№ 73. Я керую твоєю повітряною кулею - 29 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
28.03.2024
18:40
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 29 » № 73. Я керую твоєю повітряною кулею
22:49
№ 73. Я керую твоєю повітряною кулею

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 73. Я керую твоєю повітряною кулею

Ісус: Прийдіть до Мене змучені, і Я подарую вам відпочинок. Ви приходите, Я чекаю на вас, щоб бути з вами наодинці. В ці чудові хвилини Я розмовляю з вами. Ви знаєте, які ці хвилини для Мене цінні?

Я, Бог, говорю до тебе, і ти чекаєш на Мої настанови. Я можу не дати тобі їх зовсім, або подарувати тобі чудовий дар мудрості. Я хочу, щоб ти прожила своє життя під моїм контролем. Ти чекаєш і знаєш, що Я про тебе потурбуюсь. Я знаю точно, що тобі потрібно. Ти мусиш все ж прийти, інакше все пропустиш. Ти могла б спати і пропустити Мої настанови. Ти приходиш у нічній тиші.

Я люблю ці тихі нічні години. Я люблю, коли ти приходиш до Мене, хоча могла б і поспати. Це тішить Моє Святе Серце, коли ти відмовляєшся від сну і проводиш час зі Мною. Ти не страждаєш від браку сну. Я даю тобі сили і ти зовсім не шкодуєш, що не спала. Люди не розуміють, що Мені не потрібно давати сили твоєму тілу. Я не мушу підкорятися законам природи. Я роблю так, що люди чують те, що Я хочу, щоб вони почули. Вони можуть навіть не знати, що вони говорять, і що інші люди чують. Ти, квіточко, не маєш цього робити. Я роблю це за тебе. Я використовую тебе для Своєї роботи, якщо ти готова. Навіщо Мені обмежувати Себе тим, що ти кажеш? Я можу робити все. Я можу говорити за тебе, Я можу змусити інших чути те, що вважаю за потрібне, Я не залежу від законів на землі. Я – Бог! Я можу поставити людину на твоєму шляху і ти будеш дивуватись, як він міг там опинитися в цей певний момент. Стільки хвилин і секунд у добі, а ваші шляхи просто пересікаються. Ні, дитя Моє, це було чудово. Це була Моя робота. Я спостерігаю за вами, наче турботлива мати і хочу, щоб ваші життя працювали на велике добро. О, скажеш ти, це просто трапилось. Це не так. Я був за кулісами.

Ти думаєш, ти все контролюєш. Ха-ха!  Ти нічого не контролюєш. Подивись на погоду. Ти викликала цей холод? Ні, це не у твоїй владі, але інші речі у твоїй владі. Я дарую тобі свободу волі. Ти контролюєш свою волю. Поза тим, ти не знаєш які чудеса Я творю у твоєму житті.

Я завжди працюю за кулісами. Я ніколи не полишаю тебе. Я спостерігаю за тобою, як турботлива мати. Я охороняю своїх дітей. Якби ж більше батьків знали, як Я охороняю їх діток, вони б постійно стояли на колінах переді Мною!

Я маю владу. Ти відчула її на собі знову і знову. Невеличкі збіги обставин, кажеш ти. Ні, боюсь, це не так. Це була Моя робота!

Якщо ти хочеш знати Мене, маєш вишукувати ці моменти, коли Я був присутній, особливо, і щось просто сталося. Записуй ці випадки у своїй пам'яті, зарубай їх собі на носі. Ти мусиш запам'ятати ці особливі проблески раю. Ти, дитя Моє, маєш зробити чималий список. Не відкладай, зроби це для себе сьогодні. Почни його у своєму блокноті і Дух Святий допоможе тобі згадати: 1. моменти, коли щось просто з'явилось чи трапилось.

2. надзвичайні випадки у твоєму житті, коли ти отримувала від Мене шматочки раю (включно зі снами, запахом ладану, троянд, видіння Марії, Мене, Духа Святого). Став точні дати. Я дуже уважний до дати. Особливі випадки. Я хочу, щоб ти  бачила Мою присутність. Я хочу жити для тебе. Я хочу, щоб ти помічала ті дива, які Я дарую.

Якщо ти робиш такий список, твої сумніви обов'язково розвіються. Включи туди народження своїх дітей – як усе добре пройшло. Включи Мене у своє життя. Я тут. Я – причина подій. Шукай Мене у всьому, що з тобою стається. Я істинно тут, у твоєму житті, щомиті. Я не полишаю тебе. Я тут поки ти спиш, стережу тебе і чекаю на тебе. Зараз 5 годин ранку. Бачиш, Я тут.

Зроби сьогодні цей список, він збагатить наші стосунки. Він зробить Мене справді живим. Записуй диво в ту ж хвилину, коли воно стається. Ти відчуваєш запах ладану – запиши. Це зробить Мене живим для тебе. Навіть якщо не зможеш всього згадати – не втрачай можливостей пізніше. Я біля тебе, маленька, Я хочу жити у твоєму житті. Записуй такі речі.

Я так сильно тебе люблю. Справді. Я чекаю. Я на варті біля тебе вночі і вдень, щоб ти не спіткнулась і не впала. Припини думати, що ти щось контролюєш. Все, що ти контролюєш – це твоя воля, і чого Я справді хочу, так це повна віддача і покора. Я хочу керувати тобою повністю від любові та довіри до Мене. Я хочу, щоб ти стала безкорисливою і заволодіти твоєю душею. Тоді твоє життя летітиме, як повітряна куля, ти вільна. Ти ні до чого не прив'язана. Ти пливеш у небесах і не відчуваєш жодного опору від землі. Ти над нею. Вона не має влади над тобою. Тобі дарує силу вогонь моєї любові. Залишайся високо, піднімайся вгору. Я за кермом. Лише довіряй Мені. Я спостерігаю за вітром та погодою. Я дивлюсь за тобою. Ви – Мої немовлятка у повітряній кулі.

О, діти, Я так хочу про вас піклуватися. Зійдіть зі своїх нерозумних шляхів. Ось що нас розділяє. Поступіться, кажу вам. Проводьте ваш час, зосереджуючись на Мені. Станьте порожньою посудиною для Мене. Я використовую вас, а ви підкоряєтесь. Я – Бог, дитино! Ти думаєш, ти розумніша за Бога? Тоді відпусти, нерозумна. Я знаю все і маю владу. Я можу принести дощ, чи сонячне сяйво. Я можу послати на твій шлях потрібну людину. Я можу зробити так, що ти будеш здатна на неймовірні подвиги. Чому ви так тримаєтесь за своє? Я – Бог. Чи можете ви діяти як Бог? Як нерозумно! Я можу будь-що зробити миттєво.

Віддайте, покладіть це на Мене. Дозвольте Мені бути у вас і ви станете переможцями. Все, що Я вам посилаю – від великої любові. Ваші випробування – це найкращі уроки. Чи ви дали б своїй прекрасній дитині змію, коли вона просить допомоги? На скільки ж більше даю вам Я, Бог, Мої прекрасні.

О, Я так люблю вас маленькі. Ти не уявляєш, на скільки сильно. Прийди і дозволь Мені показати тобі свою любов. це єдиний шлях. Я – дорога, правда і життя. Терплячі в Мені матимуть світло життя. Алілуя, Алілуя, Алілуя.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
29 листопада 1993 р. (4:30 ранку) Ріта Рінг. 

 На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 653 | Додав: sanator | Теги: Господьня блакитна книга, Дкз, Джублик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]