№ 56. Очі – дзеркало душі - 11 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
19.04.2024
13:22
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 11 » № 56. Очі – дзеркало душі
22:46
№ 56. Очі – дзеркало душі

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

.

№ 56. Очі – дзеркало душі

Ісус: Очі – дзеркала душі. Якщо вони сяють – душа повна життя. Якщо вони порожні, душа може бути мертва в гріху. Дивіться в очі своїм ближнім. Моліться за них. Кожна мить, проведена з іншим, це можливість помолитись. Серце, наповнене любов'ю, має ніжні очі. Очі пов'язані напряму із серцем. Погляд у чиїсь очі – це один із способів, які Я використовую, щоб доторкнутися через тебе чиєїсь душі. Якщо твоє серце наповнене лише Мною, твої очі випромінюють Мою ніжність та любов, чесність та повноту. Дивіться в очі своїм ближнім і моліться водночас. Моліться за їх зцілення і навернення до Мене. Люди в гріху не люблять, коли їм дивляться в очі, бо вони бояться, що ти побачиш їхні гріхи. Все одно дивись. Це двері до зачерствілих сердець. Твої очі відбивають Мене, інші це бачать. Я – дорога, правда і життя. Дозволь Мені заволодіти тобою, і жити у твоїй душі. Перебувати у твоїй душі, працювати з твоєї душі. Те, що ти вважаєш важливим, може бути абсолютно безглуздим для Мене. Я хочу, щоб робота була виконана. Твої репетиції у хорі неважливі. Я можу зробити так, що все чудово складеться. Просто роби те, що Я тобі кажу. Важливо, в якому стані перебуває твоє серце, як випромінюється Моє сяйво з твоїх очей. Очі – дзеркала душі. Моя душа хоче в тебе проникнути і сяяти з твоїх очей. Дозволь Мені заволодіти тобою сьогодні і працювати тобою, дитя Моє найдорожче. Я потребую твоєї праці.

Мить -  і твоє життя закінчилось, на тебе чекає вічність. Ці короткі миті так багато для тебе значать? Послухай, маленька. Часу так мало. Моє світло уже близько. Мій час такий дорогоцінний, бо він визначає, яким буде твоє вічне життя. Його так мало, справді. Будь уважна до Моїх слів, і слухай Мій голос. Твої дії і твоя поведінка такі незначні у порівнянні з вічністю. Але це не смішно. Твоя душа – на кону! Твоє вічне життя. Хіба кілька років життя, прив'язаних до таких неважливих речей, варте вічності? Життя, яке Я вам пропоную, таке просте! Любіть Бога, любіть один одного. Зробіть Мене найголовнішим, і все стане на свої місця – так просто, але так важко для багатьох Моїх діточок! Кажу вам, поки небо і земля не проминуть, жодна літера мого закону не промине.

Жива сьогодні, мертва завтра, а Я – Бог! Прийдіть до Мене, і все вийде на світло. Він виправив криві шляхи і наситив їхні душі!

Слухайте, ви не знаєте слави, що чекає на того, хто служить Богові. Тримайтесь за Мене, маленькі. Тримайтесь за Мене, і отримайте Божественну нагороду. Прославляйте Моє ім'я в небесах і на землі. Звучать сурми, Господь сходить на трон. Всі знають Його славу і життя тих, хто служили Йому, пройшли недаремно, їхня винагорода – наче золоті злитки. Ніхто не може описати такого сяйва.

Небеса і земля можуть розвіятись, наче дим, але ваші дії незабудуться. Складайте скарби в житті загробному хорошими ділами. Не зводьте погляд з Отця в небесах, Який чекає і любить вас. Все при кінці відкриється, і ваше життя пройде у вічність. Яка нагорода за такий короткий екзамен!

Посланець:  Ісусе, слава Тобі на висотах. Ти такий добрий і люблячий. Ми довіряємо Тобі у Твоїй милості. Алілуя, Алілуя.

 

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
11 листопада 1993 р. (2:00 дня)  Ріта Рінг.
 На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 2091 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Віра, Закарпаття, Джублик, молитви, Господня блакитна книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]