№ 91. Я – ваша зброя, ви – Мої воїни - 12 Грудня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
29.03.2024
16:16
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Грудень » 12 » № 91. Я – ваша зброя, ви – Мої воїни
20:51
№ 91. Я – ваша зброя, ви – Мої воїни

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 91. Я – ваша зброя, ви – Мої воїни

Ісус: Прийдіть до Мене, всі втомлені та обтяжені, Я подарую відпочинок вашим душам. Я приходжу, щоб ви мали життя, не таке, яке світ вам пропонує, але яке лише Я можу дати.

Я – Той Хто приходить темними холодними ночами. Я сиджу біля тебе і тобі стає спокійніше. Ти приходиш до Мене, бо Я піклуюсь про твої турботи. Ти знову і знову приходиш і знаєш, що в цих побаченнях з Богом можна втішити душу. Ти не йдеш більше нікуди по поради, бо тебе розраджую Я, і більше нічого тобі не потрібно. Я дарую тобі зцілення, твоя душа звільняється у Моїх обіймах, ти відпочиваєш і обновлюєшся. Але ти не лишаєшся сама, коли від Мене йдеш, бо Я іду разом з тобою, і ти знаєш, що ти не сама, де б ти не була. Я йду поруч.

Я – добрий Пастир. Я на варті біля тебе. Не хвилюйся і не переживай, бо Моя близькість до тебе дарує тобі відчуття впевненості, якого ти прагнула. Просто йди за Мною, і твоє життя буде розкриватися перед тобою поступово. О, твоє життя  таке дороге Мені. Я маю для тебе плани. Я хочу, щоб ти зіграла свою роль. Віддайся Мені і дозволь Мені вести тебе. Не будь хвалькуватою і егоїстичною. Стань маленьким ягнятком, що йде за пастухом, але не загубленою вівцею. Якщо ти йдеш за Вчителем, Він знає Своїх овець і піклується про кожну. Якщо вони збиваються з дороги із власної волі, Він намагається їх повернути, але вони у своїй впертості можуть вирішити робити своє і прямувати до само руйнації.

Йди за Вчителем. Дозволь Йому вести тебе. Відкрийте свої серця і впустіть все, що Він має для вас. Він засипле вас Своїми дарами, огорне Своєю любов'ю. Він направлятиме вас на вашому шляху і ваше життя отримає сенс, згідно з Творцем і з тим, для чого Він вас створив. Покора – це ключ. Одна людина, що дотримується Божої волі, може зробити більше, ніж мільйон, які чинять лише свою волю. Мені потрібна участь кожного з Моїх дітей. Якщо ви не працюєте для Мене, а для світу, ваша робота марна. Я розраховую на вас, Мої солдати любові, ідіть за Вчителем і виконуйте свої завдання у цій війні з сатаною. Ваші життя, поєднанні з Моїм, роблять вас Моїми апостолами. Лише моліться і тримайтеся за Мене – і ви будете виконувати Мою волю.

Помріть для себе і цього світу. Будьте моїми. Дозвольте Мені жити у вас і керувати вашим тілом. Я вас потребую, потребую, потребую, брати Мої. Я потребую вашої праці. Вони можуть уникати вас, плювати на вас, люто на вас дивитися, намагатися відігнати від себе, але ви для них – Христос, що живе у ваших серцях. Ви потрібні їм більше, ніж будь-яке з їхніх дурних зусиль, якими вони Мене випробовують.

Будьте сильні, маленькі. Я закликав вас до цього життя. Світ не схожий на вас. Ви весь час боретесь. Не здавайтесь ніколи. Ваша присутність у цьому світі та відданість Мені дає вашим братам хороший урок. Тримайтесь. Я бачу вашу битву зі сліпими. Живіть правдою.

Уважно дослухайтесь Мене. Покланяйтесь Мені щодня. Ви не можете працювати без Мене. Коли солдат іде на війну, він не забуває свою зброю. Не забувайте і ви. Прийдіть до храму. Я веду вас.

Ви несете Мою зброю і воюєте за Мої армії. "Але, - кажеш ти, - я йду на битву з порожніми руками". А Я кажу тобі, що піду з тобою. Ти охоплена Моєю любов'ю. Я даю тобі Мою силу, щоб вести цю виснажливу боротьбу. Ти підперезуєш свої крижі і йдеш за Мною, а Я – твоя зброя. Твоє серце озброєне моєю любов'ю, силою та милосердям, Я йду з тобою.

Не озирайся. Не запитуй нічого. Я направляю ваші серця. Лишайтесь вірними Мені та тому, до чого Я вас спонукаю. У ваших серцях – мікрофони, а Я наповнюю вас. Щоб почути Мене вам треба бути дуже близько до Мене. Ніколи не відходьте далеко від Мене, бо не зрозумієте Моєї стратегії і можете потрапити у лихо. Лишайтесь дуже близько і слухайте уважно. Ти дуже уважна до Мого голосу і довіряєш, що Я знаю. Я ніколи тебе не полишу. Навіть якщо Мій голос стає тихішим, ти знаєш – треба просто почекати, і ти чекаєш. Довіра. Віра. Любов. ми ними пов'язані. Не хвилюйся і не метушись. Довіряй Мені повністю. Не варто намагатися допомогти Мені, і робити щось самотужки. Ти – наче немовля, що чекає, поки його візьмуть на руки. Я вимагаю від тебе такої залежності. Довіряй Вчителю у всьому і вір, що Він буде з тобою. Ти ніколи не бачиш Мене поруч, просто знаєш що Я тут і не полишу тебе. Моя любов завжди з тобою, її сила, теплота душі, світло для пригнічених. Моя любов і вся її міць!  Промені світла проникають із Мого Серця у твоє. Ти ніколи не сама. Я з тобою завжди.

Я  - Вчитель, а ви – Мої діти. Я об'єднав вас Своєю любов'ю. довіряйте і вірте Мені. О, дітоньки, не переживайте. Відкиньте хвилювання. Підкоріться Мені і дозвольте Мені вести вас. Ви забудете про метушню. Я направлю ваші стопи у правильному напрямку і ваше світло стане Моїм світлом. Я освітлю ваш шлях і ви будете йти разом зі Мною.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
12 грудня 1993 р. Ріта Рінг. 

На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 789 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Господня книга, Джублик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]