№ 88. Молись за своїх хворих братів - 11 Грудня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Субота
20.04.2024
11:33
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Грудень » 11 » № 88. Молись за своїх хворих братів
21:59
№ 88. Молись за своїх хворих братів

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

.

№ 88. Молись за своїх хворих братів

Ісус: Дорога дитино Мого Отця! Ти приходиш, і це тішить Мене. Моя рука охороняє тебе, ти вільна від усіх нещасть. Ти – Моє дороге дитя і Я охороняю твоє життя. Щомиті Я стежу, щоб ти не спіткнулася і не впала. Ти не бігаєш наче божевільна, бо Я поруч з тобою і охороняю тебе. Ти вільна, наче немовля біля грудей. Ти – Моя улюблена дитина. І Я чекаю, коли ти прийдеш. Прийди до Мене, і Я дам тобі відпочинок. Твої шляхи випростаються і твоя нога не спіткнеться, бо Я зловлю тебе. О, чи можеш ти просити більше, дорога Моя дитино?

Але для багатьох цього не достатньо. Вони шукають у цій мертвій землі молока та меду, які є лише у Мене. Вони блукають, гніваються, переживають, вони хвилюються і ніколи не знаходять того, чого потребують. Я маю ключ до їхніх сердець. Якщо ти захочеш, щоб Я тебе відкрив, Я це зроблю і увійду у твою душу. Ти не будеш порожньою, але повною. Ти не будеш більше одна, але зі Мною, твоїм Богом. Ти кличеш, і Я приходжу врятувати тебе. Я входжу у ваші зачерствілі серця і пом’якшую їх, вчу їх любити. Лише Я маю силу і міць таке зробити. Ти дивуєшся, як у Нього це виходить. Я це роблю, бо Я – Бог. Я один маю силу змінювати серця. Я маю силу повернути мертву у гріху людину до життя в любові, але вона має шукати Мене і просити допомоги.

Я не благаю зачерствілих прийти. Я спонукаю їх змінитися. Я даю їм можливості, від яких вони не можуть відмовитися, але вони все одно відмовляються, їм важко іти дорогою, яку вони обирають. Я лишаюсь біля них і вчу їх через тебе. Ти провокуєш біль у їхніх серцях, то ж вони борються з тобою. Якби ти пішла, вони могли б залишитися у своїй темряві, ніхто б їх не чіпав – так вони думають. Але це не спрацює! Їхня туга за Богом та відмова від Нього є причиною такого болю у серці. Ти випромінюєш Моє світло і стаєш ціллю їхнього неспокою. Він навалюється на тебе, щоб ти полишила їх. Але, коли вони роздумують і сперечаються з тобою, їхня туга не припиняється, в них говорить біль. Майте чисті серця. Ідіть моїми стежками. Твоя душа прагне до цього єднання, лише до нього. Тільки Я маю те, чого ви потребуєте. Моліться за своїх хворих братів. Любіть їх, покажіть їм дорогу до Мене. Вони будуть ненавидіти вас, вони люблять світ. Ви – колючка в їхньому боці, але їхній неспокій лише в їхніх душах. Він очевидно проявляється в відношенні до вас.

Вони не можуть на самих себе нападати. Тому ти, репрезентуючи Мене, стаєш мішенню. Якщо їм вдається перемогти, тоді їхній неспокій зникне. Не дозволяй їм всміхатися над тобою. Йди від них, лиши їх з тим неспокоєм. Продовжуй любити, щоб вони були змушені зіткнутися зі своїм болем. Якщо ти з ними сперечаєшся, ти стаєш болем. Не сперечайся про Мене. Просто будь для них, як я. нехай Моя міць струменіє з твоєї душі. Ти не маєш казати ні слова. Твоє буття саме є великою проповіддю. Моє світло сяє з тебе і Мою силу відчутно здалека. Я – всемогутній Бог. Ти не знаєш, на кого можеш вплинути своїм поєднанням зі Мною. Ти впливаєш на всіх, хто довкола тебе, без жодного слова. Твоє буття  і Моє життя в тобі збурює їхні неспокійні душі. Ти спонукаєш їх прийти і насолодитися тим миром та радістю, які маєш, але вони відмовляються. Яка ж це смута для них!

Продовжуй поширювати Моє світло. Продовжуй бути маленьким маяком у цьому світі. Чим світ темніший, тим більше ти сяєш. Моє світло – найяскравіше. Один маленький вогник може освітити найтемнішу ніч. Але, прекрасні Мої діти, чи маю Я казати це ще раз? Ваше світло сіяє лише тоді, коли Я – центр вашого життя. Вам потрібно заряджатися від Мене лише б годину кожного дня. Прийдіть до Мого храму. У крайньому випадку ви можете проводити цю годину, але приходьте, і ми будемо разом годину. Я і Моя любов, душа до душі. О, як Я вас усіх люблю. Я хочу щоб кожна душа прийшла до Мене. Ти можеш бути єдиною можливістю для Мене досягнути до брата, що живе у темряві, але Я можу їх зворушити через тебе і любити їх, якщо ти любиш їх, навіть якщо вони поводяться огидно. Просто не йди туди. Чим більше ти поєднаний зі Мною, тим менше їх поведінка впливає на тебе. Ти розумієш їхній біль (а це справді біль, біль через віддаленість від Бога) і любиш їх, бо вони такі неспокійні.

Люби Моїх братів для Мене. Служи своїм життям щоденно. Тобі не потрібно йти і рятувати світ. Тобі не потрібно все ускладнювати. Це дуже просто. Просто проводь час зі Мною щодня, як і раніше. Літургія та Причастя. Будь зі своєю сім'єю. Приходь, щоб побути зі Мною наодинці хоч на кілька хвилин впродовж дня – на 5, 10 хвилин. Це такий заряд енергії! Там, де ти є, навіть у ванній. І просто будь у цьому житті. Ти будеш виконувати грандіозну роботу. Твоє життя – Моя праця, якщо ти його присвячуєш Мені. Промовляй свої ранкові молитви. Твоє буття і єдність з Мною – це все, що від тебе вимагається.

Не тікайте від роботи, якщо вона важка. Лишайтеся, сприймайте насмішки з миром. Це великий урок для ваших хворих братів. Вони насміхаються над вами, але ваш мир тільки росте. Що надає тобі сили? Лише Бог! Це важка ноша, але Я йду поруч із тобою. Я показав тобі шлях власним життям. Вони переслідували Мене, а Я мовчав. Я прийняв смерть з миром. Цей мир Я тобі дарую. Проповідуй Мої настанови любові та миру. Дозволь Мені жити у твоїй душі. Будь безкорисливим та віддайся Богові, який хоче тобою володіти.

Отож ти бачиш, що помираєш для себе, а Я живу в тобі. Я працюю через тебе. Я дію через тебе. Я – Ісус, Син Бога Живого, а ти – Моя улюблена дитина. Прийди і дозволь Мені керувати твоїм життям, і ти перебуватимеш в мирі. Мир вам. Мій мир Я вам дарую, але не такий, який світ пропонує, але такий який лише Я можу дати. Я люблю вас, дорогі Мої.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
11 грудня 1993 р. (12:00 дня) Ріта Рінг. 

На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 624 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Віра, Закарпаття, коляди, Господня книга, україна, Джублик, Новий рік, Блакитна книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]