№ 28. Розповсюджуй ці послання - 19 Жовтня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
18.04.2024
04:31
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Жовтень » 19 » № 28. Розповсюджуй ці послання
21:43
№ 28. Розповсюджуй ці послання

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

 

№ 28. Розповсюджуй ці послання

Ісус: Дитя, Я так чекав поки ти прийдеш. Зосередься на Мені повністю і на Моєму світлі, що променіє прямо в твою душу. Відкинь сатану і всі його спокуси не видавати ці листи. Ось хто підігріває твої сумніви.

Ти чуєш Мій голос, дитя? Я говорю до тебе голосом, який ти можеш чути. Я хочу, щоб ти записувала все, що Я тобі кажу, маленька. Я справді тут, на вівтарі, тілом і душею. Я з тобою, маленька, не сумуй. І не гнітись ти знаєш, Я говорю до тебе вже два роки. Перечитай листи. В одному з них йдеться про те, що ти е могла його написати. Сатана не хоче, щоб ти розповсюджувала ці послання. Я хочу. Постав його на місце.

Тілом і Кров'ю Христа Я проганяю диявола і його всю злобу і наказую йому вийти в ім'я Ісуса. Йди геть!

Я – твій Ісус, Спаситель світу. Я завжди біля тебе, Я люблю тебе в усіх твоїх сумнівах та випробуваннях. Я ніколи не покидаю тебе, маленька, навіть на долю секунди. Я люблю тебе, навіть і у сумнівах. Молись за віру і довіру до Мене. Ось дві риси, які ти маєш просити у Бога. Вимолюй їх це дари. Ти зміцнюєш свою віру в Бога коли тренуєшся вірити перед лицем напасті. Я твій Спаситель. Я – Той Хто спасає тебе. Я захищаю тебе від брехні сатани, і він не має сили над тобою чи наді Мною, якщо ти зосередишся на Мені та Моїй божественній мудрості. Я – Бог Якова та Йосифа. Усіх твоїх праотців і ти ніколи не одна. Я піклуюсь про тебе так, як Я піклувався про них все їхнє життя, навіть якщо вони про це не знали. За тебе Я теж дбаю. І хочу, щоб ти знала про це.

Ти – дитя Боже, і про тебе піклуються від народження тілесні батько і мати, люблять тебе величезною любов'ю. Ти – також і Наше дитя, дорога, прекрасна, повна Божої любові, тебе справді цінують. Знай що ти особлива, зберігай самоповагу. Знай про свою неповторність. Почувайся захищеною у Моїй Любові і тоді ти будеш бігти і не змучишся. Ти будеш сяят наче найяскравіші зорі в найтемнішу ніч. Твоє світло променисте, але для того , щоб воно не гасло, ти маєш почуватися добре. Сатана хоче, щоб ти була пригнічена. Ти не можеш сяяти у такому стані. Сяй як маяк вночі. Нехай всі, хто тебе бачить прославляють Того, хто є твоїм Отцем. Ти – відображення Нашої любові до тебе, якщо тільки зберігатимеш святість. Намагайся бути святою, як твій Отець. Завжди роби лише те, що є святим. Я так тебе люблю, маленька. Прийди і відпочинь у Мені.

Я тебе покликав сюди. Не піддавайся сумнівам – це сатана тебе спокушає, кажу тобі. Він хоче, щоб ти перестала отримувати листи. Ти отримуєш від Мене послання до твоїх ближніх. Слухай і записуй все, що Я кажу тобі. Ти маєш випустити їх у світ, кажу тобі. Ти вагаєшся забагато. Я хочу, щоб Моя паства повернулася до Мене. Твоїх послання несуть слова про мою любов і Моє чекання. Всі мають про це дізнатися. Врожай дозрів, їхні серця чекають слів, як Я тобі дарую. Ти маєш виконати зараз  цю свою роль. Не бійся. Я зроблю тебе безкорисливою. Ти служиш Мені. Ти не робиш це для себе! Лише для Моєї слави та пошани, для любові до твоїх ближніх. Не треба жодних сумнівів. Виконуй мою волю, дитя. Поширюй ці послання. Я ревнивий Бог і хочу, щоб Мої діти до Мене повернулися. Я так багато маю дати їм. Вони будуть уважно читати ці листи, але ти мусиш розповсюдити їх негайно, дитя. Не зволікай. Не сумнівайся. Це все від лукавого. Він хоче, щоб Мої листи не дійшли до Моїх дітей. Я люблю тебе і знаю, що можу на тебе розраховувати. Ти обіцяла виконувати мою волю. Ось Моя воля. Врожай дозрів. У тебе є насіння. Я забезпечу воду і сонячне світло. Вони питимуть, бо відчувають спрагу. Вони наситяться і повернуть до Мене свої серця. Ти сієш зерно. Я даю їм все, чого вини потребують. Багато хто відповість на Мій заклик через тебе, якщо ти пошириш ці послання. Прийди і виконуй мою роботу! Не бійся. Не думай. Якщо ти хвилюєшся і шукаєш доказів – це ознака недовіри до Мене і маловірства. Мій доказ – у цих посланнях. В тебе немає такої мудрості. Дитя, Я – Бог і ці послання написані Мною. Ось чому вони такі прості. Я люблю тебе так сильно . Відмовся від себе і слухай Мене. Не шукай доказів чи відповідей. Я дам тобі все необхідне для Моєї роботи. Звільни своє серце. Цього можна досягнути лише довірою до Мене. Час прийшов і врожай дозрів. Йди і працюй. Будь слухняною. Я потребую твоїх праці Ти – Мої руки. Ти – Мій сіяч. Ти – Мій інструмент. Ти є тільки тоді, коли Я є в тобі. Відмовся від себе і від будь-якої сплави чи гоніння. Ти маєш виконувати мою роботі і залишатися безкорисливою, але невідступною у Моїй любові. Я закликаю тебе виконувати мою волю. Моя любов з тобою. Моя правда з тобою. Ти не маєш хвилюватися. Врожай дозрів і ти – сіяч. Виконуй мою роботу, дитя. Через тебе Я достукаюсь до Моїх дітей. Я люблю тебе.

Не переживай. Підійди ближче до Мене. Постійно молись. Перебувай у Мені і беззастережно довіряй, інакше не зможеш працювати Я дав перший поштовх цими багатьма листами, що несуть віру. Я передав тобі послання про страх. Ти вже була готова до цього, дитя Моє. Будь лише зі Мною. Щодня, хоча б одну годину, провадь перед вівтарем. Не думай. Твої докази – у правді цих листів. Йди і роби так, як Я тобі наказую. Я – твоя сила. Я – твоя влада. Я – твоя міць. Я – все, що тобі потрібно.    

 

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
19 жовтня 1993 р. Ріта Рінг.

На початок книги.
Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1187 | Додав: sanator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]