Двадцять сьомий день Ісус - дитина. - 27 Травня 2011 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
28.03.2024
21:12
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2011 » Травень » 27 » Двадцять сьомий день Ісус - дитина.
15:12
Двадцять сьомий день Ісус - дитина.

 

1)                 Ісус, будучи дитиною, обдаровує великою любов'ю Свою Матір в Назареті. Святий Лука каже: « Ісус був Їм послушний» (Лк. 2,51). Це життя Ісуса в Назареті, смиренне, послушне Марії, триває довгі роки, аж до публічної Його науки. Предвічне Слово слухняністю до Матері в Назареті дає почин культові Марії, який повіки триватиме. Ця влада Приснодіви над Богочоловіком не проминула даром, тому, зауважує один святий, неможливо, щоби наша молитва, занесена Ісусові на руках Марії не була вислухана. Звернися, любий брате, до цього могутнього заступництва, шукай там усякої ласки. Нехай ця віра вкоріниться сильно в українських серцях, нехай пізнання, любов і почитання Божої Матері, Її Непорочного Серця розростуться у цілій Україні та згуртують нас біля престолу Солодкого Серця Ісусового.

2)                 Ісус – дитина завжди слухався Марію і Йосифа. Син Бога слухає дві людські істоти! І в чому? Слухняний у всіх найсмиренніших ділах, праці. Він підмітає, ріже пилою, чинить все, наче син теслі. І як слухає? Із задоволенням, готовністю, покорою. О який сором для мене не слухатися старших!

3)                 Ісус – дитина постійно був зайнятий працею і молитвою. Але чи він міг боятися лінивства? Чи може хто спокушав Його, чи може була небезпека впасти в спокусу? Ні, напевно ні. Хотів дати лиш приклад слабим і немічним молодцям, щоби все працювали, щоб уникнути спокуси. О, який сором через моє лінивство!

4)                 Христос-дитина ставав усе святішим не лише перед Богом, а також перед людьми, щоби показати, що необхідно зростати в чеснотах. І таким чином заохочувати ближніх до чеснот. Насамперед ставав святішим в очах Бога і людей, з метою, щоб ми навчилися подобатися Богові. Ох, який сором, що я роблю такий повільний поступ у доброті, даю погані приклади, дбаю більше про людську пошану!

Приклад:  В одному великому галицькому місті можна бачити щоднини на Службі Божій якогось статечного, недуже старого пана, урядника на високій посаді. Приходить він завжди в один і той же час і клячить на сталому місці в кутику церкви, слухаючи побожно Святу Літургію. Ніколи він не спізнюється, приходить раненько перед усіма людьми. Чи падає дощ, чи сніг, чи віє завірюха, чи мороз, чи душно – на це не зважає. Все щодня приходить. Якось священик захотів дізнатися, чи коли-небудь цей пан пропускав Службу Божу? Приступив, отже, до нього і сказав: «Дозвольте, пане, спитати, скільки раз пропустили ви Службу Божу за останні три роки?» «Лише три рази, - відповів він, - і то у Великодну П'ятницю, коли не  правиться Служба Божа». Щасливим буде український народ, якщо так ревно буде горнутися до Ісуса і Марії.

На згадку:  Зробіть який-небудь зовнішній знак смиренності, щоби подобатися Пречистій Діві.

Жертва: Промовте сім Богородице Діво… на честь Непорочного Серця Марії.

Поклін:  Радуйся Маріє, Мати Христа Бога.

Молитва:  О Царице і Мати Милосердя, котра подає ласки всім, хто звертається до Тебе з довір'ям, бо ти – Цариця і до Тебе приходять з любов'ю, бо Ти – найлютіша наша Матінка.  Нині і я стукаю до Твого Милосердного Серця, подай мені ласку, необхідну для мене, дорога Ненько. Не приношу земних багатств, лише благаю подати мені безмежну любов до Твого дорогого Ісуса. В розмові з Ним, Своєю Дитиною, Ти знаходила всю розкіш, учини, щоб і я в Його Найсолодшім Серці знайшов осолоду в скорботах життя. Він з віком зростав у мудрості і ласці перед Богом і людьми, вчини, щоб і я, наслідуючи Його, завжди зростав у добрих і праведних чеснотах. Маріє! Саме такої ласки прошу і очікую від Тебе. Розрадь того, хто Тобі довіряє. Амінь.

Богородице Діво… 

Категорія: Стежечка у рай | Переглядів: 1416 | Додав: sanator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]