№ 55. Щастя не можна торкнутись - 11 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
19.04.2024
05:11
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 11 » № 55. Щастя не можна торкнутись
22:40
№ 55. Щастя не можна торкнутись

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

.

№ 55. Щастя не можна торкнутись

Посланець: Я наповнена любов'ю Ісуса. Моя душа наповнена, насичена Його Тілом і Кров'ю. Я стала менше собою і більше Ним, Бо віддала Йому своє тіло і душу. Я хочу повністю відпустити себе. Моя душа омита Його Кров'ю і викупана у Його любові. Моє тіло не рахується. Я лише можу відчувати Бога, коли повністю позбавлена тіла і спілкуюся з Ним душею. Моя душа очищена Його Кров!!ю і я відкладаю всі свої гріхи, зосереджуюсь на Його присутності та Його любові. Зосереджуватись на моїх гріхах – це зациклюватись на собі, але цього я маю позбутися, щоб спілкуватися з Ним. Я каюсь, але йду далі, зосереджуюсь лише на Ньому. Я відділяю мою душу від тіла і спілкуюся з Ним лише душею. Мої гріхи, моє я, моє тіло – все мене стримує від єдності з Ним. Я маю повністю звільнитися від цього і зосередитися лише на спілкуванні з Ним, душе. Вільною від цих рамок.

О мій Спасителю, прийди і омий мене. Викупай мене у Своїй Дорогоцінній Крові. Прийди і звільни мене від земних речей, щоб я побачила Тебе лише душею.

О Спасителю, прийди і звільни мене. Наповни мене всім, що від Тебе, щоб я стала більше схожою на Тебе в душі, створеній Тобою для мене.

О Спасителю, допомагай мені у намаганні пізнавати Тебе глибше, відчувати Тебе у буденному житті, знати, що Ти тут, зі мною, завжди.

О Спасителю, допоможи мені зосередитись на Тобі, щоб я могла бути все ближче й ближче до Тебе у цій святій єдності.

Ісус: Дитя Моє, Мені так приємно, що ти проводиш зі Мною час. Я тут, з тобою. Чим ближче ти до Мене, тим більше світла Мого ти вбираєш. Якщо ти далеко від Мене, тебе оточує темрява. Моя рука охороняє тебе світлом. Вона веде до Мене. Приймай Моє світло і підходь все ближче до Мене щодня. Стосунки зі Мною вимагають часу. Потрібно провести багато часу зі Мною, щоб пізнати Мене. Я – Бог, і маю так багато тебе навчити, але ти повинна прийти до Мене, щоб вчитися. Ти маєш приходити і бути зі Мною на одинці, щоб вчитися. Я міг тобі розповісти все, про що ти так прагнеш дізнатись.

Твоя душа тягнеться до Мене, як намагнічена. Коли ти починаєш шукати Мене, то щоразу до Мене повертаєшся, бо жадаєш того, що Я хочу тобі дати. Чому ти повертаєшся, дитя? Ти могла б піти до світу, але він твою душу не нагодує. Ти приходиш до Мене, бо Я живлю твою душу і даю тобі те, що ти більше ніде не знайдеш.

Я – твій справжній Спаситель і Наречений. Я наповнюю тебе добром. Я не прикрашаю ваші тіла, чи годую їх м'ясом. Я не даю вам грошей, машин, човнів – всього, що дає вам світ. Це світ каже, що такі речі вам потрібні, аби почувати себе в безпеці. Я даю вам мир, любові і радість. Я даю вам легкість та мудрість. Я дарую усмішку вашим заклопотаним серцям. Я даю вам усе, чого ви не можете торкнутися, але до чого прагнете. Одяг, машини, будинки, - цього всього ви можете торкнутися, але вони є з вами лише мить, а потім ви питаєте: "Де ж мені знайти щастя?".

Щастя, донько Моя, неможливо торкнутися. Воно не є чимось, що ти можеш купити. Це духовна річ у твоєму серці. Твоя радість, мир, любов, усе, що від Духа. Тільки Я можу тебе цим живити. Я створив душу і дав їй життя. Немає сенсу годувати дух тілесними речами. Це нічого хорошого не дасть. Я створив душу, Я її годую. Йти ще кудись, щоб її підживити, марно.

Прийдіть до Мене, маленькі. Я так люблю вас і хочу нагодувати ваші душі. Я хочу дати вам усе, до чого прагнуть ваші серця. Я хочу наповнити вас моїм миром, любов'ю та радістю. Лише Я можу їх дати. Йдіть у світ і він дасть вам речі. Вони не годуватимуть вашу душу, ваш дух. Прийдіть до Мене, і Я ваш дух нагодую. Я нагодую душу. Я дам вам найбільшу любов, яка існує – любов єдиного істинного Бога.

Прийдіть до Мене, всі втомлені та обтяжені. Я подарую вам відпочинок. Те, що ви шукаєте у цьому світі, мине. Що Я вам даю – не мине ніколи. Те, що ви носите у своїй душі, перейде разом з вами до вічності. Несіть Мої дари у своїх душах, і ви будете зі Мною у Раю.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
11 листопада 1993 р. (Церква св.. Гертруди після Літургії) Ріта Рінг.
 На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1196 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Вітання з новим роком, Закарпаття, Господня блакитна книга. Джублик | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]