№ 71. Чини Божу волю - 27 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
18.04.2024
18:48
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 27 » № 71. Чини Божу волю
23:01
№ 71. Чини Божу волю

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 71. Чини Божу волю

Посланець:  Дорогий Ісусе, я приходжу і клякну перед Тобою і прошу Тебе пробачити мене,
якщо я взяла на себе славу за ці послання. Я лише Твоя слуга і не хочу слави за Твою роботу.
Я хочу залишитись безкорисливою і не прив’язаною ні до чого Я хочу бути Твоїм слугою і віддатись Тобі. Будь-ласка, Ісусе, не засмучуйся через те, що я отримала чи взяла. Це не є моєю метою. Моя мета – служити. Я не хочу бути прив’язаною, хочу бути безкорисливою. Я – Твій слуга. Ти – Той, хто в мені говорить.
Ісус: Дороге дитя, ти не засмутила Мене. Сатана постійно намагається тебе пригнітити. Залишайся повністю безкорисливою, не прив’язуйся до слави. Ти – Мій слуга. Я твій Бог. Я хочу, щоб ти розповсюдила Мої послання. Я просив тебе прийти і ти прийшла Мені служити. Я Той, Хто відкривається через тебе. Я єдиний істинний величний Господь. Переді Мною кожен має ставати на коліна і благоговіти. Моя любов незмінна. Вона така ж сьогодні, як і тоді, коли Я за вас помер на хресті. Нехай вихід цих послань в люди не лякає тебе. Я хотів, щоб Мої діти їх прочитали. Ти мала їм розповісти. Ти зробила так, як і мала зробити, і все одно боїшся. Просто лишайся безкорисливою. Я так сильно тебе люблю, дитя. Я люблю всіх Своїх діток і хочу бути частиною їх життя. Якщо вони прочитають ці листи, багато хто з них стане ближче до Мене. Не бійся. Все відбувається згідно з Моїм планом. Я хочу навчити тебе покори. Коли Я прийняв волю Отця і пережив усю ту гірку жорстокість перед смертю, а потім прийняв хрест і смерть, це була справжня покора. Не було маленьких частинок Мого життя, якими б Я хотів насолодитись і зберегти їх замість того, щоб чинити Отчу волю. Я завжди, все Моє життя, чинив Його волю.
Він має для тебе божественний задум, і ти була створена, щоб втілити його в життя. Він хоче, щоб ти щодня чинила Його волю. Це не по хвилинна чи погодинна робота. Це означає завжди робити те, до чого Він тебе закликає. Якщо Він хоче бути з тобою, присвяти Йому час, навіть якщо тобі здається, що ти занадто зайнята. Він – перший. Якщо Він хоче, щоб ти присвятила трохи часу дітям, будь із ними, навіть коли інші відтягують тебе за руки. Я закликаю тебе робити все, що Я тобі наказую і до чого спонукаю у твоєму серці. Кожен, хто молиться і не відходить від Мене, знає Мою волю. Інші просто відчувають, що щось не так. Будь-хто в цьому світі може сказати
собі щось інше, але ти знаєш, де Моя воля, бо просто відчуваєш її, відчуваєш, що це правильно. Це не завжди легко. Це може тобі не подобатись, але ти маєш відчути в серці: «Ось чого Він хоче від мене». Він може послати тобі хворобу, яка майже примусить тебе іти по Його шляху, але це не примус. Багато хто з тих, кому Я допомагав зрозуміти Мою волю через хвороби та хрести, все одно вибирали власний шлях. Одна людина отримує хреста і приймає його як даність від люблячого Бога. Вона вчиться, росте, дотримується Моїх настанов. Інша стає злою і повною ненависті, ображає ближніх. Вона нічому не вчиться і йде за сатаною, стає все злішою.
Коли Я спонукаю тебе взяти хрест, прийми його. Я даю тобі цінні уроки за допомогою хрестів. Багато хто думає, що вони чинять Мою волю і роблять добрі вчинки.

Чинити Мою – це не тільки хороші справи. Чинити Мою волю означає робити все, до чого Я тебе спонукаю. Я можу хотіти, щоб ти зробила щось Інше, коли ти обираєш «хороші вчинки», плануючи своє життя, це може спрацювати. Ти плануєш його. Ти контролюєш. Ти робиш хороші справи і робиш логічний висновок: «Я чиню Божу волю». Ти чиниш свою волю. Ти вибираєш.
Ти вибираєш хороші речі – це Божа воля. Моя воля – тільки в Мені. Я обираю, що тобі робити. Ти слухаєшся Мене. Я кажу тобі, у твоєму серці, Я кажу у твоїй голові. Я кажу тобі, коли ти в тиші разом зі Мною. Якщо ти хочеш чинити Мою волю, маєш пригальмувати і підійти до Мене ближче. Припини чинити свою волю. Чини Божу волю. Ти отримуєш послання у своєму серці. Ти можеш ніколи жодного з них не почути. Ти залишаєшся біля стерна і кажеш сама собі, що хочеш робити. Ти оцінюєш: це добрий вчинок? Якщо так, то це Божа воля, кажеш ти. Божа воля – лише від Бога. Ти не можеш її визначати по своїх категоріях добра і вирішити, чи робити щось чи ні.
Божа воля не в тих вчинках, які ви самі завжди вибираєте. Але Божа воля в тому, щоб виконувати все, що ВІН із любов’ю каже тобі робити. Ти любиш Його так сильно, що погоджуєшся з усім, що Він тобі посилає. Чинити Його волю дуже важко. Я чекаю, щоб повідомити тобі Божу волю. Чи почуєш ти, чи може, вчиниш її самотужки? Якщо ти хочеш чинити Божу волю, мусиш спілкуватися з Ним. Я закликаю тебе до щоденної молитви перед вівтарем. Я закликаю тебе до Літургії та Причастя.

Я закликаю тебе до таких хвилин, проведених зі Мною у намаганнях слухати і чинити Божу волю. Чинити Божу волю – це цілодобова робота. І надто важко самому визначати Його волю у своєму житті. Кожній людині потрібно прийти до Мене і вчитися від Мене. Кожен потребує Духа Святого у своєму житті. Ми працюємо разом, щоб відкрити вам волю Мого Отця. Його воля – Божа воля. Я, Ісус, хочу, щоб ти чинила волю Мого Отця. Його воля – Моя воля для тебе.
Бог хоче, щоб ти знала, що ти потребуєш Господньої допомоги у твоєму житті, просвітлення, постійної Його присутності. Ти не дізнаєшся про багато речей, якщо не молитимешся до Духа Святого. Молись до Нього і благай Його дарів. Ти шукаєш його мудрості. Не йди до людей. О, ти можеш отримати хорошу правду. Але від кого вона? Йти до людей в пошуках Божої волі – як нерозумно! Йди по волю Божу до Бога. Не розходжуйся! Відкрийся для того, що Він приберіг для тебе.  Не намагайся вгадати і потім питати в Нього, чи правильно ти вчинила. Не вгадуй нічого. Чекай на Бога. Будь до Нього близько. Проводь з Ним час щодня. Зроби Його альфою і омегою свого життя. Він – твоє все. Він – твоя причина існування. Він – Той, до Кого ти звертаєшся. Він – Бог. Бог має для тебе план. Він має тобі його розповісти. Шукай. Не йди до інших, щоб дізнатися про Бога.

Викинь телефон. Спостерігай за соєю розмовою. Саме там сатана знаходить можливість повести тебе невірною стежкою. Розмова має бути від Мене. Зараз часто буває таке, що коли ти говориш про Мене, люди встають і йдуть геть. Вони хворі. Ніхто не може вижити в цьому
світі без постійного зв’язку зі Мною. Я хочу, щоб ти стала залежною від Мене так, як ти залежиш від кожного вдиху. Я хочу, щоб ти підключилась до Мене із відкритим серцем, в якому ніколи не буде гудків «зайнято». На цій лінії не буде перешкод.
Вона лишається відкритою і чистою. Твоє серце має зосередитись на Божій волі. Це важка, важка робота. Твій час тобі не належить. Я позичив його тобі, щоб ти працювала для Мене.
Намагайся пізнати волю Божу, щоб виконувати Мою роботу. Я потребую, щоб ти виконувала її щомиті. Одна усмішка може привернути чиєсь серце до Мене. Не дозволяй сатані вкрадатися у твоє серце тривогою, сумнівом чи невпевненістю. Немає рішень. Це від тебе.
А мої шляхи прості. Іноді ти падаєш. Ти – людина. Гординя каже тобі створити ідеальний імідж. Лишайся вірною Мені і той імідж сам про себе потурбується. Ти за все хвилюєшся. Кажу тобі знову, якщо ти до Мене молишся, тримаєшся Мого серця, ти не мусиш нічого робити,
лише дозволь Мені керувати твоїм життям – і все чудово спрацює. Я не помиляюсь. Я – твій найбільш палкий друг. Я хочу для тебе найкращого. Те, що ти, на твою думку, хочеш, може бути шкідливим для тебе, тож якщо ти його отримаєш, це може надто ускладнити твій шлях. Ти отримуєш те, що хочеш, але воно приносить біль. Цього хотіла ти, а не Бог, і це неправильно. Це могло би бути і чиїмось непоганим, але не тим, що Він хотів для тебе.

Шлях до Бога – радість, мир, любов. Йти Його шляхом – це відчувати Його присутність і радіти навіть хрестам. Йди поруч зі Мною, говори зі Мною. Дозволь Мені керувати твоїм життям. Чини Мою волю. Зроби її своєю головною метою. Тоді ви будете мати мир та радість у ваших серцях. Ваші життя стануть для вас відкритою книгою і ви багато сердець зворушите. Я дуже вас люблю.


Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
27.11.1993 р. Ріта Рінг. 

На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 998 | Додав: sanator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]