№ 37. Даруйте Мої усмішки вашим ближнім - 28 Жовтня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
29.03.2024
13:52
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Жовтень » 28 » № 37. Даруйте Мої усмішки вашим ближнім
20:26
№ 37. Даруйте Мої усмішки вашим ближнім

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 37. Даруйте Мої усмішки вашим ближнім

Ісус: Я тут, дитя. Відчуй Мою присутність. Я біля тебе. Я у твоєму серці. Я – твій Спаситель, твій Наречений, твоє все. Нічого на цій землі не походить раніше від Мене. Я – першопричина. І все існує через Мене. Дозволь Мені освітити твою стежку, щоб ти благословляла Мого Отця в раю. Він послав Мене до тебе. Я – Його Син. Я прийшов, щоб зробити все цілісним. Відчуваю твій дух, розважаю над твоїм серцем. Я знаю твоє серце набагато краще, ніж ти сама. Прийди до Мене. Я знаю, що тобі потрібно. Я даю тобі все, чого ти потребуєш. Я Ісус, твоя справжня любов. якби ви тільки могли уявити, хоч найменшу часточку Моєї величезної любові у своїх земних умах. Ваші розуми не можуть охопити Мене. Я надто величний для вас, щоб ви могли Мене осягнути. Зосередьтеся на Моїй величі. Зосередьтеся на Мені як на Бозі, істинному Бозі, Творцеві всіх речей. Зосередьтеся на Моїй могутності, а потім подумайте, як сильно Я вас люблю! Ось де ваше достоїнство. Я з усією моєю величчю так сильно вас люблю, маленькі Мої. Це наповнить ваші голодні душі. Щодня Я чекаю, що ви зробите Мене частинкою вашого життя. Бог чекає на вас. О, яка це честь для вас, але що ви робите? Ви навіть не приходите, бо надто зайняті. Ви так багато речей зробили важливішими за Мене. Що з вами, діти Мої?

Прийдіть до Мене і наповніться всім, що Я хочу вам дати. Ви можете знайти для Мене час. Моліться за те, щоб Я навчив вас віддавати Мені всю славу, яка Мені належить. Ви просто не усвідомлюєте усе це. Ви дозволяєте дрібницям поставити вас у глухий кут і викликати у вас злість до інших. Ви крадете у інших Мої усмішки, коли не зосереджені на Мені. Чи ви хочете обкрадати своїх ближніх? Вони в такій темряві. Вони потребують ваших усмішок і вашої доброти. Тільки ви можете допомагати Моїм дітям. Вони не приходять до Мене, щоб Я міг нагодувати їх. А ви – посланники до цього світу. Ваше світло вчить його. Ваше серце – Моє серце. Вони потребують відчути ту любов, яку Я даю вам, а ви її потім віддаєте довколишнім. Їхнє спасіння може залежати від того, як ви себе поводите. Ставтеся відповідально до своїх усмішок та доброти. Ви відповідальні за те, щоб проливати світло на ближніх. Я потребую вас. Якщо ви не зробите цього, вони лишаться голодними і глибше поринуть у темряву. Не здавайтеся. Лишайтеся зосередженими на Мені і Моїй волі. Моє світло, Моє серце, Моя присутність – все це Я віддаю вам. Я буду працювати через вас, якщо ви будете зі Мною.

Якщо ти не прийдеш до Мене, сатана працюватиме над тим, щоб ти лишалася пригнічено. О, маленькі Мої, слухайте Мій голос. Будьте уважними до Мого заклику. Я дарую вам свободу волі. Я потребую вас. Будь-ласка прийдіть і дозвольте Мені наповнити вас, щоб ви віддавали своїм ближнім те, що їм належить. Я люблю через вас – чи не люблю через вас. Я ставлю перед вами життя чи смерть, благословення чи прокляття. Виберіть те життя, яким ви хочете прожити. Любіть Мене, прийдіть до Мене і ви наповнитеся силою, щоб виконувати Мої завдання. Не приходьте до Мене – і ви  не зможете працювати для Мене і потрапите під владу світу. Ви – Мої воїни. Будьте воїнами Моєї любові, маленькі. Я потребую, щоб ви любили для Мене. Я так вас люблю.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
28 жовтня 1993 р    Ріта Рінг. 
На початок книги.

 

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1279 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Блакитна книжка, вінчування, Закарпаття, Джублик, коляди, Різдво, вітання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]