№ 94. Марія наша мати - 16 Грудня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
19.04.2024
23:22
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Грудень » 16 » № 94. Марія наша мати
20:01
№ 94. Марія наша мати

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 94. Марія наша мати

Ісус: Маленька, ти не можеш уникнути зустрічі зі Мною. Я хочу з'єднатися з тобою особливим чином. Моя любов до тебе кличе тебе до такої єдності. Я ніжний та лагідний у серці. Я з тобою у скруті. Я – Ісус, маленька дівчинко, Син Єдиного Істинного Бога, Отця, Сина і Святого Духа. Бог Триєдиний. Я – Той, Хто говорить до тебе. Сила. Я маю її. Нехай твоє серце ніколи не хвилюється, бо Я з тобою. Викинь за вікно сумніви, хвилювання і непотрібні роздуми. Я охороняю тебе, щоб ти не впала і не спіткнулася, але ти йдеш разом зі Мною вгору, до слави. Нехай Отець, Син і Дух Святий прославлені будуть. Бог Великий у Своїй Всемогутності. Він Єдиний достойний слави. Перед Іменем Всемогутнього кожен має схилити голову, бо сила Його нескінченна.

Цей сімнадцятий, передріздвяний день особливий для тебе. Ти відчуєш, який він особливий для Нас, Ісуса та Марії, коли Ми об'єднані у Божественний спосіб передаємо тобі ці послання. Молись за милосердя.

Посланець: Амінь, Амінь. Алілуя, слава Господу.

Ісус: На тобі – благословення Трійці та Богородиці. Відчуй Його, відчуй Отця, Сина і Духа Святого. Ти особлива для Нас. Слава Отцю, Сину, Духу Святому і Благословенній Діві. Ти огорнута їхньою любов'ю. Алілуя.

Тут єдність та любов. чи прийдеш ти, коли Я тебе покличу, дитя? Прийди і відчуй єдність між Сином і Його Матір'ю. Дуже сильну і потужну! Ти пізнаєш новий вимір у житті Сина, Його любов до Матері. Алілуя, алілуя.

Посланець: Маріє, прийди і задовольни моє благання працювати для Ісуса. Мене ведуть Його підказки. Це не від мене. Це молитва, яку ти пишеш моєю рукою. Тримай мене. Благослови мене. Піклуйся про мене, як любляча мати. Я – маленька дитина і шукаю свою маму. Вона зцілює мої рани і піклується про мене. О, Маріє, пізнати Тебе! Коли я далеко від тебе, почуваюсь такою порожньою! Наповни моє серце знанням і любов'ю до Тебе. Благослови мене своєю рукою, як Мати. Мати всього! О, мати, ти велична. Дякую за Твій материнський заклик.

Я відчуваю, яке особливе це єднання між Сином та Матір'ю, пізнання люблячого Сина Ісуса. О, Ісус, як ти любив Свою Матір. Алілуя.

Щоб пізнати Ісуса, ми повинні знати любов між Ним та Його Матір'ю. Він зробив її нашою Матір'ю. Вона – істинна наша любляча Матір.

Примітка: коли ми сидимо перед вівтарем, Він не спілкується з нами лише словами. Він може зміцнити нас зсередини. Він живить нас. Він не потребує слів. Ми знаємо, що він дарує нам, коли ми мовчки сидимо перед вівтарем. Він дарує нам зцілення для серця. Мудрість, відкриває нас. Ми можемо не чути Його голосу, чи не відчувати, що Він робить, але Він живить нас, щоб ми росли в Ньому. Йому непотрібно говорити. Ми отримуємо дари, навіть якщо не знаємо про це у Його присутності.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
16 грудня 1993 р    Ріта Рінг. 
На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 675 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Джублик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]