№ 39. Знайдіть тихе місце - 29 Жовтня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Субота
20.04.2024
11:04
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Жовтень » 29 » № 39. Знайдіть тихе місце
20:27
№ 39. Знайдіть тихе місце

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 39. Знайдіть тихе місце

Ісус: Я – добрий Пастир.  Я знаю Моїх і Мої знають Мене. Я дбаю про тебе щодня. Я невсипний. Я біля тебе. Я ніколи тебе не покидаю. Уяви Мене, дитя, як Я сиджу біля твоїх ніг. Відчуй Мою присутність біля тебе. Я одягнений у білу туніку, підперезаний поясом. Я взутий у сандалі. Ти відчуваєш Мене так близько біля себе. Не зосереджуйся більше  ні на чому, лише на Мені. Я – Шлях, Правда і життя. Я знаю все. Ти відчуваєш спокій, бо Я про тебе турбуюся. Нічого більше не має значення. Я турбуюся про світ. Ти не маєш ні про що хвилюватися. Я хочу віддати тобі Мою силу і Мої дари. Я хочу віддати тобі все, що маю для тебе. Сиди і дай Мені наповнити тебе. Твоє тіло наповнене Моїм світлом. Це світло Ісуса. Ти це відчуваєш і випромінюєш тепло. Ти відчуваєш у собі Мою силу і перетворюєш своє напруження на спокій. Ти переживаєш справжнє полегшення. Відпусти все, дитя Моє, дай Мені працювати у своєму серці. Твоє серце Я наповню вогнем любові. Жар у твоєму серці зігріває все твоє тіло. Відкрийся повністю перед цими змінами.

Дозволь Моїй любові поглинути тебе. Вона зараз глибоко в серці. Зосередься на цьому відчутті життя.

О, улюблені діти Мого Отця, як ж скарби Він має для вас. Ви не уявляєте собі Наших шляхів, Наших дарів любові. Ви не можете у своїй людській подобі таке пережити. Намагайтеся уявити собі це тепло, його присутність глибоко у ваших душах. Намагайтеся бути повністю наодинці зі Мною, щоб Я міг працювати у твоєму серці. Зосередься на Моїй присутності, як на жарі та вогні, що випромінює твоє серце. Це місце, де ти завжди прагнула бути, ніколи його не полишати. Ти маєш лишитися одна, щоб зосередитися на цьому і дозволити Мені працювати в тобі. Ти не працюєш замість Мене. Я сходжу до тебе і працюю у твоєму серці. А ти лишаєшся відкритою, повністю відкритою та зосередженою на Мені. Віджени усе, що тебе відволікає. Знайди повністю спокійне місце і тренуйся це відчувати. Ти відчуєш таке, чого ніколи не переживала.

Я люблю тебе, дитя. Прийди до Мене і дозволь Мені обняти тебе. Дозволь Мені поділитися з тобою Моїм теплом. Дозволь Мені перебувати глибоко у твоїй душі. Це залежить від тебе, чи знайдеш ти таке місце. Молись за Мене, щоб Я тебе до нього привів. Воно має бути повністю спокійним і вільним від усього, що може відволікти увагу. Я хочу бути з тобою там, щоб наповнити тебе. Більше нічого не має значення, дитя. Знайди таке місце для Мене. Я так тебе люблю. Ісус.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
 29 жовтня 1993 р (після Літургії)    Ріта Рінг. 
На початок книги.

 

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1284 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Блакитна книжка, вінчування, Закарпаття, Джублик, коляди, Різдво, вітання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]