№ 35. Які порожні турботи цього світу - 27 Жовтня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
25.04.2024
20:49
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Жовтень » 27 » № 35. Які порожні турботи цього світу
20:23
№ 35. Які порожні турботи цього світу

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 35. Які порожні турботи цього світу

Посланець: О, я так люблю Тебе, дорогий мій Ісусе. Ти такий прекрасний. Я прославляю Тебе і поклоняюся Тобі. Я люблю Тебе. Я возношу Тобі хвалу. Ти такий величний. Алілуя Найсвятішому! Ісус, Ісус! Перед Твоїм іменем кожен має стати на коліна. Ми повинні цілувати землю біля Твого вівтаря. Це така честь для нас бути так близько біля Тебе. Наш Царю. Ми прославляємо і покланяємося Твоїй величі. Поклоніться перед нашим Спасителем, нашим Богом і Божественним Нареченим. О, Ісусе, слава Тобі, хвала Тобі. Це така честь – знати Тебе. О, Ісусе, коли Твоє Ім'я бринить, зорі сяють яскравіше, небеса прославляють у пісні і ми всі схиляємося перед Твоєю присутністю. Честь, хвала, слава і відданість тобі, наш Володарю. Схиліть перед Ним голови. Прийдіть до Нього у глибокому поклоні. Вся слава, вся хвала, вся покора – Тобі, Господи. Навчи нас прославляти Тебе. Співайте хвалу Йому. Відкрийте свої серця у пісні до Творця. О, Отче, ти благословенний. Ми любимо Тебе. Ми дякуємо Тобі. Ми, Твої маленькі діти, приходимо до нашого Отця з покорою та хвалою. О, Духу Святий, Ти, що наповнюєш нас своєю любов!!ю та дарами, слава і хвала Тобі. Творче любові, хвала Трійці. Бог – наш Покровитель.

Я прийшла до Тебе і Ти наповнив мою стомлену душу. Ти поставив мої стопи на правильний шлях і я прославила землю під Тобою, бо Ти – Бог, єдиний, справжній, прекрасний Бог. Ти перебуваєш серед нас. Ми такі недостойні називати Тебе нашим Отцем, нашим Ісусом, нашим Духом. Ми маємо Божественне походження, бо наш Отець – Бог.

Які ж ми обрані, Його діти. Він вибрав кожну душу для Його слави і любові. Ми в нашій ницості не можемо не любити цього прекрасного і славного Бога, нашого Бога, нашого Отця, Його Сина, та Духа Святого – Триєдиного. Це така честь. Він турбується за нас. Він створив нас на Свій образ та подобу і ми трохи менші за ангелів. Така честь, дарована нам, нашим Отцем. О, Отець, ми Тебе справді так сильно любимо! Як ми можемо більше Тебе любити? Відкрий наші серця, щоб ми знали більше про Тебе і про те, що приємно Тобі. Ми хочемо чинити Твою волю. Ми хочемо ставати схожими на Тебе, але не можемо навіть усвідомити Твоїх шляхів нашими людськими розумами. Сформуй нас, зміни нас відповідно до Твоєї волі, щоб ми пізнавали Тебе глибше. О, яке величне Твоє ім'я, які славетні Твої дії. Ми прославляємо Тебе, єдиний справжній Бог, Отець, Син і Дух Святий. Ми любимо Тебе і це для нас така честь – що Ти є нашим Богом.

Ісус: Прийдіть до Мене, Мої маленькі діточки. Я чекаю на вас день і ніч. Я так вас люблю. Така прослава приємна Мені, це втіха для Мене. Прийдіть і возносьте Мені хвалу. Я – Бог і Я чекаю на вас зі Своєю нескінченною любов'ю. Я наповнюю силою ваші стомлені душі. Я буду дбати про ваші змучені тіла з безмежною любов'ю.

О, чому вони не йдуть до Мене? Я кличу їх, щоб вони дозволили Мені послати їм всі Мої дари та любов, що Я маю для них. Але вони такі нерозумні. Куди вони йдуть? Вони втрачають все, для чого були створені, бо їхні душі прагнуть Моєї присутності.

Вони даремно витрачають Мій дорогоцінний час, який Я їм подарував для служіння Мені. Деяких Я ніколи взагалі не бачу. І це засмучує Моє серце. Я так чекаю, щоб дати їм Мої дари, але вони навіть не хочуть відкривати своїх сліпих очей до Мене. Вони як повітря. Вони не мають ваги, вони не мають значення. Все може зникнути вмить, лишається тільки те, що від Мене.

Цінуйте свої скарби, маленькі, справжні золоті скарби. Їх можна знайти у Моєму домі, перед Моїм вівтарем. Ви прийдете чи будете перейматися проблемами, які підкидає вам світ? Я пишу вам ці послання, щоб ви їх прочитали і пізнавали Мої шляхи все глибше. Я люблю вас маленькі Мої.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
27 жовтня 1993 р (8:40 ранку)    Ріта Рінг. 
На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1402 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Блакитна книжка, вінчування, Закарпаття, Джублик, коляди, Різдво, вітання | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]