомиті. Я спостерігаю за твоїми малесенькими уроками. Як любляча мати охороняє своє дитя, так Я оберігаю тебе. А зараз стань порожньою і довірся Моїй турботі. Будь безкорисливою і відпусти всі турботи цього світу. Я йтиму з вами разом і ви пізнаєте мир у ваших серцях.



Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
03.01.1994 (6:00 ранку)   Ріта Рінг.
На початок книги.

 

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1228 | Додав: sanator | Теги: Хресна дорога, Джублик, Господня блакитна книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]