№ 63. Помріть для себе - 20 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
29.03.2024
07:28
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 20 » № 63. Помріть для себе
19:58
№ 63. Помріть для себе

 Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

.

№ 63. Помріть для себе

Ісус: Помри для самої себе, щоб Я міг жити в тобі, бо коли Я був голодний, ти Мене нагодувала. Коли Я був нагий, ти Мене одягнула. Важче багатому потрапити до царства небесного ніж верблюду пройти через вушко голки. Пам’ятай ці слова з Писань. Вони Мої святі слова на Літургії. Я годую тебе, ти живишся на Літургії. Я добрий до тебе. Будь готова повністю відкритись Мені. Не залишай собі ані крихти себе. Мені подобається твоя готовність віддатися  Мені до решти. Це втішає Моє зранене серце. Моє серце болить за тих, хто забув Бога. Я істинно тут, і в день і в ночі. Я на варті. Я чекаю на Моїх маленьких, щоб вони були зі Мною, але вони не приходять. Вони лишаються осторонь, тягнуться до непотрібних речей. Вони не приходять до Мене. Вони сліпі, і їх упіймали речі цього світу.

Так багато гріху навколо. Люди грішать навіть не знаючи про це. Це звичка, вони це роблять автоматично. Ці рани, постійний гріх, байдужість. Я – Бог. Я – Ісус, Син Бога Живого. Я прийшов, щоб ви могли жити, щоб ви мали життя в Мені, щоб ваші серця приготувались до Царства Божого. А де вони зараз? За такий короткий час вони хочуть задовольнити свої бажання. Вони зазирають в порожні колодязі. Вони біжать по дорогах, що ведуть до самознищення. Вони на всіх парах летять по життю, де немає місця Богу. Вони не знають, навіщо були створені. Вони порожні та облудні в середині, але вони все ще тримаються за своє порожнє життя.

О, маленькі, ви відвертаєтесь. Ви слухаєте хворого світу. Я тут, але ви не  хочете чинити Мою волю. Ви хочете чинити волю світу! Складаєте тут скарби – для чого? Вони нічого не замінять. Для Мене вони без вартісні.

Моліться, діти Мої. Моліться за тих, хто в темряві! Як Я їх торкаюсь? Їм потрібно набити шишки, щоб зрозуміти, що на них чекає Моє Царство і воно не від світу цього? Я опускаю завісу і твоє життя закінчується. Як сумно, коли хтось обирає жити лиш в цьому світі! Я подарував йому так багато шансів, але він продовжує грішити і тішиться, коли ображає своїх ближніх. Я приготував місце для всіх Моїх дітей, щоб вони прийшли і спаслися. Я шукаю їх, наче скарби. Я відчиняю Мої ворота. Я дарую їм безліч можливостей спастись, але деякі все ж вирішують не звертати на Мене увагу і залишатися у своїх гріхах. Вони створюють собі богів і почуваються мізерними. Лише Я дарую їм те, чого вони бажають.  Намагання наповнити себе цим світом не зробить життя щасливим, бо душа прагне лише того, що тільки Я можу дати, а тіло тримає все, що від Мене на відстані витягнутої руки від душі.

Душа кричить від болю, поки диявол нашіптує поради плекати власне его і чинити власну волю. Як сумно – підкоритися сатані і не знати про це, жити жалюгідно, але робити тільки те, що ти хочеш. Як сліпі та нерозумні овечки, ви натикаєтесь на ті самі стіни знову і знову. Невже це приємно, маленькі, тендітні овечки?

Чому ви це робите? Це світ дарує моментальну втіху. Потім вона швидко зникає. Задоволення від смачної страви триває поки її їсте. Секс – миттєве задоволення, але воно теж зникає. Пиятика заморожує ваш розум і кидає вас у депресію. Телевізор промиває ваші мізки і ви стаєте жертвою тих, хто формує ваші настрої і думки. Хіба це щастя? Це пустота.

Мені так сумно за Моїх маленьких хворих діточок. Я так прагну їхньої любові. Я хочу обійняти їх і розповісти їм Мої таємниці. Я хочу обдарувати їх своїми дарами – справжніми дарами, а не просто дати їм шарфик, одяг чи пиріжок. Я хочу дати їм дар знання. Я хочу щоб вони мали любов у своїх серцях. Я хочу подарувати їм мир у їх душах. Я хочу подарувати їм стосунки зі Мною. Знати друга, який помер би за тебе – що є ще можу додати? Я оплакую їхні душі.

Життя таке коротке, а вічність безконечна. Я – люблячий Бог. Твоя душа притягується до Мене, як до магніту, але ти борешся із цим, тікаєш. Яка пустота! Ти ніколи не дізнаєшся! Я – Священне Серце Ісуса. Моє Серце сяє для всіх Моїх дітей, не для деяких. Але ви засліплені власними бажаннями. Вас спокушає сатана, щоб ви слухали лише його. Ви думаєте про власні его і про те, як би чинити власну волю.

Я закликаю вас до життя зі Мною, а ви відмовляєтесь. Я маю керувати. Ось чому ви не йдете до Мене. Чим більше ви зациклюєтесь на собі, тим далі ви відходите від Мене. Чим більше ви зосереджуєтесь на Мені, тим менше стає вас і тим тісніші наші єднання. Помри для себе, щоб ми могли жити. У своїй пустоті ви кликали, і Я прийшов, і ваші серця наповнились, і ви дізнались, що шукали скарбів на дорогах, які закінчуються тупиками, і що лише Я можу наповнити душу.

Моліться ревно за тих, хто загублений у гріху. Вони вас потребують зараз. Моліться та жертвуйте за них, щоб вони підкорилися Моїй волі. Лише молитва допоможе. Я люблю кожну душу і Я працює над тим, щоб її навернути до Себе. Лише молитва допоможе. Яка чудова нагорода – думати, що ти допомогла комусь прийти до Мене. Ось що має значення. Все решта – ні.

Посланець: Амінь. Алилуя.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
20.листопада 1993 р. (4:45 ранку) Ріта Рінг.
 На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 584 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Джублик, Закарпаття, Господня блакитна книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]