Настанови, що піднесуть ваш дух На початок книги. . № 69. Проводь час наодинці зі своїми дітьми Ісус: Дороге дитя, на тебе чекає багато вип - 25 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Вівторок
16.04.2024
22:43
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 25 » Настанови, що піднесуть ваш дух На початок книги. . № 69. Проводь час наодинці зі своїми дітьми Ісус: Дороге дитя, на тебе чекає багато вип
21:10
Настанови, що піднесуть ваш дух На початок книги. . № 69. Проводь час наодинці зі своїми дітьми Ісус: Дороге дитя, на тебе чекає багато вип

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги..

№ 69. Проводь час наодинці зі своїми дітьми

Ісус: Дороге дитя, на тебе чекає багато випробувань. Тримайся міцно за руку Божу. Якщо на твоєму шляху все ніби намагається тебе перемогти, просто зупинися і міцно тримайся за Мене. Моя рука – рука Божа. Я ніколи не слабшаю і не відходжу від тебе. Я однаковий сьогодні, завтра і завжди. Яка сила! Коли ти відчуваєш себе настільки обтяженою, що хочеш зупинитися, просто глибоко вдихни і пам'ятай, що Я тримаю тебе за руку і маю владу над усім. Це допоможе тобі знову розставити тобі пріоритети.

Це важкі часи. Твоє дитя потребує від тебе розуміння. Не проводь часу з іншими. Зосередься на іграх та молитвах з дітьми. Твоя робота залишається такою ж: Літургія, Причастя, поклоніння, писання послань, діти. Все решта – після цього. Не проводь час з іншими і не пропускай золоту можливість побути з дітьми.

Я допомагатиму тобі виконувати Мою роботу. Чим більше ти читаєш і редагуєш, тим більше для тебе це матиме користь. Будь доброю. Дозволь Моєму світлу проходити з тебе. Можуть бути люди, з якими ти себе не дуже добре почуватимеш.

Пам'ятай про Мене. Я присутній буквально на кожному кроці. Я тримаю твої руки і ти ніколи не лишаєшся сама. Ісус Христос іде поруч з тобою. Не допускай ненависті, не будь заздрісною, не думай про себе погано. Усвідом всю красу Божих дітей і пам'ятай, що твоє завдання – поширювати Моє світло на всіх.

Ти маєш прощати. Важко прощати тих, хто жорстокий до тебе. Але твоє світло не буде променіти, якщо ти зациклишся на ворожості. Молись за те, щоб очиститись в середині. Уяви собі вуличного двірника. Він іде по вулиці і не пропускає жодної смітини. Він вимиває кожен куток. І коли нарешті іде з вулиці, вона ідеально чиста. Нехай Мій двірник увійде в твоє серце. Він очистить і пробачить найглухіші кутки і вимиє весь бруд. Відпусти. Відпусти, дитино. Ти збираєш сміття на околицях твого серця. Коли ти починаєш хоч трохи його збирати, легше новій горі сміття вирости біля старої.

Не згадуй про своє минуле, не жалій себе. Віддай свої прив'язки до минулого і усвідом, які ти золоті злитки отримала через ці хрести. Це були Мої уроки. Чим більше ти обіймаєш хреста, тим більше ти пізнаєш Мої шляхи. Ніколи не ставай надто фамільярною із самою собою. Лишайся самовідданою і не прив'язаною до старого болю. Всі страждають. Твої страждання – це лише благословення, бо вони приводять тебе ближче до Мене. Не обговорюй свої страждання з іншими. Проповідуй лише те, що є в цих листах. Твоє завдання – не вести пустопорожні розмови. Твоє завдання – зосередитись на Моїй роботі. Якщо розмова стосується тебе особисто, негайно звертайся до Моїх слів. Інші мусять знати лише Мої настанови, але не твоє особисте життя. Твоє завдання – навчати того, що Я навчив тебе. Чим більше безкорисливою ти стаєш, тим краще все складатиметься у твоєму житті.

Те, що ти нещодавно страждала, повернуло тебе назад до себе. Зупинись і попроси Мене допомогти тобі забути. Розповідай своїм дітям про те, як Я прошу тебе вичистити своє серце до блиску і як ти хочеш зосередитися на шляхах Господніх. Читай цей лист їм, потім молись за те, щоб відвернути брехню сатани. Він хоче, щоб ти була пригнічена, зосереджена на його бридоті, щоб ти спіткнулася і впала. Відпусти. Лише ти можеш пробачати. Промовляй "Отче наш". Ти нікому не повинна пояснювати своє життя. Ти можеш допомогти їм, якщо поділишся моїм життям, як Я вчу тебе у цих листах. Чим більше ти говориш про Мене, Мене одного, і забуваєш про себе, тим більше твоя робота ставатиме моєю. Твоє життя не має значення поруч із Моєю мудрістю.

Будь наодинці зі своїми дітьми. Ти маєш проводити з ними свій час. Це даруватиме тобі силу і повертатиме до Мене. Коли інші надто часто проникають через цю стіну і тобі бракує близькості, твоя стіна слабшає і сатана проходить через неї.

Моліться один з одним і об'єднуйтеся зі Мною. Ось сила, якої ви потребуєте у цьому світі – молитва сім'єю. Будь наодинці з дітьми. Це вибудовує навколо тебе сильну, святу стіну. Необхідно створити об'єднаний фронт проти цього світу. Цей час дуже цінний, час наодинці з сім'єю. Якщо інші відбирають цей час, навіть по телефону, твій об'єднаний фронт слабшає. Телебачення також деякою мірою ослаблює цю стіну, бо воно приносить надто багато із зовні.

Сім'я що молиться разом, лишається разом. Ви дуже важливі як сім'я. лишайтесь дружними та сильними. Ключове слово сатани – поділ. Ти маєш припиняти будь-яке намагання сатани розділити вас. Лишайтесь дружніми як сім'я. Моя Мати захищає вас своїм покровом, щоб ви не втратили дружності. Вам дуже допомагають.

Посланець: Сотвори в мені чисте серце, Боже. Там, де є ненависть, посій любов. де є злість, нехай вона розвіється і серце моє наповниться по вінця Тобою. Допоможи мені зрозуміти, що сатана постійно намагається примусити нас думати про огидні речі. Нехай Твоє серце наповнить нас  до країв любов!!ю  до всіх і ми зможемо нарешті зупинити це розповсюдження ненависті та поділу і прийняти єдність та любов. Алілуя. Христос серед нас і ми стали Його святими. Алілуя.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
25 листопада 1993 р. (5:30 ракону) Ріта Рінг.

На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 626 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Закарпаття, Джублик, Дозвольте огорнути вас любовю, Господня блакитна книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]