№ 97. Візьми свій хрест - 18 Грудня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
19.04.2024
13:14
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Грудень » 18 » № 97. Візьми свій хрест
19:45
№ 97. Візьми свій хрест

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 97. Візьми свій хрест

Ісус: Біль? О, як Я страждав! Цей біль був такий величезний, Я ледве міг його витримати, Я був весь у ранах і крові. Подумай, як болить маленька ранка. І кровоточить і кровоточить без кінця. Такий жахливий біль. Щоразу, коли вам боляче, думайте про Мене, і про те, що цей більш скороминущий. На Моєму тілі не було місця, не залитого кров'ю. Воно все було вкрито глибокими ранами. Моя голова трусилася від вінця, який вони надягнули на Мене, а ще вони змусили Мене нести дуже важкий хрест. Я ледве міг його покласти на плече. Воно так сильно боліло, що здавалося, ніби кості весь час ламаються від ваги хреста. Але Я ніс його. Коли Я зупинявся, Мене штовхали і били. Натовп глумився з Мене, вони примушували Мене йти далі. Який же Я учинив злочин? Чому Мене примусили витримати такі тортури? Через любов до вас Я продовжував іти. Я був Богом. Я міг зупинитися будь-якої миті. Але Я до смерті був вірний своєму Отцеві.

Біль, дитя? Я так страждав через любов до тебе! Ось як Я люблю тебе і зараз. Що б не трапилося, пам'ятай завжди, що Я добре знаю, як ти страждаєш. Немає нічого, що б трапилося у твоєму житті без Моєї згоди. Все іде від того, Хто любить тебе.

Візьміть свої хрести і несіть їх. Прийміть їх. Знайте, що все у вашому житті іде від Мене. Прийміть це з любов'ю, з якою Я вам усе це посилаю. Цей біль вчить вас. Ви страждаєте за себе та інших. Я витримав увесь цей біль. Чи Я казав колись: " Отче, забери це!"?. Я – ваш приклад для наслідування. Я показав вам шлях. Я все прийняв, кожну рану, кожен удар, кожен ляпас і всю підлість. Я взяв свій хрест і ніс його без нарікань. Ось чого Я від вас прошу. Знай, що коли ти відчуваєш біль чи страждання, чи інші насміхаються із тебе, шукай приклад для наслідування в Мені. Я все прийняв, кожну найменшу рану, аж до смерті. Я не казав, як жахливо! Я не жалівся. Я йшов мовчки по тій нерівній дорозі із важким хрестом на плечі, бачив, як страждає Моя мати біля Мене, і не жалівся. Я прийняв це все від любові до вас.

Несіть свої хрести, маленькі Мої. Це дари від Мене. Не шукайте пояснень чи способів від них позбавитися. Я візьму їх назад, коли побачу, що вам уже досить. У стражданні ви повніше переживаєте Моє життя. У стражданні Я говорю до вас особливо. Витримайте. Я знаю кожен біль, який ви переживаєте. Я так близько до вас. Ваш біль може спасти мертву душу чи врятувати її з чистилища. Прийміть все, що Я вам посилаю і не жалійтеся. Біль часто росте тільки через те, що ви його не приймаєте. Багато уроків ви пропускаєте, бо не хочете бачити, які хрести вам посилаю. Я даю вам хрести, щоб розділити Мої страждання. Я люблю вас так сильно, діти Мої. Знайте, який Я близький до вас, кожна волосина на вашій голові порахована. Прийдіть до Мене ближче і подивіться у Мої очі. Я істинно з вами щомиті. Думайте про Мене як про особистість, але Я ближче до вас, як будь-хто міг би бути. Я тут, і Я знаю кожен ваш подих і про кожен ваш подих піклуюсь. Хто міг би це зробити для інших. Інші просто хоч інколи мусили б думати про себе.

Я – Бог. Я так близько до вас, що ви навіть не можете цього усвідомити. Це правда. Я дійсно присутній з вами прямо зараз. Відчуйте Мою присутність. Нехай Я стану живим для вас. Переживіть все, що Я вам даю. Ви знатимете Мене, як свого особистого Ісуса, чим більше читатимете і перечитуватимете ці послання. Я пишу їх для кожного з вас. Лише Бог може кожного любити так сильно. Зосередьтеся на Мені, на собі і на тому, як Я близько до вас.  Я так вас люблю, маленькі. Куди б ви не йшли, ви ніколи не самі. Я йшов дорогою тортур, що вела до смерті заради любові до вас. Коли ви зрозумієте, що це все правда? Коли ви усвідомите нарешті, що Я до вас так близько і обіймете так, як Я того хочу? Ви тримаєтеся від Мене осторонь, бо не зосереджуєтеся на Моїй любові. І сьогодні заради вас Я пішов би дорогою до Голгофи. Я люблю вас так само, як і тоді. О, маленькі. Ви так хочете зняти свої маленькі хрести. Тримайте їх і йдіть за Мною Хресною дорогою. Лишайтеся біля Мене і йдіть так само рішуче, як і Я йшов заради любові до вас.

Я – Ісус, Син Бога Живого. Я живий у цій кімнаті і Я біля вас. Зубний біль, кажете ви, який жах! Прийміть його. Я хочу, щоб ви зараз його відчули. Біль мине. Він такий незначний. Я знаю сердечний біль, він від того, що Я так люблю кожну Мою дитину, але все одно на Мене не звертають уваги або тримаються на відстані витягнутої руки. Ви знаєте, як це – любити когось без взаємності. Я прагну вашої любові, але ви занадто зайняті. Ви не маєте часу, щоб побути зі Мною, поки Я чекаю. Я чекаю на кожну Мою дитину, щоб вона прийшла і відчула цю неймовірну любов. але ви не приходите до Того, Хто вас завжди чекає, і шукаєте у цій мертвій пустелі те, що Я хочу вам подарувати. Я спостерігаю за цим вашим пошуком і хочу, щоб ви повернулися до дому, до Мого серця. Я чекаю на вас, маленькі. Не відходьте від Мене. Пам’ятайте, як Я страждав від любові до вас. Коли ви відчуваєте біль, пам’ятайте про Мої страждання. Ось як Я вас люблю постійно. Візьміть свій хрест і крокуйте поруч зі Мною. Прийдіть і будьте зі Мною. Я маю те, за чим плачуть ваші голодні душі.

Я – ваш люблячий Ісус. Я люблю вас, діти. Ви не знаєте. Я чекаю, щоб бути ближче до вас. Ви маєте сприймати Мене як особистість, таким живим у вашому житті. О, найдорожчі, Я люблю вас до смерті і зараз. Я оплакую Моїх загублених у темряві дітей. Я хочу єдності з вами. Прийдіть і зробіть Мене центром свого життя. Я на вас чекаю!

Посланець:  Мій зубний біль пройшов!

 

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
18 грудня 1993 р    Ріта Рінг. 
На початок книги.

 

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 854 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Віра, Закарпаття, коляди, молитви, Господня блакитна книга, вінчування, Хресна дорога, Джублик, вітання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]