№ 58. Я люблю Тебе до смерті і зараз - 15 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
28.03.2024
20:10
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 15 » № 58. Я люблю Тебе до смерті і зараз
22:11
№ 58. Я люблю Тебе до смерті і зараз

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

.

№ 58. Я люблю Тебе до смерті і зараз

Ісус: Я прийшов, щоб дати тобі життя, але не від світу, а тільки від Мене.

Посланець: У Твої руки, Господи, я віддаю свій дух. Дух прагне, але плоть слабка. Моє серце відкрите і я дарую Тобі сад, готовий прорости від любові до Тебе. Я – Твоє дитя. Я чекаю на Твій прихід, на присутність у мені. Я така недостойна, але чекаю на Тебе.

О, дорогий Ісусе, Ти такий теплий і добрий. Я відчуваю Твою любов у моєму серці. Я хочу бути ближче до тебе, але це неможливо, тільки якщо Ти це вважаєш можливим, якщо Ти віддаєш мені Себе різними способами. Якщо Ти Мене доторкнешся, це мене зіб'є з ніг. Я хочу пережити всього Тебе, якого Ти мені даси. Я чекаю на близькість із Твоєю душею. Я хочу позбавитись від себе і мого тіла, існувати лише тут і зараз у Твоїй душі. Моя душа має злитися із Твоєю, наповнитися світлом, яке лише Ти можеш дати, вогнем Твоєї любові! О, бути в вогні Ісуса, моєї справжньої любові. Будь-ласка, дай мені все що забажаєш і дозволь мені пізнавати Тебе все більше. Це справжній скарб – час, проведений з Тобою. О, Ісусе, Твоя любов така безмежна у наших серцях. О, серця обох, Марії та Ісуса. О, Боже. ТИ такий добрий до нас, як же нам пощастило!     

Ісус: Я приходжу і наповнюю тебе. Я сягаю до тебе, ти береш Мене за руку. Ти відчуваєш силу. Відчуй Мою силу у твоєму тілі. Тебе торкнулась рука Ісуса.

Ти маєш якісь сумніви у Моїй могутності? Відкрий очі. Моє життя – тут, і Я готовий поділитися з тобою. Все Моє життя Я тобі відкрию, якщо ти будеш приходити до Мене і сидіти зі Мною.

О, Мої страждання, дитя! Розважай про це щодня. Думай про Мої муки – знати що трапиться, бачити, як тільки Бог може, кожну деталь прийдешніх подій. Відчувати біль перед тим, як він прийде, і знати, який же він буде жахливий. Всі побої, удари, не кажучи вже про образи та злослів'я в бік Бога. Вони робили це з Богом! Заради Моєї честі та гідності, Я пережив цей жах і прийняв його від любові до тебе.

Мої страждання – багатий матеріал для розважань. Але Я відкрию тобі все це. Найнижча межа – Мої страждання заради любові до вас. Я б це зробив і сьогодні. Я люблю тебе так само. О, якби ти знала! Приємно комусь розповісти про те, що ти витримала. А Я мовчав. Вони робили жахливі речі, а Я мовчав. Моя Мати страждала разом зі Мною. Вона спостерігала за своєю прекрасною дитиною з такою мукою. Вона мовчала, її страждання теж були безмежні. Вона витримала це від любові до тебе. Тебе так люблять, дитя. Чому ти думаєш, що мусиш десь іти за цією маленькою людською любов'ю? в ній немає нічого. Моя любов всепоглинаюча. Моя Мати любить тебе безмежно. Забудь тих, хто тебе остерігається. Яка різниця? Ти потребуєш Моєї любові, не їхньої. Прийди, візьми Мою любов і віддай її тим, хто не може любити. Не переживай. Може здатися що це надто важко зробити, але Я направляю тебе, і винагорода буде просто надзвичайна.

Любов до тих, хто не любить, звільняє тебе. Ненависть до них затягує в рутину. Зрештою, ненавидіти набагато важче ніж любити. Просто пробач їх. Вони потребують допомоги. Вони вперті, такі хворі та сумні, і їх треба пошкодувати. Вони мусять жити ось таким нездоровим чином. Забудь про них. В тебе є багато роботи! Працюй! Спершу пробач та забудь про тих, хто хворий. Відпусти їх. Будь непохитною в Мені, а Я говоритиму твоїми устами. Тобі непотрібно служити хворим братам. Чим більше ти перебуваєш в Мені, тим більше Я служу їм крізь тебе, а тобі непотрібно нічого робити, тільки стати Моїм слугою.

Відкрийся настіж і впусти Мене. Я використаю тебе і ти ніколи не відчуєш, як їхня недуга намагається поцілити і в тебе. Молись, щоб стати безкорисливою. Молись, щоб Я тебе використав. Молись, щоб Я заволодів тобою. Тобі навіть непотрібно молитись щоб добре виконувати свою роботу чи коли ти терпиш якусь ситуацію. Це непотрібно. Молись, щоб Я заволодів тобою. Тоді Я буду діяти крізь тебе. Проводь час у думках про Мене та Моє життя. Не думай про інших та їхні нездорові шляхи. Яка різниця? Сатана здатен на дуже підлі вчинки. Зосередься на ліках, а не на курсі лікування. Ліки – це дозволити Мені заволодіти твоєю душею. Я це все тримаю. Тобі непотрібно переживати, хвилюватися, тривожитися. Я сам скажу тобі що їсти і як одягнутися.

Ви – Мої дітоньки, пам'ятаєте? Діти не одягаються самі і не готують самі собі їсти. Вони чекають на своїх мам. Будьте як діти. Чекайте на Мене в найменших дрібницях свого життя. Я одягну тебе. Я нагодую тебе. Я втішу тебе. Я направлю тебе. Я турбуватимусь про тебе. Я діятиму крізь тебе. Ти маєш бути відкрита настіж, як двері. Я увійду і нагодую твою душу. Ти дій так, як Я цього від тебе хочу. З'їж на сніданок вівсянку! Я тебе люблю.

Я – Ісус, Син Бога Живого. Я турбуюсь про кожну дрібницю. Ти живеш в Мені а Я – в тобі. Клопочись про Мене та Мої шляхи. Я дію для тебе, Я роблю все крізь тебе. Зосередься на Мені. Моє життя, Мої страждання, Мої шляхи, Моє Серце, Моя любов, Моя доброта. Більше ні про кого не думай, ні про чию поведінку. Просто приходь і будь зі Мною, дозволь Мені володіти твоєю душею.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
15 листопада 1993 р (після Літургії) Ріта Рінг. 

 На початок книги.

 

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1110 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Джублик, Закарпаття, Господня блакитна книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]