№ 49. Не бійся і не суди себе.<br> № 50. Молись за Мою силу. - 8 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
29.03.2024
05:50
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 8 » № 49. Не бійся і не суди себе.
№ 50. Молись за Мою силу.
17:15
№ 49. Не бійся і не суди себе.
№ 50. Молись за Мою силу.

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.
 

№ 49. Не бійся і не суди себе.

Посланець: Дорогий Ісус, Ти знаєш, як я боюсь говорити до інших. Я віддаю Тобі мою волю і моє життя. Я віддаю Тобі всю себе, Ісусе. Я віддаюсь Тобі.

Ісус: Дитя, не бійся. Я з тобою і люблю тебе. Не суди себе постійно. Відпусти і дозволь Мені працювати в тобі. Прийди до Мене, щоб наповнитись. З тобою все гаразд. Не переживай. Я люблю тебе і завжди буду з тобою.

Я – Дорога, Правда, і Життя. Все решта не рахується, якщо воно не від Мене. Не опускай голову і іди прямо за Мною. Тобі не потрібно нічого робити. Всі речі стануть на свої місця, коли вони опиняться перед тобою.

Я – Той, Хто втішає тебе. Поклади своє серце до Моїх ніг. Я ціную тебе і доглядаю тебе. Ти не будеш розірвана навпіл. Я збережу тебе. Не мучся і не хвилюйся, не відчувай тривоги. Відпусти все і довіряй Мені. Потребую, щоб ти працювала, як і працюєш. Просто пиши і ходи до церкви. Дозволь Мені все зробити і приготувати. Все буде добре, якщо ти просто не будеш думати. Просто довіряй Мені і Моєму Святому Серцю.

Я – Ісус, Син Бога Живого, чекаю на тебе вдень і вночі. Прийди і поклади свій тягар Мені до ніг, дозволь Мені обійняти твоє втомлене тіло.

Я – Альфа і Омега, твоє все. Просто не бійся і не суди себе. Віддавай свою любов дітям. Вони дізнаються, як ти про них турбуєшся. Нехай вони будуть для тебе настільки важливими, щоб ти проводила з ними час щодня. В тебе знайдеться на це час, дитинко Моя. Зупинись і відчуй запах троянд. Я захищаю тебе.

Твоє серце заклопотане вчорашніми розмовами. Просто не здавайся. Довіряй Мені. Я тут, і все станеться так, як Я запланував. Тобі потрібно проводити менше часу з іншими, і більше часу зі Мною та своєю сім'єю.

Не хвилюйся і не тривожся про все це. Все буде на своїх місцях у свій час. Просто лиши це. Я працюю у свій час. Надрукуй ці послання і приготуй для розповсюдження. Просто продовжуй робити все, що й робила. Цього поки-що достатньо. Ти думаєш що Я пишу, а ти маєш запитати: «Боже, Тобі якось допомогти?». Мені не потрібна допомога. Я хочу, щоби все відбувалося, як відбувається. У Мій час. Там де Я хочу, все працюватиме на краще. Все під Моїм контролем. Залиш це і довіряй Мені. Хіба б Я  не дав останній поштовх після того, як усе це зробив. Будь терплячою і довіряй. Я подбаю про те, щоб справи йшли якнайкраще. Просто готуйся.

Ти виснажена і втомлена. Я з тобою, маленька. Йди спати і не переймайся. Я – твій люблячий Ісус. Я піклуватимусь про тебе.

Довіряй повністю Тому, Хто всіх вас любить. Повністю довіряй. Чекай на Бога. Мені не потрібно підштовхувати. Нехай Джон прочитає листи, приготуй їх. Я скажу тобі що робити. Не хвилюйся, маленька, я  з тобою. Довіряй, довіряй. Молися. Я люблю тебе.
 
 08.11.1993 р (5:15 ранку) Ріта Рінг

№ 50. Молись за Мою силу.

Ісус: Я тебе кличу не через твою силу, але через твої муки і твою слабкість. Я люблю тебе беззастережно. Визнай свою вину і прийди до Мене, будь зі Мною. Турботи твого серця Я хочу розділити з тобою. Прийди і дозволь бути зі мною завжди. Я не такий, що любив би тебе, коли ти хороша, чи почуваєшся хорошою, а пізніше полишив би тебе, коли в нещасті. Я хочу знати твої клопоти і завжди тебе люблю. Я люблю тебе однаково завжди, так само як і в той день, коли Я помер заради тебе. Я люблю тебе так сильно завжди. Не думай, що Я незадоволений тобою. Я знаю як ти стараєшся. Сатана намагається перегородити твій шлях проблемами. Ти не можеш контролювати поведінку інших. Ти почуваєшся погано, бо в тебе проблеми  в сім'ї. сатана хоче розділити тебе. Тримайся за своїх маленьких. Поводься так, якби Я хотів, щоб ти поводилася. Роби найважче. Оце Мій шлях. Коли ти відчуваєш насилля чи напади на себе, молись щоб Я дав тобі силу. Розпізнавай роботу сатани, і проганяй його Моїм Іменем. Коли ти маєш якусь проблему, знай, що це сатана працює. Він хоче, щоб ти, дитино Моя, мала проблеми. Він хоче, щоб ти почувалася недостойною Мене. Він хоче відволікти тебе, щоб ти не молилася. Тобі необхідно молитись, проганяй його.

Твої діти – це найлегший для нього шлях до тебе, особливо найменші з них. Будь на сторожі, коли виникає якась проблема. Зупинись і помолись із тою дитиною. Тобі потрібна сила, щоб воювати на цій війні. Поклади свій тягар біля підніжжя Мого хреста. Те, що минуло, вже пройшло – молись, щоб Я направляв твої стопи. Він хоче бачити тебе пригніченою, зацикленою на собі. Він хоче припинити твоє спілкування зі Мною. Не давай йому сили. Ігноруй його. Проси у Мене пробачення. Молись за своїх дітей. Прийди і приклони коліна разом зі Мною. Будь порожньою, звільнись від усього. Вичерпай себе. Дозволь Мені наповнити тебе Собою. Я наповню тебе Своєю любов'ю. Ти недостойна Мене. Так, але Я допомагаю тобі, прекрасне Моє дитя, працювати безперервно у твоєму серці. Відкрий своє серце для Мене. Відклади свій тягар. Вчися довіряти Мені. Я можу робити все. Я справді тут, готовий до твоєї довіри. Це твій вибір: довіряти Мені чи сумніватись і сумувати. Ти маєш свободу волі. Ти можеш вибирати: чи пробачити себе, знаючи, що сатана хоче тебе принизити, чи засмутитись і зациклитись на цій маленькій перепоні.

Бути святою – це значить любити правду. Признай свої недоліки і прийди до лікаря. Я чекаю на тебе, дитя. Я кличу тебе, будь близькою до Мене. Я люблю тебе завжди, незалежно від погоди, в шторми і в сонячні дні. Я чекаю, коли холодно чи тепло. Я люблю тебе, ти знаєш Мене хоч трохи? Знай, що Я завжди з тобою в найважчу годину, коли ти Мене найбільше потребуєш. Прийди, маленька. Я хочу тебе заспокоїти. Я люблю тебе. Відмовся від свого тіла. Ти весь час говориш собі що втомилась. Відпусти своє тіло. Зосередься на Мені, тільки на Мені. Ти – дух. Твоє тіло тут тільки для того, щоб тебе означити у просторі. Твоя душа живе в Мені. Дозволь Мені наповнити тебе Своєю любов'ю. Я тут, маленька. Дозволь Мені любити тебе і втішати тебе.

 

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
08.11.1993 р. ( після Св. Літургії) Ріта Рінг. 

Продовження
На початок книги. 
Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1644 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Закарпаття, Джублик, Господня блакитна книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]