№ 98. Світ став злим - 19 Грудня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
28.03.2024
19:53
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Грудень » 19 » № 98. Світ став злим
19:46
№ 98. Світ став злим

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 98. Світ став злим

 Ісус: Моє серце сумне, і те, що дивляться Мої діти, ранить Мене. Маленькі, прекрасні діти на ненависть між людьми, ненависть у телевізорі, жорстокість прямо у їхніх домівках. Ви живете у цьому світі, і, не зважаючи на те, що телебачення не дивитеся, ви заклякли від злоби, якою він переповнений. Жити у цьому світі і не відчувати зла. Воно всюди, наче червоний прапор, і те, що не опиняється на телебаченні та кіно, можна знайти в іграх, коміксах, приставках – маленькі герої, зображені у вигляді бридких істот, спотворених ненавистю та злістю. Діти граються ними. Гидотні цяцьки – милі гидотні цяцьки. Ні, лише огидні! І діти з ними граються!

Дитя  отримує у кафе свій обід і подарунок – бридку фігурку. О, яка удача! Насилля у вашому гамбургері! Ви навіть не знаєте, який злий світ, бо ви в ньому живете!

Люди дивляться зле телебачення і читають злі журнали та газети. Те, що роблять ваші ближні, просто неймовірно. Вбити невинне немовля заради свободи матері. Чому б не піти і не вбити своїх малят, бо вони заважають вам жити? Коли ж нарешті зупиниться цей егоїзм? Ніякого зла сатані не вистачить! Він цілить у яремну вену.

Якби ви колись зрозуміли, на скільки злий ваш світ! Людські серця такі черстві, а їхні життя відображають зло світу. Якщо ви ідете від Мене і намагаєтеся знайти у цьому світі якийсь сенс, якщо ви хочете бути його частиною, вам доведеться стати частиною зла. Цього ніяк не уникнути. Світ хворий. Якщо світ – ваша головна мета – і втілення її в життя – тоді ви стаєте також хворими. Не можна тут бути нейтральними. Ви або від Бога, або від світу. Є чіткий поділ, як на чорне і біле. То ж як можете ви у своїх сім'ях, не відчувати поділу між тими, хто живе для Бога і тими, хто живе для світу?

Світ злий. Якщо люди його обирають, їхні життя стають повними зла. Вони дивляться погані фільми, погане телебачення у ресторанах, граються у злі ігри на приставках та комп’ютерах – злоба під час їжі. Мої діти не є погані. Вони – прекрасні душі, створені Богом, але вони не хочуть відпускати світ. Вони ставлять його вище за Бога, і відображають те зло, з яким живуть щодня і щомиті!

Ті, хто ставлять Мене на перше місце, не можуть більше дивитися телебачення, чи ходити в кіно. Вони мають проблеми на роботі із мирськими людьми. Світ злий, тож ці люди приймають зло. Ті, хто від Бога, впадають в шок! Не поштива мова, неповага один до одного, насилля, черстві серця, егоїзм, стратегія "обмани свого ближнього і використай його". Це все що завгодно, але не Божі речі. Вони злі! Ви, діти Мої, живете у дуже підлому світі. Спілкуватися з кимось, хто обрав світ – мати справу зі злом, яке світ посадив у серця.

Ваша битва дуже важка. Між тими, хто обрав Бога і тими, хто обрав світ, лежить прірва. Ті, хто обрав світ, затикають рот своїм зболеним душам, брешуть самі собі про те, що відбувається навколо них, щоб триматися за світ міцніше. Правда так спотворюється в газетах та у телебаченні. Те, що правильно, стає неправильно і навпаки. Обман, всюди обман! Зло виграє, бо його сприймають в кіно на ура. У цьому окремому випадку воно вважається цілком прийнятним. Все кіно, аж до злого кінця, є цілком прийнятним. Зло ніколи не може бути прийнятним. Це правда. Я – Шлях, Правда і Життя. Той, хто лишається вірним Мені, матиме світло життя. Горе тим, хто перекручує правду і передає її іншим такою. Вони відповідальні за душі, які калічать. Популяризатори зла та обману заплатять за свої впливи, не лише за свої дії, але за приклад, який вони показали і за душі, які вони скалічили через цей обман!

О, бідні, бідні діточки, не дозволяйте своїм братам калічити вас. Ви знаєте правду. Вона посаджена у ваших серцях. Постійно моліться і ніколи не дивіться телебачення і не слухайте тих, хто хвалиться своїми хворими серцями. Ваші серця мають лишитися чистими і зосередженими на Мені. Якщо ви не молитеся перед вівтарем, світ вас ув’язнює. Знайдіть у дома молитовний куточок, щоб бути зі Мною наодинці. Моліться на вервиці щодня, щоб захистити свою сім'ю. це ваша парасолька проти зливи зла.

Маленькі, Я так близько до вас. Моліться Мені постійно. Сатана хоче, щоб ви впали. Він тут, і вмить вас ловить, а ви дивуєтесь: " що мене вдарило?". Ви знаєте, що він приходить, як злодій вночі, і без попередження атакує, швидко і потужно, ваші маленькі сердечка. Потім він намагається викликати почуття провини за те, що вам щойно зробив! Інколи, солодкі Мої, ви слухаєте його. Проганяйте його святою Кров'ю та Тілом Ісусовим! Нехай ці слова не сходять з ваших уст і стануть вашим захистом, а ви уявіть Мене, закривавленого з ніг до голови заради любові до вас.

Спостерігайте за своїми дітьми. Якщо сатана такий хитрий з дорослими, подумайте, як він атакує маленьких і невинних.  Він тяжко їх б'є. Вони дивляться телебачення і грають в ігри, спостерігають за іншими злими дітьми а їхні невинні уми приймають спотворену істину,  поки вони ще геть малесенькі. Зле слово робить серця злими. Цей світ хворий. Він культивує хвору культуру з хворими дітьми.

О, яке становище! Україно, в тебе є шанс. Ви маєте Мене і Я тут, з вами щодня у Євхаристії. Я маю силу. Сатана її немає. Він використовує людей і забирає в них силу. Захищайтеся від нього. Вас атакує сама культура, в якій ви народилися. Ви маєте шанс. У вас є Я, і в Мене є ви. З моєю силою одна людина, що не зводить очей з Бога, може вести за собою армію. Ніколи, ніколи не піддавайте сумнівам віру в Мене. Вона має бути цілодобова, щохвилинна у цьому світі. Ніколи не відмовляйтесь від неї, навіть на мить. Я – той, хто допомагає тобі вижити у цьому злому світі. Ти, Україно, навіть не знаєш яким злим він став. Ти скоро збожеволієш. Як може таке зло тривати і надалі?

Приготуйте дорогу для Господа. Я прийду, як нічний злодій, і тих, хто не відмовиться від зла, проковтне гієна. Приготуйте серце для Бога. Він єдиний має значення. Світ аж надто недужий. Не йдіть до світу, щоб нагодувати власне серце. Він проковтне вас, і ви станете безсердечними, як і він сам. О, маленькі, захистіть своїх дітей. Розповідайте їм про Мене з першого дня життя. Я – все, що має значення. Інші люди ваші душі не порятують. Ваші діти мають почути про Бога. Моліться до Святого Духа щодня. Вам потрібні Мої дари. Він розчистить ваш шлях як машина для розчистки снігу в зимовий вечір. Ви побачите перед собою дорогу, але лише якщо Дух поставить вас на неї. Моліться за Його дари та віддайте Йому свою любов. любіть Мого Отця, та Духа Святого. Вони хочуть, щоб ви підтвердили свою любов до Них. Ми – Триєдиний Бог. Любіть кожного з Нас!

Ми так любимо тебе. Пізнавай нас і молись до Марії. Вам потрібна Її підтримка у боротьбі проти диявола. Вона готова боротись разом із вами. Ви – на полі битви. Вас атакують. Ваші боєприпаси ви отримуєте, коли проводите перед вівтарем час зі Мною. Я дарую вам зброю, щоб ви вижили на цій війні. Якщо ви не приходите, ви йдете до битви без зброї. Вам вона необхідна. Прийдіть до Мене і дозвольте Мені обмундирувати вас. Ваші діти також потребують в Мене. Світові необхідно, щоб кожна душа стала святою і боролася. Цей спадок ви передаєте іншим, якщо ви приходите і молитеся зі Мною.

Ви – світло серед темної ночі. Ви маленькі, але сильні, бо вас підтримує Бог, а Його світло – найяскравіше. Будьте пильними. Не опускайте зброї. Хворий світ хоче вас підстрелити. Прийдіть до Ісуса і отримайте свою зброю. Лише він може дати те, чого ви так потребуєте. О, як же Я люблю вас. Я люблю вас до смерті. Я люблю вас неймовірно сильно. Я – ваш спаситель, ваш єдиний істинний Бог. Алілуя. Ви витримали ще одну атаку! 

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.

19 грудня.1993 р    Ріта Рінг. 
На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1831 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Віра, Закарпаття, коляди, молитви, Господня блакитна книга, вінчування, Хресна дорога, Джублик, вітання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]