№ 42. Відчуваєш Мене в душі - 1 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
28.03.2024
23:18
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 1 » № 42. Відчуваєш Мене в душі
20:30
№ 42. Відчуваєш Мене в душі

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 42. Відчуваєш Мене в душі

Посланець: Дорогий Ісусе, моє серце палає любов'ю до Тебе. Ти не знаєш, як я хочу бути з Тобою. 

Ісус: Мої руки обіймають твою душу. Мені так подобається, як ти приходиш до Мене вночі, коли все вже затихло. Ти приходиш, і Я перебуваю з тобою у твоїй душі. Ти знаєш про Мою присутність. Я Ісус, Син Бога Живого. Я чекаю вдень і вночі. Я кличу тебе, коли ти спиш, щоб провести ці тихі моменти з тобою. Прийди і стань порожньою посудиною, відчувай лише Мене. Все, що від світу, відпусти. Я хочу володіти твоєю душею. Я хочу керувати твоїм тілом. Ти ставатимеш все більш і більш моєю, якщо Я перебуватиму в твоєму духові. Ти не дієш, бо Я дію в тобі. Але ти маєш стати порожньою, щоб твоє єство наповнилося Мною. Ти готова до такої самопожертви? Відпусти свою втому, відпусти все, що не дає тобі стати порожньою для Мене. Тобі не потрібно спати. Тобі потрібен Я. помічаєш як цей час наповнює тебе силою? Вона йде не від тебе.

Ти не бачиш Мене очима. Вони людські. Ти відчуваєш Мене душею. Відпусти себе. Припини зосереджуватися на очах. Ти бачиш Мене душею. Ти відчуваєш Мою присутність у душі. Ти вмираєш для свого тіла і єднаєшся зі Мною в духовній єдності, також в душі. Відпусти своє тіло. Будь зі Мною в душі. Твоє тіло не мусить бути близько до Мене. Ти маєш наблизитися душею. Відпусти і відчуй Мою справжню присутність у тобі.

Відпусти себе і відкрийся Мені, величному Мені – Моєму світлу, Моєму трепету. Позбудься усього, що тебе стримує. Знайди зручне місце, де ти можеш відпустити кожен сантиметр свого тіла і з'єднайся із душею. Це духовна єдність зі Мною. Вона приходить лише у повній тиші. Все, що тягне тебе назад, до світу, розриває цей зв'язок. Ти мусиш бути у повній тиші, слухати Мій шепіт. Я тут, але ти не відчуваєш цього тілом. Твоя душа мусить пізнати Мене.

Ти не можеш пізнати Мене іншим чином. Молись, щоб Я заволодів твоїм духом. Відпусти все своє тіло, кожну його частинку. Ти не пізнаєш Мене через очі чи вуха. Ти відчуваєш Мене у серці, ти чуєш Мене внутрішнім слухом. Ти бачиш Мене внутрішнім зором, ти чуєш стукіт, коли Я тебе кличу. Я не використовую твоє тіло. Я можу це зробити але торкаюсь тебе у твоїй душі, якщо ти повністю відкриваєшся Мені. Тобі не потрібні вуха, щоб чути Мене. Потрібні твоє серце і твій дух. Ти думаєш, що отримуєш інформацію через органи чуття. Я не потребую їх, щоб достукатися до твоєї душі. Я можу їх використати або скористатися твоїм розумом чи серцем, щоб говорити з тобою. Я дію не так, як світ. Ти можеш бачити Мене, але не очима. Про те зображення таке ж реальне. Воно іде від Мене і ти бачиш його, очима чи ні, якщо Я хочу з тобою спілкуватися. Я так роблю з твоїм розумом. Може, твої вуха думають, що чують Мене, але чому ж ніхто більше не чує? А як що до запахів? Ти відчуваєш запах троянд. А хтось інший його не почув. Це був твій ніс чи твоя уява? Так само, як ти можеш бачити внутрішнім зором, так ти можеш і чути і нюхати органами чуття твоєї душі. Твоє тіло не потрібне Мені для спілкування з тобою.

Відкрий настіж своє серце. Відклади світ подалі. Я торкнусь тебе. Я відкрию тобі все, що маю сказати. Відкрийся і віддайся Мені. Будь зі Мною. Зроби Мене своїм головним пріоритетом. Я – Ісус, Син Бога Живого. Я подарую тобі все, що ти потребуєш. Немає нічого у твоєму житті, про що Я не можу подбати. Довіряй Мені, дитинко Моя. Я спостерігаю за тобою. Я турбуюся про тебе. Я щодня працюю за кулісами твого життя.

Здайся на Мою волю і стань безкорисливою. Відпусти своє тіло. Воно тільки заважає. Що тобі носити, що їсти, - яка різниця? Тільки твоя душа має значення. Твоє тіло – від цього світу. Вся користь від нього – це те, що воно дозволяє тобі тут жити, але деколи тебе обмежує.

Зберігай свою душу у святості. Дозволь Мені осяяти тебе. Не гріши. Насичуй свою душу. Тягнись до цього насичення цілий день так само, як ти прагнеш годувати тіло. Твоя душа відчуває голод і спрагу за Мною. Ти годуєш її? О, турботи цього світу! Давайте ублажати свої тіла, зробимо їх своїми храмами, одягнемо себе погарніше… все це може зникнути вмить! Годуйте душу. Складайте скарби для свого серця. Відкривайтеся Мені і дозвольте Мені просочувати вас. Дозвольте Мені володіти вашою душею, дозвольте Мені жити в вас. Помри для самої себе. Я – твоя головна турбота. Прийдіть до Мене всі змучені та обтяжені і Я подарую вам відпочинок. Я випрямляю заплутані стежки. Я оновлюю змучену голодом душу. Ти будеш бігати і не втомишся. Ти будеш летіти на орлиних крилах. Нічого з цих турбот світу не має значення. Ти знаєш, що насправді важить. Прийди до Мене і тягнись до своєї душі. Готуйся до життя загробного. Не перетворюйте свої тіла на власні храми. Прикрашайте свої душі плодами, які можу подарувати лише Я. Бо Моє життя вічне. І ти, Моє дитя, будеш брати в ньому участь довічно, якщо зосередишся на Мені та Моїх словах. Я люблю тебе.

Людина не бачила і вуха не чули, яка слава очікує на того, хто служить Богові. Алілуя. Алілуя.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
1 листопада 1993 р (03:00 ранку)    Ріта Рінг. 
На початок книги.

 

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 2530 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Блакитна книжка, вінчування, Закарпаття, Джублик, коляди, Різдво, вітання | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]