№ 36. У стражданні - 27 Жовтня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Субота
20.04.2024
08:45
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Жовтень » 27 » № 36. У стражданні
20:24
№ 36. У стражданні

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 36. У стражданні

Ісус: Ти переживаєш страждання, дитя Моє, страждання, допущене Мною. Прийми його. Будь наче відчинені двері. Бери все, що Я тобі даю. Ти матимеш більше часу для Мене. Я не хочу, щоб ти була чимось зайнята, дитя Моє. Я – на першому місці  у твоєму житті. Я буду посилати на твій шлях різні події. Ти маєш лишатися зосередженою на Мені. Зроби своє життя простим і повним радості. Не будь змученою. Ти втомлена, бігаєш навколо, наче курка без голови. Мій мир не можна знайти у метушні. Мій мир – у шепоті, у тому, хто мовчазний, у тому, хто тихий, у тому, хто не хвалиться. Ти маєш лишатися безкорисливою. Не рекламуй сама себе. Ти дуже цінна для Мене. Виконуй свою роботу для Мене. Будь спокійною, не прив'язуйся ні до чого, що пропонує світ. Ти відпустиш усі свої потреби і будеш прагнути лише Мене. У Мені твоє щастя. Тільки в Мені ти знайдеш мир. Звільни себе від людей, місць, та речей. Будь близькою лише до Мене. Твоє життя поступово розкривається, і Я розгортаю його пелюстки, маленька Моя.

Страждання. Я страждав. Я справді страждав від любові до вас. Прийми свої страждання як частину Моєї муки і пожертвуй їх Мені. Прийми страждання як драбину до неба. Щодня ти піднімаєшся все вище і вище до Мене, своєї божественної нагороди.

Моя душа смертельно сумна. Прийди і будь разом зі Мною, щоб ти могла пізнати ту любов, яку Я до тебе відчуваю. Втіха, о втіха! Я істинний Бог і Мені небайдужий біль у твоїй душі.  Я також страждав. Я знаю страждання. Я знаю тугу в Моєму серці за втраченими душами, що вмерли в гріху і не приходять до Мене. Я страждаю від любові до них. Прийдіть до Мене, щоб Я зцілив вас, щоб Я вдихнув своє життя у ваші вимучені душі і втішив вас у вашому горі. Ти – Моє дитя і Я спостерігаю за тобою і відчуваю твій біль. Твій біль – не марний, саме у стражданні ти проживаєш Моє життя. Відчувай Мої муки разом зі Мною і пізнавай Мене краще. Шлях до Мене – Хресна дорога. Не опускай свій хрест. Неси все, що Я посилаю тобі і прославляй Свого Небесного Отця, що любить тебе. Відмовитися від свого хреста – значить відмовитися від Мене. "Але, - кажеш ти, - я хочу Тебе пізнавати, Господи". Пізнавати Мене – це нести Мій хрест, але не опускати його. Несіть ті маленькі хрести, які Я вам даю щодня і ви будете пізнавати Мене все більше, бо Я у вашому житті уже сьогодні, в цих хрестах. Чи ви приймете Мене, чи відвернетеся? Страждайте зі Мною, коли муки приходять до вас. Ось дар, який Я посилаю вам, щоб ви стали ближчими до Мене.

О, ви, маленькі, ви робите такі нерозумні речі і ніколи не знаєте, що насправді полегшить ваш шлях. Ви використовуєте олію чи воду чи щось інше, але нічого не полегшить ваш шлях окрім Мого світла. Я дарую вам пальне для вогню. Я даю вам енергію, щоб ви могли пройти ваш шлях, а ви обираєте такі нерозумні стежки. Прийдіть до Мене, дітоньки Мої. Відкрийте двері свого серця. Відкрийте їх для Мене і Я принесу вам дари. Все, що приходить до вашого серця від Мене, приймайте як данність від Того, Хто любить вас. Я так вас люблю.

Тепер слухайте слова Мої: Ваша туга лише за моєю любов'ю. Ви не можете осягнути Мою любов лише зараз. Ваше серце тужить за Мною, діти. Це страждання. Я люблю вас, щоб ви тужили за Мною. Я тут навіть тоді, коли ви не відчуваєте Мене. У горі Я найближчий до вас. Я так сильно люблю вас. Моє серце горить вогнем любові до вас. У стражданні Я найближчий до вас. Я – світло для темряви і приходжу до цього світу у вас. Чи ви прийдете і дозволите Мені перебувати у вашій душі та сяяти крізь вас? Я – Добрий Пастир. Я знаю Моїх і Мої знають Мене. Прийдіть, ягнята, дайте Мені пригорнути і втішити вас. Я ваша справжня любов.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
27 жовтня 1993 р (6:00 вечора)     Ріта Рінг. 
На початок книги.

 

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1204 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Блакитна книжка, вінчування, Закарпаття, Джублик, коляди, Різдво, вітання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2   [Матеріал]
Ірино, хай буде як просите і хай береже Вас Бог.
Звертайтеся до о. Атанасія, який сюди практично не заходить
https://www.facebook.com/atanasiy?fref=ts

1   [Матеріал]
Прошу про Господню ласку для Назара.Хай його життєва дорога видається легкою,а поряд завжди буде його добрий Ангел Хоронитель.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]