№ 107. Моя справжня присутність - 28 Грудня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Вівторок
16.04.2024
12:39
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Грудень » 28 » № 107. Моя справжня присутність
05:41
№ 107. Моя справжня присутність

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 107. Моя справжня присутність

Ісус: Я – Добрий Пастир. Я знаю Моїх і Мої знають Мене. Я – Той, Хто іде попереду вас. Приготуйте дорогу для Господа. Він всемогутній і заслуговує на всіляку прославу. Святе Ім'я Його! Його сила переходить з покоління в покоління для тих, хто боїться Його. Він піднімає злиденних для нового життя, а багатих відсилає геть з порожніми руками.

Приготуйте для Нього стежки. Як волаючий у пустелі, приготуй шлях для Господа. Перед Його іменем кожен має стати на коліна і всі мають бути уважними до Його приходу. Я – Ісус, Син Бога Живого. Я приходжу до вас, не як цар у всій славі, але як маленьке, безпомічне немовля. Моя сила не йде поперед Мене. Вона зі Мною, без будь-яких ускладнень.

Я – Той, Чию сандалію ви не достойні розв'язати, але Я прийшов і віддав себе вам. Я – Бог сили, але люблю вас так сильно, що прийшов жити серед вас. Я входжу у ваші тіла у Святому Причасті. Немає фанфар і барабанного бою, але, незважаючи на це, Я – істинний Цар на небесах та на землі!

Моя любов до вас наділяє вас гідністю, Мої маленькі. Чому ви плачете над своєю безвартісністю, якщо Я зробив вас цінними. Такими цінними Своїм єднанням зі Мною. Я приходжу і живу біля вас. Я входжу у ваше тіло. Я чекаю на вас у храмі, а ви не приймаєте цієї гідності, якою Я вас нагороджую. Прокиньтеся, діти Мої! Цар Слави серед вас. Він чекає на вас у храмі. Він чекає, коли ж ви прийдете і будете спілкуватися з Ним на Літургії.

Приготуйте свої серця до приходу Господа. Не будьте глухими до цієї події. Будьте пильними і свідомими того, що відбувається на вівтарі. Священик змінює хліб та вино на Тіло та Кров Ісуса. Він – Спаситель світу. Він так вас любить, що приходить щодня на Причастя, а ви зайняті геть іншим! О, які ви сліпі та глухі, діти Мої. Ви втрачаєте найцінніший скарб. Я чекаю вас на кожній Літургії. Чому Мої церкви не переповнені людьми, через те, що там відбувається? На концертах – аншлаги. На футбольних матчах – забиті стадіони. Великі гроші для фальшивих ідолів! А що для Царя Слави? Порожня церква!

Моє серце сумне, сумне, маленькі Мої. Я приходжу і чекаю на вас тут. Розкажіть своїм ближнім про Мою любов до них. Ви приходите порожніми, а виходите наповненими. Розкажіть Моїм братам, що Ісус Христос, Син Божий, присутній на Літургії і входить у ваші тіла. Багато католиків ходить на службу кожної неділі і не мають поняття про важливість Святої Євхаристії. Моє серце болить. Вони приймають Мене. А потім, тими ж устами, на виході із церкви вони пустословлять. Я – Бог, нерозумні діти. Я – Бог, і Я приходжу до вас, до ваших уст. Скажіть своїм друзям, яка це честь для них. Ніякі "зірки" з Богом не зрівняються. Вони – смертні, але на їхніх концертах переповнені зали. Футбольні матчі теж стали богами.

Твій час тобі не належить. Він – Мій. Я позичив його вам, щоб ви працювали для Мене. Україно, ти зробила спорт богом, ти зробила зірок спорту та музики богами. До них приходять мільйони, і на них, смертних, чекає слава, але Син Божий сидить у порожній церкві! Для тих кількох, що хочуть бути зі Мною, церкви зачинені. Відкрий Мої церкви. Я хочу,  щоб люди приходили до Мене і були зі Мною. Ті деякі, що усвідомлюють всю значимість, мусять так далеко їхати, щоб побути зі Мною.

Навіть деякі Мої священики, не знають, наскільки вівтар важливий, їм потрібно усвідомити, що Я істинно присутній там і що Я чекаю, коли ж Мої дорогі дітоньки прийдуть. Зачинити Мене на ключ, не те ж саме, що цінувати Мене, наче скарб. Цінувати Мене означає дозволити прийти всім, хто цього бажає.

Проповідуй Мою любов і поширюй Мої слова: "Ісус, Господь, чекає тебе у храмі. Він у церкві, істинно там присутній, чекає, щоб віддати тобі Свою любов!" Будь-ласка, не оберігайте Мене так пильно. Ви так Мене оберігаєте, що ніхто не може прийти до Мене. Ну й ситуація! Я чекаю і оплакую Моїх діточок, а ті кілька, що хочуть прийти, не можуть увійти в середину. Я істинно присутній у храмі.

Я не хочу, щоб Мене зачиняли. Я хочу щоб ви до Мене приходили і дозволяли Мені засипати вас дарами. Я хочу живити вас для боротьби у цьому хворому світі. Кожен мусить прийти і бути зі Мною щодня, сидіти в тиші і дозволити Мені працювати у ваших душах. Яка сила для вас, маленькі! Ісус чекає, щоб омити вас Своєю любов'ю.

Після Причастя люди біжать із церкви. Вони отримують Бога у свої серця і стрімголов біжать геть. Куди ж вони так тікають від Сина Людського, Що є Богом? Ви обертаєтеся до Мене спиною. Ви біжите, як у змаганні за ніщо і не звертаєте уваги на нареченого у ваших серцях. Уявіть собі наречену, що тікає до супермаркету через дві хвилини після весілля. "Що може бути таким важливим? – питаєте ви, - що з нею не так?"

Маленькі, що не так і з тими моїми вірними, що приходять щодня на Літургію і не знають, що Ісус, Син Божий, у їхньому серці навіть тоді, коли вони біжать до супермаркетів? Ось Я ходжу між рядами їжі, поки вони пустословлять – одразу після виходу з церкви – а Я ще й досі працюю у їхніх серцях!

Розкажіть своїм братам про Причастя. Воно втратило свою важливість. Я – Бог і Я у всьому, що отримуєте. Бог, Бог, Бог. Де ж ваша повага до Царя? Де ваша голова? Я, Ісус, Господь, у ваших серцях, а ви біжите з церкви, щоб зарядити бензобак. Яка байдужість! Яка неповага і непоштивість. Я – Бог, Мої дітоньки. Я – наречений вашої душі, а ви тікаєте відразу з весілля до заправ очної станції. Це Мене ображає. Я – зі своєю величезною любов'ю, приходжу до вас. Бог входить у тебе, а ти втікаєш від вівтаря з такою непоштивістю! Повір Мені, нічого з того, що ти робиш у цей день не зрівняється з присутністю Сина Людського у твоєму серці. Я – Бог, і Я входжу в твоє тіло, а ти така непоштива. Ти навіть не знаєш, яким скарбом володієш.

Розповсюджуйте це послання про Мою Істинну Присутність. Скажіть їм, Мої вірні дітоньки, що Я дуже незадоволений їхньою байдужістю до Мене у Святому Причастю. Лишайтеся зі Мною. Лишайтеся в тиші після Причастя. Вас тягне до вівтаря наче магнітом, а потім ви пропускаєте найважливішу подію у ваших життях. Ваша єдність зі Мною, ваша тиша після Причастя, ваш спокій і відпочинок у Моїх обіймах змінять ваше життя. Я так люблю вас і прагну поділитися Своїми дарами після Причастя.

Знайте, дорогі Мої, Ісус, Син Бога Живого тут так само, як Він був у день, коли помер на хресті, а ви йдете геть від Того, Хто любить вас у серці. Побудьте зі Мною у тиші. Проведіть зі Мною час після Причастя. Ніколи не поспішайте по швидше вибігти із церкви. Я, Бог, істинно тут присутній. Ви всі, вірні, усвідомлюєте Мою Істинну Присутність у Святому Причастю та у храмі. Всім розкажіть про це і про те, що Я перебуваю тут заради такої величезної любові і як багато можу їм дати.

Якщо Я, Бог, прийшов і народився безпомічним немовлям, людиною, якщо Я, Бог, помер жорстокою смертю за вас, знаючи добре про всі Свої страждання наперед, якщо Я, Бог, воскрес із мертвих і вознісся на небеса до Отця, якщо Я, Бог, присутній у храмі та у Причасті і якщо я так вас люблю, що аж пройшов через це все заради вас, тоді чому ви не розумієте, що Я, Бог, можу вам дати, коли ви приймете Мене і просто посидите біля вівтаря?

Я – Бог! Що з вашими головами? Розкажіть Моїм людям про скарб, яким ви володієте. Все решта – порожнє і марне. Я є Сущий! Я живу серед вас, а ви біжите до інших богів. Бог не є десь далеко. Він серед вас, полонений власної любові, і чекає на вас, таких недостойних. Але ви нерозумні! Ви шукаєте марних скарбів і знаходите їх. У своїй пустоті ви починаєте пожадливо шукати відповіді для своєї голодної душі, в той час як все, що вам потрібно – це Бог, і Він прагне єдності з вами!

Поясніть своїм братам, що вони тужать за Богом, а він чекає. Припиніть свої марні пошуки. Жадайте лише Спасителя. Ви йдете геть і шукаєте у мертвій пустелі того, що прямо пере вашим носом!

Справжнє зцілення у пізнанні Істинної Божої Присутності, яке приходить під час Євхаристії. Багато голодних душ уперше отримують духовний хліб, коли розуміють, що Ісус, Бог, істинно тут присутній. Вони служили Ісусу лише пустослів'ям, але не мали уявлення, яким скарбом вони володіють. Поширюйте вчення про Істинну Присутність. Допоможіть своїм сліпим братам дізнатися про Мою любов та близькість. Приклоняйтеся перед Моїм вівтарем. Благоговійте перед Богом, що Істинно Присутній там. Цінуйте Моє Святеє Святих. Ніколи не розмовляйте у церкві ні про що. Поважайте Бога. Шануйте Мене у Моєму храмі. Цілуйте підлогу. Кланяйтеся. Будьте поштивими.

Ти маєш про це говорити щоразу, як тільки отримуєш такий шанс. Коли люди знаходять для Мене час, Я змінюю їхні серця. Розкажи всім, хто ходить до Причастя, про важливість цієї події. Молись за своїх ближніх. Твоя доброта і великодушність Мені приємна. Я чутиму молитви, якщо вони промовлені добрим серцем. Прагни до святості, прагни догоджати Мені щомиті. Твоя відданість радує Моє зболене серце. Нехай твоя любов не похитнеться. Нехай вона росте разом зі Мною у Причасті і перед вівтарем. Тиша – це ключ. Будь зі Мною у тиші, улюблена Моя дитино.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.

28 грудня 1993 р    Ріта Рінг. 
На початок книги.

 

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1012 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Віра, Різдво, коляди, Господь, Господня книга, паломництво, Джублик, Новий рік, щедрівки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]