№ 40. Відкрийте свої серця - 30 Жовтня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
25.04.2024
03:05
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Жовтень » 30 » № 40. Відкрийте свої серця
20:28
№ 40. Відкрийте свої серця

№ 40. Відкрийте свої серця

Ісус: Дороге Моє дитя. Я – все, що є. нічого більше не має значення. Я – Бог і Я справді перебуваю тут. Я – Ісус, Син Бога Живого. Я чекаю, щоб бути з тобою і відчуваю близькість з тобою. Твоя присутність тут, зі Мною, дуже важлива. Роби святі речі. Дій так, як Я діяв би – люби завжди, люби Моїх братів, що знаходяться в темряві. Ти маєш відкрити своє серце для Моєї любові. Дозволь Мені наповнити світлом усі твої темні кутки. Я важливий. Я – Той, Хто є Богом. Прославляй Мене і люби Мене як Бога, забудь про всіх інших.

Посланець: Я відкрила своє серце, і Дух Божий наповнив мою душу. Я відчула Його дивовижну силу і вогонь глибоко в грудях. Він тут, Той, Хто є справжнім Богом. Як можемо ми не прославляти Його з благоговінням та хвалою? Ми схиляємося перед Його вівтарем і возвеличуємо Його святе Ім'я, бо Він – Бог, єдиний, справжній. Бог безпомильний, безмежний у Своїй Любові та неосяжний. Він – Бог. Він Хто страждав від такої жорстокості через любов до нас. Ми не заслуговуємо на все те, що Він зробив для нас. Але ми дякуємо Йому, ми любимо і прославляємо Його, ім'я Його возвеличене понад іншими іменами, святе та прекрасне. Він – Король і ми – Його піддані. Ми возносимо Йому хвалу, Його могутності та Його славі, бо Він – Всемогутній, і зробив для нас неймовірні речі. Його смиренний народ прославляє Його, і поклоняється Йому. Він – Бог, Святий на висотах, істинно прославлений, істинно присутній. Ісус став людиною серед нас, і прийшов до нас. Яка ж це честь для нас, Його смиренний підданих. Честь і слав Тобі, о Благословенний Отче, Благословенний Син, та Благословенний Дух Святий. Ви – наш Бог і ми – Ваші люди, назавжди і по віки віків. Алілуя.

Ісус:  Відкрийте свої серця Господу. Нічого не ховайте. Відкрийте настіж свої серця, діти Мої, Я наповню вас по вінця. Ви будете бігти і не втомитеся. Ви будете летіти на орлиних крилах. Ви – Мої обрані діти. Що вам втрачати? Я – милостивий Бог і Я довів Свою любов власною смертю. Після такого Я не підсунув би вам змію. Я – Бог, незмінний сьогодні і завжди. Незмінний. Я помер для вас вчора і таку ж любов відчуваю до вас сьогодні. Відкрийтесь для всього, що Я маю для вас. Це іде від Того, Хто справді любить вас і турбується про вас з найбільшою любов'ю. Моя любов незмінна. Вона не в'яне. Вона ніколи не міняється. Вона постійна і вічна. Прийдіть до Мене у вашому горі, прийдіть до Мене у радості, прийдіть до Мене, дітоньки. Я – Той, Хто істинно любить вас Господнім серцем. Які у вас ще сумніви? Побачте Мене, діти, як Я стікаю Кров'ю, що сочиться з Мого тіла. Ось любов, яку Я вам дарую. Чи ви наважилися б зробити те ж саме для Мене? Я чекаю на вас. Я чекаю на кожного з вас, на вашу любов. Я тужу за вашою любов'ю, за вашою присутністю тут, біля вівтаря. Я наповню вас такими добрими дарами, якими тільки Я можу дарувати. Прославляйте Мене. Возносьте Мені хвалу. Прийдіть до Мене і дозвольте Мені бути з вами, Мої прекрасні. Я так вас люблю.

Посланець: І вони прийшли і наповнилися такими насолодами, які їх слабенький розум не міг осягнути, але вони знали, що ця сила – лише від Нього. Ніхто інший не може бути таким, як Він. Прославляйте вашого Бога. Ми назавжди вдячні за Твою любов. прийди і наповни нас сьогодні. Наші серця відкриті настіж. Наші душі прагнуть лише до Тебе. О, ти так турбуєшся за нас, це так незбагненне. Така честь для нас, о, Благословенний. І ми викрикуємо: Господи, Господи, Господи. Зроби нас Своїми воїнами, воїнами армії любові, воїнами з серцями у долонях, серцями, повними любові, яку Ти нам даруєш, із серцями, що палають Твоєю любов'ю. Алілуя.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
30 жовтня 1993 р    Ріта Рінг. 
На початок книги.

 

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1111 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Блакитна книжка, вінчування, Закарпаття, Джублик, коляди, Різдво, вітання | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]