№ 26. Приведи дітей до Мене - 18 Жовтня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Вівторок
16.04.2024
14:21
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Жовтень » 18 » № 26. Приведи дітей до Мене
21:43
№ 26. Приведи дітей до Мене

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 26. Приведи дітей до Мене

Ісус: ти була сліпою, але зараз ти зряча, дитя Моє. Твої сумніви, твій страх, все походить від того, хто відчайдушно хоче тебе зупинити. Це твій хрест. Довіряй Мені. Я випрямлю завивисті стежки. Вороги помиряться і Я очищу твоє серце. Я спинив сатану на шляху, ти пізнаєш мир у душі. Продовжуй свою працю. Ти розповсюджуєш Моє слово. Я хочу, щоб воно розходилось по світу. Зніми з плечей тягар. Відпусти усі тривоги. Сатана на тебе тисне, але Я його послав до пекла. Відчуй полегшення.

Ти, дитя, отримуєш від  Мене ці послання. Я казав тобі так багато разів, що ти маєш дослухатися кожного слова з Моїх уст. Це слова Божественної мудрості. Це не твої особисті прозріння. Будь-ласка, довіряй Мені. Я справді біля тебе. Я хочу проводити час наодинці, щодня, щоб ти віддавалася Мені повністю. Я – Бог Якова і Йосипа і твоїх праотців, Я говорю зараз до тебе. Ці послання для тебе. Я даю тобі підтвердження Моїх слів. Ти так сумніваєшся. Де твоя віра, дочко? Думаєш, ти могла це написати? Послання мають дійти до всіх. Всі мають бачити те, що записане на цих сторінках. Роби все можливе, щоб вони увійшли у світ. Я хочу, щоб Мої слова поширилися. Ти – Мій посланець, досягни багатьох сердець. Не намагайся їх вчити, тільки розповсюджуй Моє слово. Не витрачай час на марні розмови. Ти маєш робити те, що Я тобі скажу. Припини свої намагання зі всіма подружитися. Ти не врятуєш світ сама, лише через Мене. Я використовую тебе, щоб досягнути багатьох – не одного, не двох. Ти робиш це неправильно. Опублікуй ці листи. Промовляй до натовпу. Я даватиму тобі мудрість говорити. Часу так мало. Не варто говорити лише з одними чи двома. Я скажу тобі, що треба робити.

Ось твоє завдання. Щодня годину проводь у прославі перед вівтарем. І ніяких відмовок! Приведи своїх дітей до Мене. Молися з ними. Читай їм кожне послання. Ці послання для всіх Моїх дітей, не лише для обраних. Вони мають вийти у світ. Слухайся Мене і виконую свою роботу. Щодня пиши і проводь годину зі Мною. Літургія, Причастя, твої діти. Прагни бути святою, як твій небесний Отець. Завжди дій так, як діяв би Я. Моя робота важка. Це нелегко чинити як Я. це найважче – але ти відразу відчуваєш себе вільною. Мої шляхи ведуть до миру та щастя. Прагни бути святою. Ніколи не недооцінюй свої вчинки. Прощай, люби, будь поруч зі своїми дітьми, молись Мені, будь Моєю. Я хочу, щоб Мої послання досягли світу. Не відкладай це на потім.

Я ревнивий, Я хочу, щоб ти присвячувала Мені час щодня. Будь зі Мною, Моя маленька. Я подарую тобі знак. Ти – Фома невіруючий. Ти виконуєш Мою волю, але тобі бракує довіри та віри. Довіра – це коли ти віддаєшся повністю в Мої руки. Ти відмовляєшся від самої себе. Я за все відповідальний. Ти працюєш 24 години на добу. Ти спиш, бо Я хочу, щоб ти про себе піклувалася. Ти перебуваєш у мирі, щоб свідчити про Мою любов. зрозумій: більше нічого від тебе не залежить. Навіщо хвилюватися? Ти не контролюєш нічого. Я роблю з тобою все, що у Моїй волі. Ти відмовляєшся від себе. Я – твій Бог і Я люблю тебе, дитя Моє. Я бачу роботу твого серця. Твоє серце готове для Моєї праці. Твоє серце сповнене духом. Я живу у твоїй душі, і ти працюєш для Мене.

Маленька, ти Моя слугиня. Чини Мою волю і більше ніколи не хвилюйся, не переймайся. Приходь до Мене щодня. Стань безкорисливою у Моїй любові. Відпочивай у Моїй турботі. Будь Моєю дитиною. Я відповідальний за тебе. Віддайся, Мені, віддайся Богові, який любить тебе. "Ти Моя"  каже Господь. Ти працюєш для Мене. Ти підкорюєшся, бо так благала Мене дозволити тобі виконувати Мою волю. Ось Моя воля. Я так тебе люблю. Я найніжніше із усіх сердець. Я знаю Моїх і Мої знають Мене. Ми йдемо, тримаючись за руки по цій долині сліз. Я пригортаю тебе на цій землі. Ти – Моє тіло. Ти торкнешся багатьох сердець заради Мене. Ти – Мої уста, Моя усмішка, Мої руки. Ти – Мій посланець і Я потребую твоєї праці. Всі Мої діти мають дуже важливі ролі, їм дуже потрібні ці послання, тому зроби все, щоб вони вийшли у світ. Я дам тобі сили перед прийдешнім. Я пошлю тобі знак і ти збагнеш: все, що Я кажу, справді іде від Мене, Моє дитя. Не буде більше жодних сумнівів.

Посланець: "Він прийшов і моя стомлена  душа переповнилася Його голосом і я почув, як голос волаючого в пустелі, що Його шляхи – це наша правда". Чому ми ще вагаємось, якщо Його слова такі зрозумілі? Вони приходять через Його посланців, і всі можуть відкрити свої серця Його словам. Несіть Його світло у темні закутки. Не дозволяйте сатані вселяти у вас страх і невпевненість. Тримайте міцно Його руку, бо Він завжди поруч, завжди сильний і впевнений в нас. Ми шукали один в одного відповідей, поки вони були прямо перед нашими очима.

О, у своїй сліпоті ми блукали навколо у нашій власній темряві і не бачили, що було прямо перед нами. Моліться до Святого Духа за те, щоб Він послав нам Свої дари. Він наповнює нас таким дорогоцінним даром мудрості. Хто з наших ближніх може нам це подарувати? Ніхто! О, нерозумні, ідіть до Бога.

Він відповідає на ваші прохання. Він відкриває свою волю. Він живе у серцях Своїх дітей, як голос волаючого у пустелі. Приготуйте шляхи для Господа!

Ісус: Приготуйте у своїх заклопотаних серцях місце для правдивого Бога, завжди незмінного і невсипного, живого перед вашими живими очима! Зніміть з них пов'язки, моліться за мудрість та розуміння. Моліться, щоб пізнати те, що відкрито лише мудрим. Ви мудрі в Дусі. Ви мудрі в Ісусі та Отці. Ви мудрі в вашому посмертному житті, але це не ваша мудрість. Це мудрість Бога, посіяна у ваших серцях.

Читайте Мої листи. Моліться. Ходіть до причастя та на прославу. Любіть Мене. Любіть один одного. Виконуйте заповіді. Чекатиме на вас нагорода Мого Небесного Отця. Царство Небесне належатиме вам і ви будете радіти безмежно, але втіха ця буде не від цього світу, але від прийде нього.

Посланець:  Алілуя! Прославляйте Єдиного Справжнього Бога. Алілуя.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.

18 жовтня .1993 р    Ріта Рінг. 
На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1155 | Додав: sanator | Теги: Закарпаття, Джублик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]