№ 93. Приймай усі хрести у своєму житті. - 15 Грудня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
18.04.2024
18:33
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Грудень » 15 » № 93. Приймай усі хрести у своєму житті.
20:54
№ 93. Приймай усі хрести у своєму житті.

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 93. Приймай усі хрести у своєму житті.

Ісус: Я приходжу, а ти пишеш. Я – Ісус, Син Бога Живого. Хто ти, щоб Я приходив до тебе? Ти дуже особлива для Мене. Я люблю тебе! Я – твій Спаситель. Я приходжу і відкриваю тобі Свою волю. Якщо ти уважно Мене слухаєш, Я вчу тебе. Мої настанови – у щоденному житті. Все, що трапляється у твоєму житті, йде від Того, Хто вчить тебе. Я допускаю всі події у твоєму житті і Я Той, Хто за тебе помер жахливою смертю на хресті. Коли ти зрозумієш, що кожен день – це навчання, тоді ти будеш засвоювати Мої безцінні уроки. Ти, дитя Моє, щодня ходиш до школи. Чому Я тебе вчу? Своїй волі.

Сьогодні ти встаєш і щось трапляється – ти мусиш це прийняти і запитати сама себе: «Чому хоче навчити мене Той, хто любить мене?» Якщо ти будеш бачити у щоденних подіях уроки від Мене, ти прийматимеш їх і не чинитимеш спротив.

Я – Вчитель твого життя. Ти – Моя учениця. Чи зрозумієш ти свій сьогоднішній урок, а чи будеш боротися з тим, що сталося і все одно станеться? Я маю для тебе Божественний задум. Я хочу, щоб ти працювала для Мене. Якщо ти не працюєш для Мене, робота стоїть. Скільки життів так і залишаться в темряві, поки ти жалієш себе? Скільки настанов не потраплять до інших через твою невпевненість і погану поведінку? Ти маєш приймати все, що з тобою стається як дар від люблячого Бога. Ти на шляху до святості. Я випробовую тебе у вогні. Із вогню може вийти або грішник, або святий. Ти або любиш Мене, або ні. У сьогоднішньому світі ти не можеш бути нейтральною. Потрібно зайняти чітку позицію, якщо ти на боці святих. Не можна жити в цьому світі посередністю.

Твоя обіцянка приймати всі хрести у твоєму житті, бачити всюди Мої настанови і не відходити від Мене – найважливіша обіцянка, яку ти коли-небудь можеш зробити. Візьми на себе це зобов'язання. Хочу щоб ти була Мені повністю покірною. Я прийшов і помер для того, щоб ти могла жити. Зараз Я прошу тебе жити в Мені у цьому світі. Будь світлом для пригнічених. Будь серцем для засмучених. Будь Мною для всіх, кого ти бачиш. Усміхайся Моїми усмішками, люби своїх ближніх, дивись понад їхні черстві серця на творіння Отця. Дивись у їхні очі і побач Мене там. Не пропусти можливість бути Мною для своїх братів. Всього цього Я навчив тебе Своїми уроками: любити, відкидати жалість до себе, звільнитися від сумніву.

Ти питаєш: «Коли, Господи, Я матиму час для цієї роботи?». Я кажу тобі – ось Моя робота! Якщо ти її не робиш, ти втрачаєш шанс. Мій дар тобі – Моє життя. І Моя любов! Я прошу в тебе твого життя. Я прошу тебе померти для себе, щоб ти могла жити в Мені! Віддай Мені своє життя і Я тебе охоронятиму у всіх твоїх починаннях!

Ти будеш бігти, але не втомишся, бо Я біля тебе. Ти будеш летіти на орлиних крилах, мчати в небесах, прикрашена Моєю Любов'ю. Це ти борешся з Учителем. Це ти не приймаєш Мою волю. Це опір. Це біль. Приймай усе, що Я тобі посилаю. Знай, що Я за тобою спостерігаю, за кожним твоїм кроком. Знай, що Я – Учитель, який любить своїх учнів. Я тут, щоб вчити вас.

Посланець:  Чого Ти мене вчиш сьогодні, Господи у цьому випробуванні? Дякую, дякую, Тобі за Твою надзвичайну любов, Господи. Я приймаю все, що Ти мені посилаєш і хочу чинити Твою волю.

Ісус: Але ти кажеш: «Господи, а як же Моя робота? Як же те, що я  хочу робити? Як же я?» Ти, дитя Моє, маєш свободу волі. Ти можеш викинути Мене геть зі свого життя і робити так, як сама хочеш. Яким буде тоді твоє життя? Нікчемним! Тебе створено для того, щоб любити, знати Мене та служити Мені. Служити іншим замість Мене – це йде всупереч меті, з якою тебе було створено. На тебе чекає такий опір. Ти або під'єднуєшся до того кабелю, який Я тобі простягаю, або відрізаєш його, щоб нічого не чути. По цьому кабелю Я даю тобі настанови щодня у твоєму серці. Відрізати його і робити своє означає споганити власне життя. Твоя душа прагне до єднання зі Мною. Цей потяг сильніший за будь-який фізичний голод. Це потяг духу. Коли ти перерізаєш цей дріт, все одно що дратувати бика.

Твоє життя не вільне і ти не щаслива. Ти блукаєш у темряві із черствим серцем і питаєш, де ж знайти шлях до кращого життя. Ти ніколи не можеш відпочити, бо весь час не стоїш на місці, шукаєш те, чого так благає твоя душа. Але ти накриваєш подушкою свій «телефон» і вимикаєш дзвінок. Я дзвоню, а ти не чуєш. Ти все краще вивертаєшся від Мене. Ти живеш із подушкою на «телефоні». Який це біль – мати прямий зв'язок із Богом, і не піднімати слухавки!

Маленька, Я тут, щомиті, щодня. Чим більше ви відкриваєтесь Мені, тим голосніше дзвонить телефон. Ти синхронізуєшся зі Мною. Ти чуєш Мене. Моє життя для тебе перестає бути таємницею. Я тут завжди, направляю тебе і вчу тебе. Ти відрізаєш кабель. Ти живеш у шумному, метушливому світі, що не пропускає Мого шепоту у твоє серце. Чому ти не навчилася сьогодні?

Я є великою частиною твого життя, щомиті, щохвилини. Я тут. У тебе – прямий зв'язок із Богом. Зрозумій це, і ти усвідомиш Мою постійну присутність у твоєму житті, або можеш перерізати дріт! Але, дитино, це твій вибір. Якщо ти закриєш «телефон» подушкою, ти ніколи не будеш вільною. Одна твоя рука завжди буде тримати цю подушку. Інша буде шукати те, що ця перша рука закрила. Яка марна робота у темряві – закривати те, чого ти шукаєш. О, діти, ви такі нерозумні. Життя дуже просте. А ви його ускладнюєте! Любіть Бога. Любіть один одного. Тільки й усього – і решта стане на свої місця.

Ідіть за Мною, і Я подарую вам відпочинок. Слухайтесь свого серця. Увіруйте в Того, Хто любить вас. Прийміть своє життя як дар від Мене. Помри, дитя, для себе. Підніми руки до неба і прославляй Господа, Який посилає тобі такі дари. Дякуй Йому. Прославляй Його і прийми життя, що Він тобі посилає. Проводь його в намаганні чинити Божу волю. Прислухайся до джерела. Прийди і прийми уроки найпрекраснішого Вчителя задарма. Його школа прославлена, ти пізнаєш мир у серці. Яка ще школа може таке запропонувати? Світ вчить багатьох речей, але жодна з них не дарує тиші та миру. Світ шумний та шалений. Ти вчишся того, що ніколи тобі не знадобиться. Тебе примушують вивчати дурниці оцінюють твої знання, але найважливішим урокам твого життя не надається ніякого значення.

О, Україно, ти вся поруйнована! Повернись до основ: Бог, сім'я, любов. Все решта, чим ви набиваєте свої голови – марнота! Можна мати освіту у три класи і бути щасливим. Деякі із вас не приходили до Моєї школи. Я – найкращий Вчитель. Я живу у твоєму серці. Мої уроки – у вашому щоденному житті. Все, що вам потрібно – це слухати уважно. Моя школа – безкоштовна! Але ви лишаєтеся у темряві і шукаєте серед мертвої пустелі скарбів, які зберігаються у ваших серцях. Маленькі, Я так вас люблю!

Поставте Бога на перше місце і облиште марні пошуки. Увіруйте в Мене. Здобудьте диплом Святого. Ось все, що має значення. Це уроки Мої, чи світу? Ти заклопотана, маленька. Я маю для тебе роботу. Чому ти просто сидиш без діла, поки Я тебе вчу? Дослухайся до Моїх підказок у серці і будь Моєю. Ось найкраща робота, яку ти можеш зробити. Решта не рахується. Ви – Мої вчителі у цьому світі. Ви вчите своїм щоденним життям. Щоб це робити, вам потрібно засвоювати Мої уроки.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
15.12.1993 р.  (3:25 ранку Ріта Рінг.

На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 729 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Джублик, Господня книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]