Вісімнадцятий день Небо. - 18 Травня 2011 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Вівторок
23.04.2024
10:44
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2011 » Травень » 18 » Вісімнадцятий день Небо.
07:26
Вісімнадцятий день Небо.

1)                 Велике щастя для людини – отримати Небо. Згідно з наукою святого Августина, Небо – це така невимовна радість, якої віра не осягне, надія не досягне, любов не огорне. Це щастя можна здобути, але годі зрозуміти й оцінити. Гадка про це щастя допоможе побороти всі труднощі й спокуси, з якими зустрічається людина в житті. Навіть і найбільші земні терпіння ніщо у порівнянні з Небесною радістю. Тому то надію на Небо зміцнювала мати Макавейська у своїх синів, бачачи їхні невимовні муки за віру. Глянь на Небо, звертаюся до тебе, християнська душе, і стерпиш для добра аж до кінця. Так сам Христос вийде тобі на зустріч, як вийшов до Своєї любої Матері після воскресіння. Радісно глянеш Йому  в Обличчя і на Рани, як глянула Діва Мати. Ісус відізветься до тебе, як відізвався Господь до Марії в Пісні Пісень: «Глянь бо: зима минула, дощі прогули, прошуміли. Вже квіти на землі, пора пісень настала, і голос горлиці вже чути в нашім краю».

2)                 Що подобається вам у цьому світі? Любите свободу? Ах, як підете до Неба, зможете вільно ходити по повітрі, місяці, зірках, сонцю. В одну мить зможете зійти на землю або з землі на Небо. Зможете входити в місця зачинені, найтемніші закутки без перешкоди і боязні. Любите музику? А як солодко будуть грати ангели і святі у Небі? Лиш на одній трубі небесній заграв Серафим і викликав у святого Франциска з Асижу нечуваний подив.

3)                 Подобається вам гарний вигляд? Як станете щасливими, очі ваші заясніють, наче дві зірки, ваше лице стане сонцем, руки прикрасяться перлами, ціле ваше тіло буде оповите сяйвом. Бажаєте стати письменником? Підете до Неба і за хвилю будете мудріші за Соломона і від усіх філософів. Осягнете найбільшу мудрість за одну хвилину без старань.

4)                 Любите красу сотворінь? О, на скільки краще мусить бути Творець! А в Раю дивитися в Нього обличчям в Обличчя, дивуючись Його красі. Один лише погляд зробить вас щасливим. А опісля з надзвичайною радістю будете дивитися на ангелів. Побачите апостолів, мучеників, своїх заступників. Яка радість споглядати Ісуса і Марію! Любуєтеся достатком? Подбайте про спасіння і посідатимете самого Бога, Володаря всіх достатків цілого світу. Він буде вашим, і ніхто у вас його не відбере і ви не зможете його більше ніколи втратити. Він буде вашим а ви – Його назавжди, на цілу вічність! Які ви нерозумні, коли через одне сумнівне задоволення втрачаєте таке велике добро, втрачаєте Небо!

Приклад:  Раз ішов один челядник дорогою через село. Сумний був чогось і зажурений. Життя його було важке. Втративши віру в Бога, не шукав розради і допомоги в молитві, а роботи не міг ніде знайти, не мав чим і голод заспокоїти. Змучений, ледве доплентався до мосту, що стояв над глибокою водою. Став на нього, сперся  на поруччя. Довго-довго дивився на швидко пливучі хвилі, розважав над своєю недолею, боровся з думками, що роєм лізли йому в голову. Невдовзі покотилися сльози з його очей, попадали в ріку і попливли із хвилями далеко. У челядника майнула думка, щоб погубити своє життя, щоб зі сльозами своїми потопити і себе в ріці. Ця постанова так глибоко засіла в його душі, що ніяк не міг позбутися її. Однак перед своєю загибеллю постанови відмовити молитву. Перехрестився і почав промовляти: Отче наш, Богородице Діво…, а відтак Слава Отцю… і закінчив, кажучи: Во Віки віків. Затримався на мить. Останні слова захопили зовсім його розум. Став розважати про вічність, про Небо, відтак про свій намір, і постановив навернутися до Бога і з Богом вести своє життя. (Місіонар).

На згадку:  Повторюйте собі часто: Я не створений для цього світу, лише для вічності, цих утіх хочу позбутися, щоби вічні набути.

Жертва:  Перегляньте свої книжки, образи, фотографії, а коли знайдете там щось сороміцьке, вкиньте радо у вогонь заради любові до Марії.

Поклін:  Радуйся, бо через Тебе Рай заново зацвів розкішно.

Молитва:  Який величавий престіл, на котрому царствуєш у Небі Ти, Маріє, Царице Неба й землі, ангелів і людей. Дозволь, щоб і  разом з тими блаженними учасниками віддавав поклін, належний Твоїй гідності і розвеселився славою, якою Ти тішишся, найбільшою славою після Ісуса. Щасливий, хто може ділити з Тобою Блаженне Царство у Небі. А чи я буду належати до тих, о Маріє? Я так надіюся, уповаючи на Твоє могутнє заступництво, зверни із цього високого Престолу Слави хоч один ласкавий погляд на мене, бідного грішника. Цей погляд, о Маріє, буде мені ясним променем серед пітьми, буде підмогою серед небезпек, стане запорукою вічного щастя. Амінь.

Богородице Діво… 

Категорія: Стежечка у рай | Переглядів: 1103 | Додав: sanator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]