№ 47. Жадайте об'єднання зі Мною - 6 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
19.04.2024
13:48
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 6 » № 47. Жадайте об'єднання зі Мною
22:39
№ 47. Жадайте об'єднання зі Мною

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.
.

№ 47. Жадайте об'єднання зі Мною

Ісус: Я вас усіх люблю. Я сказав так багато, але ніхто не знає, що в Моєму серці, бо Моє серце – Божественне. Я маю бути центром вашого життя. Вам потрібно встановити ваші особисті стосунки зі Мною. Вся наша любов така різна поміж нас. Ти любиш Мене так, як любиш. Прийди до Мене, будь зі Мною

Я тут і Я чекаю на тебе день і ніч. Ти можеш або прийти, або ні. Більшість людей знають в глибині серця, що є щось більше, їхні серця гризуться неспокоєм, щоб задовольнити ці прагнення, але це можу зробити лише я. хороший обід, чистий гарний дім, хороший друг, ніжне кохання все це лишає осад, ніби цього не достатньо. Це через те, що ваші душі жадають Мене і Моєї любові. Наша любов – як між чоловіком і дружиною. Ми її ділимо і водночас вона особиста. Ти любиш Мене інакше, ніж хтось інший. Я хочу пізнати тебе в такий особливий спосіб. Ніхто не може розповісти тобі, як це – любити Ісуса. Ти маєш пережити цю Мою любов у своєму серці, але для цього ти маєш наважитися на рішення прийти і бути зі Мною. Час допоможе нам збудувати наші стосунки. Туга у твоєму серці росте і ти прагнеш цієї єдності зі Мною. Деякі ніколи не зрозуміють, за чим ця туга. Вони будуть шукати по всій землі і ніколи не знайдуть відпочинку в Мені. Ти не пізнаєш Мене на цій землі так, як бажає твоє серце. Це частина твоєї туги за тим, щоб бути зі Мною назавжди у раю, пізнавати Мене глибше, переживати Мене повністю. У раю немає туги за Богом. Вона задоволена. Твоє серце відпочиває. Ти жадаєш цієї єдності зі Мною. Це так тривожно – любити когось і не мати можливості переживати цю любов повністю. Я дарую тобі проблиски моєї любові, коли ти до мене приходиш.

Приходь до Мене і пізнавай Мене ближче. Я чекаю, щоб віддати тобі Мою любов. ти жадаєш Мене у твоїй душі, усвідомлюєш ти це чи ні. Ти була створена із тугою за Мною і нічого не наповнить тебе так, як Я. ти прийдеш і будеш зі Мною? Я хочу бути з тобою. Чи ти дозволиш нашим стосункам рости, як цього прагне твоє серце, чи продовжиш шукати у темних закутках те, чого ніколи там не зможеш знайти? О, діточки, ви хочете пізнати Мене. Прийдіть і віддайте Мені ваше все. Дозвольте Мені володіти вами, і ви пізнаєте хоч, трохи Мою глибоку любов. ніхто не може говорити про те, якою є наша любов – вона поза словами, поза розумінням, але є знання, що вона відрізняється від усього іншого, чого ти жадаєш, і це правда.

Прийди до Мене і відпусти свій світ. Це так важко. Я так сильно люблю тебе. Дозволь Мені сягнути до глини твого серця і любити твою душу. Дозволь Мені торкнутися твоєї душі так, як Я цього хочу. Відкрийся і будь наодинці зі Мною переживай Мене, дитино. Ти ще знаєш, що Я можу дати тобі. Ти маєш довіряти Мені і йти цим шляхом із відкритою душею. Відкривайся, щоб Я наповнив тебе там, те треба, тоді коли треба. Будь терплячою. Я хочу любити тебе. Доведи Мені свою любов. про твої наміри говоритимуть час, який ти Мені приділятимеш і твоє бажання бути зі Мною. Я не віддаю Себе усім. Ти маєш хотіти цієї єдності дуже сильно Я маю бути такою великою частинкою твого життя, щоб воно здавалось тобі геть маленьким. Я так люблю тебе.

Посланець: Ніхто не може розповісти мені про душе, про люблячого Ісуса і Бога. Лише Господь може це мені відкрити. Якщо я хочу бути близько до Нього, я маю бути наче дитя біля материнських грудей.

Він вчить мене, піклується про мене, годує мене, Він, Хто знає любов у душі. Ми всі прагнемо цієї єдності, але лише Ісус може дати нам її Прийдіть до Нього, просіть такої єдності. Це неправильно якщо ми хочемо бути близько з Ісусом, але не можемо. Ми маємо бути смиренними і покірними Йому, а Він у свій час, відкриє Себе мені потрохи, якщо я прийду і чекатиму з Ним. Я буду наче дитина. Чекатиму, поки мене нагодують. Чекатиму на Його любов. він відповідальний за те, щоб давати мені, що хоче. Я не можу, у своїй ницості, взяти Його всього. Я б не витримала. Я не готова до цього. Я – наче дитя. Він дає мені маленькі шматочки  - це все, що я можу витримати – але я прагну всього у моїй душі. Ісус давай мені маленькі шматочки і вчи мене пізнавати Тебе все більше, як служити Тобі і радувати Тебе. Я знаю, ця туга ніколи не пройде тут, на землі, але вона буде хоч трохи приглушена, якщо я приходитиму до Тебе. Ти даруватимеш мені Свої проблиски, які надаватимуть сили моїй земній формі.

Це прагнення душі змушує мене приходити знову і знову. Зараз я розумію причину свого неспокою. Ця туга за любов'ю , глибокою, глибокою Твоєю любов'ю.  я так її прагну. Коли ми все більше відпускаємо себе, ми стаємо все більше готовими до Тебе. Відчуття Тебе – це надзвичайно. Твоя сила збила б нас із ніг. Вона переповнює нас і ми можемо відчувати Тебе все глибше і глибше у Євхаристії, якщо ми віддамо себе Тобі і Ти сам вирішиш, коли і скільки чого посилати нам. Відкрий мене до себе і зосередь мене на Тобі. Мій неспокій – від любові до Тебе. Він мене переслідує день і ніч. Я ніколи не отримаю достатньо Твоєї любові. Це такий неспокій. Я не можу грати після Причастя. Музика мене відволікає, як і всіх присутніх. Він хоче тихої єдності.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
06 листопада 1993 р.(5:30 ранку)  Ріта Рінг.

На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1265 | Додав: sanator | Теги: Джублик | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]