№ 80. У тиші Я приходжу - 6 Грудня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
19.04.2024
21:55
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Грудень » 6 » № 80. У тиші Я приходжу
22:30
№ 80. У тиші Я приходжу

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 80. У тиші Я приходжу

Ісус: Ти приходиш, і Я тут, з тобою. Я з тобою в твоїх снах вночі. Я з тобою в день. Я ніколи тебе не полишаю. Ти можеш піти від Мене, але Я завжди залишаюся біля тебе.

Я хочу вчити тебе. За допомогою твого життя, Я даю тобі урок. О, маленька, тобі ще так багато треба навчитись. Будь Моєю, щоб не пропустити жодною постанови.

Цей світ – лише мить в порівнянні з вічністю. Сьогодні ти тут, а завтра – тебе немає. Люди тримаються за нього ніби він ніколи не зникне. Твоїм ближнім боляче. Жертвуй за їхні душі. Постійно молись. Жертвуй для них кожен свій день. молись за них зранку разом з дітьми. Всі ті дрібниці, які ти робиш щодня, можуть стати молитвою за твоїх братів. Пожертвуй свій день за заступництво Моє та Матері Божої. Ми знаємо, хто з твоїх ближніх справді потребує молитов.

Тобі може здаватися, що цими молитвами ти багато не зробиш, але вони дуже сильні, якщо ти молишся до Мене із моїми намірами. Ти не знаєш сили молитви та пожертв. Світ у такій глибокій темряві. Він страждає, він не бачить Мене. Ти можеш багатьом допомогти через свою молитву. Ніколи не недооцінюй сили твоїх молитов та пожертв.

Я покликав, ти прийшла. Приготуйте місце у своїх серцях до приходу Господа! Не відкладайте. Часу мало, і Його народження вже близько. Цей час перед Різдвом – для того, щоб приготуватися до нього. Очікуйте Його народження з нетерпінням. Маленький Ісус народився у цьому світі. Він приходить немовлям, але Його прихід – це неймовірна подія. Це Його народження принесло багато змін.

Таке смиренне народження дитини у стайні, але воно змінило все. Це Ісус, Син Божий, став чоловіком і прийшов звільнити світ від гріха. Прийшов як немовля. Він народжений від Марії у маленькому містечку Віфлеємі. Хто прийшов на цю подію?  Пастухи та корови. Але світло сяє у небі, щоб повідомити про диво. Ось як було з Хрестом. Не було сурм, не було барабанного бою.

Ісус приходить тихо на кожній Літургії. А хто її відвідує? Богочоловік – на кожній Літургії! Так тихо, без вихвалянь. Але це Богочоловік, Син Божий, прийшов, щоб поселитися у ваших серцях. Сурми і барабанний бій – лише у ваших серцях. Якщо ви не усвідомлюєте, що Бог істинно присутній у Євхаристії, ви пропускаєте неймовірну подію. Ангели стоять і співають, але людина, у всій своїй сліпоті, може пропустити все це. Ти приходиш на Літургію і тихо підходиш до вівтаря. Тихо ти приймаєш Бога. Якщо ти не настроєна на Його вчення і на диво, що там стається, ти пропустиш все! Лише ті, хто шукає Його і проводить своє життя в намаганні пізнати Його, розуміють, що відбувається на кожній Літургії.

О, ви маленькі Мої. Я приходжу тихо у ваші серця, незважаючи на важливість цієї події. Я – Ісус Христос, Син Божий. Ваші серця мають бути чистими, а уста – святими. Ваше серце має вискакувати з грудей від усвідомлення того, що відбувається. Лише ті, хто справді Мене знають, можуть осягнути всю важливість причастя, бо Я так тихо приходжу.

Я не хвалюсь. Я Бог. Якщо ви пропустите цю важливу подію, ви самі будете винні. Я приходжу не під звуки сурм, а дуже тихо і поселяюся у ваших серцях. Мій прихід може змінити ваше життя, якщо ви до нього готові і знаєте Мене.

Просіть Мене вчити вас щодня дедалі більше, щоб ви пізнавали Мене. Я тут, але через свою заклопотаність ви можете Мене не помітити. Я тихий і Всемогутній. Світ шумний, непередбачуваний і безсилий. Я приходжу в тиші. У шепоті Я тобі відкриваюсь. Поки ти шукаєш Мене, росте твоя любов. світ виставляє напоказ перед тобою свої непотрібні речі. Він хвалькуватий і демонстративний, але нікчемний. Я – тихий і прихований. Я тут, але ти маєш шукати Мене. Я не хвалюся Своєю могутністю. Я тут в тиші, але Моя сила безмежна і Моя влада нескінченна. Я завжди з тобою, бо Я люблю тебе. Але якщо ти дослухаєшся до галасливого світу, ти не знайдеш Мене. Лише у тихому шепоті можна Мене знайти. За справжнім скарбом треба полювати. Відкинь цей галасливий світ і прийди,  щоб бути зі Мною в тиші. Тиша золота. Я чекаю на тебе там.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
6 грудня 1993 р. Ріта Рінг. 

На початок книги.
Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 616 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Джублик, Господня книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]