№ 111. Не сумнівайтеся в Бозі - 31 Грудня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
29.03.2024
16:14
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Грудень » 31 » № 111. Не сумнівайтеся в Бозі
05:45
№ 111. Не сумнівайтеся в Бозі

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 111. Не сумнівайтеся в Бозі

Ісус: Я – Шлях, Правда і Життя.  Хто перебуває в Мені, матиме світло життя. Я – Ісус, Син Божий. Я -  найважливіша частина твого щоденного життя. Якщо ти втомилася, значить ти зосереджена не на тому. Приготуйся, бо твій Спаситель очікує тебе, а ти – Його посланець.

Я – Ісус, Спаситель світу. Я завжди біля тебе. Слухай Мої слова і записуй їх. Я – світло, що сяє у цьому темному світі. Я приходжу до тебе серед ночі, і ти знаєш, що це Я приходжу  в тиші і ніхто не відає, що Мене оточують ангели. Ніхто не знає багато з того, чого ти не бачиш. Віра – це відповідь для Моїх братів. Віра – це відповідь для тебе, бо коли ти не бачиш, ти все одно віриш. Коли не маєш жодних доказів, ти все одно впевнена, що Я тут. Така віра не лишається без винагороди. Коли немає жодних доказів, ти віриш у Мене. Благословенні ті, хто не бачив, але увірував.

Я все це тобі відкриваю у твоєму серці. Моє єднання із тобою – у твоєму серці. Мені потрібні відчуття. Людина хоче, щоб Бог був схожий на неї. Не проси Бога пояснювати земними словами. Це, дитя Моє, сфера духу. Боже – не таке, як людське. Я спілкуюся з тобою безпосередньо. Інші хочуть, щоб ти їм пояснювала так, як є.

Ваші людські уми не уявляють Бога. Просити Мого посланця відповідати на людські запитання – це все одно, що просити розповісти вам, чому сяють зорі, чи чому дитина зачинається у лоні матері. Зрештою, є якась частка таємниці, що залишається поза словами. Не просіть її розповісти, чому і як вона пише ці послання. Вона пише їх силою, яку маю Я. Вона пише їх для Мене. Вона пише ці листи, бо Я їх диктую для вас. Вона сидить напівсонна і пише такі зрозумілі настанови про віру. А ви, брати Мої, просите пояснень? Я – Ісус, Син Бога Живого. Я Той, Чию сандалію ви недостойні зав'язати, але Я відкриваюся вам у Святому Причасті. Проте, маленькі Мої, Я Бог. Ви не можете осягнути Мою волю навіть на крихту. Ваш людський розум такий обмежений. Не намагайтеся пояснити Мене людськими словами. Я пишу ці листи, щоб між вами і Мною не було провалля.

Я з вами близький, але Мої шляхи – не ваші шляхи, і хоч Я намагаюся допомогти вам зрозуміти часточку цієї таємниці, ви не можете у своїй людськості пояснити Мене. Спробуй, дитя, це даремна втрата часу. Не просіть у моїх посланців доступних пояснень. Ви ніколи не зможете зрозуміти того, що відбувається насправді. Мої шляхи – шляхи Бога. Те, що тут стається – чудо.

Ви забагато питаєте і через свою людську натуру очікуєте надто багато відповідей. Я – Бог ваших отців. Вони ніколи не знали такого Бога. Я був тим самим Богом і Я говорив до таких самих людей, щоб відкритися, їм, але ці листи – величезний дар для вас. Ти або сумніваєшся, або просто вчишся і стаєш мудріший. Вивчай Мої слова, прийми все, що Я даю тобі, з вірою.

Благословенна будь за віру, яка в тобі. Вона врятує тебе у цьому хворому світі. Я тут, все добре. Я у Євхаристії Тілом і Душею. Ти хочеш, щоб Я пояснив тобі Свою присутність. Як можу Я твоєму земному розумові розтлумачити такі речі? Прокинься. Я приношу вам дар, а ви витрачаєте час на розпитування: як, чому, де, коли? Я дарую вам сьогодні дар Своєї любові. Ви не розумієте Бога, але з цих листів Я стану таким справжнім, як ніс на твоєму обличчі. Ти можеш метушитися і задавати запитання, але пропустиш диво, якими є ці Мої листи.

Я приходжу до вас, голодних і спраглих, а ви чекаєте більшого. Тим, хто слухав, відкрилося багато. Сліпі ж нічого не отримали. Вони намагаються пояснити Бога людськими словами. Я не піддаюсь вашим поясненням, діти. Це просто нерозумно.

Я – Бог. Я – Той, Ким Я є Я – Син Божий. Я – Людина, але і Бог. Ви не зрозумієте Моєї Божественності. Ти – людина. Радій тому, що Я дав тобі. Молись за віру. Так багато душ буде втрачено через їхнє вперте бажання пояснити все. Мене ніколи не можна буде пояснити. Якщо ти не ризикнеш і не вилізеш на дерево, ти пропустиш захід сонця. Вся слава, яку ви маєте шукати – на верхній гілці.

Ви не розумієте, чому через вашу вагу гілка не ламається. Ви не розумієте Моїх думок. Я посилаю вам багато дарів. Не намагайтеся пояснити Мене своїми людськими словами. Це марна справа. Неможливо розтлумачити Божественне. Прийміть це диво з вірою і отримайте нагороду. Богочоловік говорить до тебе, а не до посланця. Говорить до тебе! Тобі потрібне пояснення? Ти не зрозумієш Моєї божественності, бо ти – людина, то ж просто припини ці свої намагання і просто дослухайся до Моїх слів у твоєму серці.

Я працюватиму  у ваших серцях, коли ви у  тиші сидите зі Мною. Вам непотрібно самим виконувати цю роботу. Чим більше ви шукаєте пояснень, тим більше ви Мене втрачаєте. Мої думки – таємниця. Я даю вам побачити Мене мигцем. Те, що ви бачите, залишається з вами і пізніше проросте. Зараз займіться нагальними справами. Прийдіть у тиші і станьте безкорисливими. Я пошлю вам багато дарів. Якщо ви самі вирішуєте, які дари Мені посилати для вас, ви втрачаєте можливість їх отримати. Я даю вам те, чого ви найбільше потребуєте.

Ви – Мої немовлята. Новонароджені не кажуть матерям про свої потреби. Вони просто чекають, поки їх нагодують. Вони чекають, поки їм змінять пелюшки. Вони чекають – і їх люблять. Чекай на Господа. Все, що ти отримуєш, йде від Того, Хто любить тебе. Я знаю все. Я знаю про твої потреби. Я наче турботлива мати. Я Бог.

Я знаю кожну твою потребу. Прийди і всотай у себе сонячне світло. Припини запитувати. Припини простити того, що тобі ніколи не знадобиться. Довіртеся Мені, як новонароджені діти. Вони плачуть і повністю залежать від своїх матерів. Прийдіть зі своїми слізьми. Але знайте, що Я зрештою дам вам усе, чого ви потребуєте.

Не намагайтеся контролювати Мене. Я Бог. Хто ви такі, щоб приходити до Мене і думати, що ви краще знаєте, що вам потрібно. Я бачу цілісну картину і розумію її, як Бог. Ваше бачення обмежене, але ви вважаєте себе всезнайками. Прийдіть і станьте глиною у Моїх руках. Лишайтеся безформними і ні від чого незалежними. Лишайтеся дітьми. Беріть усе, що Я посилаю, і не запитуйте нічого. Лише через свою покірність Мені ви ростете. Я перебуваю у вас і можу працювати через вас. Ваша впертість не впускає Мене. Як може Бог працювати в душі, що контролює сама себе? Я не може працювати, коли ви працюєте.

О, вам так багато ще треба навчитися, але у цих листах показано, як стати творінням Божим. Більшість вашої роботи – це покірність Мені. Ваше головне завдання – померти для себе і жити в Мені. Я Всесильний і хочу жити у твоєму серці. Я хочу володіти твоєю душею. Я хочу віддати тобі Свою любов. Я хочу наповнити тебе по вінця Собою. Все, що заважає Моїй роботі – від тебе. Якщо ти тримаєшся за власне его, ти себе і отримаєш. Щоб бути моєю, ти маєш відпустити себе. Прийди до Мого вівтаря і будь зі мню в тиші. Дозволь Мені працювати у твоїй душі. Шукай Мене.

Я даю тобі все, чого ти потребуєш. Я відповідаю тобі так, як вважаю за потрібне. Я даю тобі дари, які ти вважала неможливими, бо твій розум не може уявити Божественне. Не обмежуй свою душу, намагаючись відповідати за все. Душа – це образ Божий, і Бог має мати з нею відносини. Намагатися нагодувати свою душу людськими речами безглуздо. Лише Бог може її нагодувати. Прийдіть до Нього і дозвольте Йому володіти вашими серцями. Не намагайтеся самі вирішити, чого ви потребуєте. Ви не знаєте потреб своєї душі. Бог такий добрий, він так сильно любить вас, він хоче дати вам все, що вам необхідно. Підкоріться Йому і відкрийтеся для всього, що Він хоче з вами зробити.

Відкрийтеся для духовності. Відкладіть свою людськість, коли спілкуєтеся з Богом. Вона стримує вас від Бога. Око не бачило і вухо не чуло, які пишноти чекають на того, хто любить Бога і служить Йому. Те, що від Господа, йде до Господа. Слухайте уважно і станьте порожніми, щоб Він вас наповнив для Своєї праці. Не намагайтеся нічого робити. Не говоріть. Не благайте. Просто тихо сидіть і дозвольте Йому працювати у вашій душі і тоді ви пізнаєте те, що лиш Бог може зробити. Якщо ти шукаєш людського, ти отримаєш людське. Якщо ти шукаєш Бога, відпусти свою людську натуру і дозволь Йому засипати тебе дарами з надприродних сфер. Для цього потрібна покора і віра.

Очисти свій розум, Україно. Твоя віра зцілить тебе. Все інше веде до марних пошуків і до втрати прекрасних таємниць твого Бога!

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1759 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Віра, Різдво, коляди, Господь, Господня книга, паломництво, Джублик, Новий рік, щедрівки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]