№ 48. Мої шляхи золоті - 7 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
29.03.2024
05:54
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 7 » № 48. Мої шляхи золоті
20:29
№ 48. Мої шляхи золоті

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 48. Мої шляхи золоті

Посланець: Він прийшов і дав усе, що їм було потрібно. Вони зміцнились для подальшої подорожі. Він зробив їх Своїми маленькими дітьми, і вони дізнались, що Він за них турбується, і дав їм усе, що потрібно, аби вони були Його дорогими дітьми. Вони були спадкоємцями Його трону, готовими до загробного життя.

Ісус: Дороге дитя, не хвилюйся. Твоє серце готове наповнитися по вінця страхом замість любові до Моєї присутності. Якби ти прочитала всі Мої послання, які Я тобі давав, ти б сумнівалася і далі?

Посланець: ( я відчула сильний запах троянд)

Ісус: Я – твій Спаситель і Я використовую тебе,  щоб написати це послання. Мені подобається приходити до тебе, коли ти прокидаєшся, бо ти тоді маєш вільне серце. Я – Ісус, твоя справжня любов. Я – Той, Хто помер і воскрес на третій день. Ти також воскреснеш колись. Ти залишиш цю долину сліз, сумнівів і боротьби та будеш у Раю. Вони мусять йти за Його Серцем і відкидати все те, чим сатана їх спокушає. Я – Ісус, Син Бога Живого. Я прийшов до тебе бо ти цього потребувала і дав тобі силу у цьому метушливому світі. Я прийшов показати тобі, як іти за Мною, наставляти тебе, розповісти тобі про Мою дорогоцінну любов, до всіх Моїх дітей. Я хочу, щоб ви знали, маленькі, - у цьому світі так важко сьогодні. Вас ображає вся ця брехня, весь гріх та всі, хто зовсім про Мене забув. Як може твоє життя не бути пеклом, якщо ти забув свого Господа? Яке жахливе провалля темряви – бути без Мене та вашої Матері. Ти ніколи не знатимеш пустоти серця, що лишилось без Мене. Думай про самотність без Мене щодня, щомиті, таку самотність, коли ти живеш на межі і кажеш сама собі, що твої гріхи, - це нічого особливого. Який неспокій! Твоє серце було створене для Мене. Твоє серце прагне єдності зі Мною. О, який це біль – бути тут без Мене. Це стан багатьох наших хворих друзів. Твої дії можуть бути єдиною настановою, яку вони коли-небудь побачать. Тобі не потрібно говорити. Мовчання – золото.

Слід мати дисципліновані уста, якщо хтось хоче сваритися з тобою. Вони ранять тебе своїми образами і обзивають тебе, а ти мовчиш, на тебе це ніяк не впливає. Яка свобода! Що робить людей такими сильними, щоб вони знали свою цінність серед потоку неприємностей? Що допоможе тобі вислухати звинувачення і піти геть тихо, не відповідати на лицемірні репліки? Для цього потрібен Я. Ти знаєш, що тебе люблять, а сатана атакує тебе за допомогою інших. Ти стоїш, зосереджена на Мені, і знаєш собі ціну. Я – Бог, Я переконав тебе, яка ти цінна.

Коли інші називають тебе негарними словами, ти лишаєшся сильною. Ти не борешся (коли ти сварилась). Змінилась, правда? Тихенький голос в середині каже: "Не важливо що вони кажуть, це неправда". Я люблю тебе і Я – Бог! Молись за них. Яка сила! Ти навіть не знаєш, які уроки ти даєш, коли дозволяєш Мені працювати в тобі. Будь порожньою для цього світу, коли ти під перехресним вогнем. Наповни себе Мною і йди від тих, хто тебе ображає. Потім поговори з ними, пізніше, з любов'ю в серці, ніби нічого й не трапилось. Яка свобода – зосередитись на Мені, незалежно від того, що роблять інші! Ти тримаєшся за Мене і Моя сила – для тебе. Моя сила не закінчується, коли приходять труднощі. Тоді вона стає тільки потужнішою.

Служи своїм хворим ближнім. Вчи своїми вчинками. Душа, яка зосередилася на Мені, дуже сильна. Ти дієш так, як діяв би Я, якби заволодів твоєю душею. Твоя поведінка не є земною, чи прив'язана до земного. Вона свята і прив'язана до небесного. Все неважливе, якщо дивитися крізь Мене.

Єдине, що має значення – це Я і Моє Царство. Якщо це –твій головний пріоритет, випробування цієї землі вже не будуть такі важливі, вони не зрушать тебе з місця. О, маленькі, Я справді тут. Ось що відділяє нас від ближніх. Ось чому ви відповідаєте з любов'ю, але не з ненавистю, коли ваші ближні атакують вас. Така свобода, така насолода! Ти стояла, терпіла атаку і насильство, але зберігала силу і мир. Я живу в тобі. Мої шляхи золоті. Вони сяють для тих, хто забув. Ти стаєш ближчою до Мене, якщо дозволяєш Мені заволодіти твоїм серцем. Відкрий настіж ворота своєї душі. Не бійся. Я любив тебе аж до смерті на хресті і люблю так само сьогодні.

Знай Мою любов. знай Мою силу. Знай Мене, як Бога, що говорить до тебе цим посланням, бо Я так сильно люблю тебе. Я тут, маленька. Почуй Мій голос. Відкрий своє серце. Я стукаю у двері, а ти вирішуєш, відкрити їх чи ні. Відкрийся для Бога, що хоче жити у твоїй душі і зробити тебе дорогоцінною. Я люблю вас, маленькі так ніжно. Я чекаю, щоб прийти і звільнити вас від турбот цього світу.

Ти маєш відкритися і дозволити Мені заполонити твою душу. Це уже не ти, але Я живу в тобі. Я випромінюю силу і показую світові Мою любов крізь тебе. Я можу служити твоїм братам крізь тебе, якщо ти відкриєшся на Мене. Тобі не треба нічого робити. Я працюю крізь тебе. Твоє рішення полягає лише в тому, щоб любити Мене і бути відкритою до Мене у твоїй душі, дозволити Мені наповнити тебе і володіти твоєю душею. Життя таке легке, якщо ти робиш цей вибір. Боротьба закінчилась. Ти віддаєшся Мені і Я несу твій тягар. Ти пізнаєш таку свободу! Помри для себе і дозволь Мені проникнути у твою душу. Нагорода – мир, любов і щастя, навіть у нещасті та стражданні. Залишатися з Ісусом – головна зброя у цьому світі. Твоє серце не стане черствим. Воно може бути сумним аж до сліз, але радість служити Богові зі смиренням так не схоже на твоїх братів. Вона дає тобі мир. Ти, насправді, стаєш інакшою, коли Я поселяюся у твоїй душі. Твої дії стають моїми. Ти не думаєш, що ти щось знаєш, бо Я дію і використовую тебе. Чим більше ти поєднана зі Мною, тим більше ти дієш від Мене, і твоє серце може сумувати, але твій мир не зникає. Моє серце палає любов'ю до вас. Впустіть Мене, Мої маленькі, дозвольте Мені наповнити ваші душі вогнем. Дозвольте Мені принести Мою силу до ваших стомлених душ, і ви будете бігти без утоми, бо Ваш Бог біля вас. Він у вас всередині. Він діє через вас. Він захищає тебе з усіх боків і керує твоїм ніжним тілом. Так, ти стаєш моєю все більше, коли відкриваєшся Мені. Віддайся Богові, Який любить тебе. З такою любов'ю Я приходжу, щоб твоя душа пройнялася Мною, підкорись Мені – дорога стане легшою. Відкрийся і впусти Мене. Кажу тобі, впусти Мене в себе. Нічого не має значення, тільки твоє загробне життя.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
7. листопада 1993 р. (05:03 ранку) Ріта Рінг.

На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1639 | Додав: sanator | Теги: Дкз, джужблик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]