№ 41. Поширюй ці листи - 31 Жовтня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
28.03.2024
16:38
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Жовтень » 31 » № 41. Поширюй ці листи
20:29
№ 41. Поширюй ці листи

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 41. Поширюй ці листи

Ісус: Я приходжу, маленька. Відкрий своє серце. Його треба приготувати до Мого приходу. Відкрий його настіж, як двері. Прийми все, що йде від Мене. Я хочу говорити з тобою. Я все змінюю. Ти чекаєш і молишся. Я такий добрий. Я так люблю тебе, аж до смерті. Я люблю тебе так само і зараз, як тоді, коли йшов на муки. Я люблю тебе. Я твій Бог. Продовжуй думати про Мої муки, Мою любов. ніколи не відкидай жодної можливості побути зі Мною наодинці. Це золоті часи. Я говорю до тебе у твоєму серці. Твої мудрість та розуміння ідуть від Духа Святого. Люби Його також. Дякуй Йому за Його дари. Він любить тебе так сильно і так щедро тебе обдаровує. Молись до Мого Отця. Він і твій Отець також. Він найбільш люблячий Отець. Він завжди біля тебе. Марія – твоя Мати. Молись до них, молись, молись!

Читай ці листи. Я задоволений твоєю працею. Знай про все, про що Я говорю тобі, дитя. Ти маєш знати ці листи на пам'ять, як своє власне ім'я, тоді ти пізнаєш Мене глибше. Я відкриваюсь тобі в цих листах. Я такий люблячий. Я так багато маю тобі подарувати. Спостерігай, як тануть твої страхи, коли Я проникаю у твоє життя цими листами. Поширюй їх. Не бійся опинитися в небезпеці. Як ти зможеш говорити, якщо не вийдеш до людей? Не відступай. Моя правда – твій щит. Моя любов – твоя броня. Ти захищена, коли йдеш у битву зі світом, але ніхто ніколи не був краще озброєний і захищений перед боєм, як ти зараз. Ця битва за любов, за правду, за зміну сердець та умів, щоб вони могли впізнати Мене і Мою неймовірну любов. довіряй Мені, дитя. Я захищаю тебе у твоїй подорожі. Моя правда – це твоя зброя у світі, що забув про Мої слова, але все ще тужить за ними. Молись за силу та сміливість виконувати Мої завдання. Я хочу, щоб ти була безкорислива і готова до всього, що Я тобі посилаю. Прагни позбутися будь-якої самореклами. Зосередься на своїх ближніх та їхніх потребах і на тому, як ти можеш служити їм, моїми словами. Я – добрий Пастир. Я прагну повернути до Себе свою паству, привести їх до дому, обійняти і турбуватися про них, давати їм все, що вони потребують. Але їх треба привести назад. Ти мусиш зробити це для Мене. Як волаюча у пустелі, приготуй шляхи для Господа.

Приходь до Мене у містах і селах. Передавай Мої слова. Вони – правда для людей. Вони потребують, щоб ти свідчила їхнім черствим серцям. Перетвори їх у серця, присвячені Господу. Нехай твоє світло освітлює їх. Це Моє світло, що проходитиме крізь тебе на їхні змучені душі. Ти – Моя порожня мушля. Я – Божественний Декоратор. Я одягаю Моїх дітей твоїми руками. Урожай уже достиг. Йди до них і неси Мою благу вість. Я – Ісус, Син Бога Живого. Я дуже близько. Я тут, в цьому світі. Я говорю до них крізь тебе у цих посланнях. Скажи їм, щоб вони настіж відкрили свої серця і наповнилися Мною. Я справді перебуваю у Євхаристії. Прочитай ці послання у Моєму домі переді Мною.  Я передав їх вам, дорогі Мої. Слухайте і дізнавайтеся усе, що вам потрібно. Я – ваш Бог і люблю вас.  

Посланець: Алілуя, Алілуя. Прославляйте Воскреслого Бога. Прославляйте ім'я Його. Алілуя.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
 31 жовтня 1993 р    Ріта Рінг. 
На початок книги.

 

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 936 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Блакитна книжка, вінчування, Закарпаття, Джублик, коляди, Різдво, вітання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]