№ 100. Інструкція для плавного польоту - 21 Грудня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Субота
20.04.2024
11:55
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Грудень » 21 » № 100. Інструкція для плавного польоту
21:48
№ 100. Інструкція для плавного польоту

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 100. Інструкція для плавного польоту

Посланець: Я сиджу перед вівтарем. Я купаюся у сонячному сяйві.  Я піднімаюся над землею. Я вільна, я лечу, я пливу в повітрі. Може подути вітер, але моя повітряна куля не впаде. Вона все одно високо. Я високо в Бозі. Я вище від світу. Я вільна, нічого мене не тримає. Я перетнула межу. Бог несе мою кулю, а я не хвилююся на своєму шляху. Я вільна, я безтурботна. Він за стерном. Я наповнююся Його любов'ю.

Якщо я не приходжу до Нього, моя повітряна куля здувається і я падаю на землю. Я заплутуюся у залишках кулі і потрапляю у пастку розпачу. Мухи переростають у слонів. Це неможливо витримати, а Ісус чекає і говорить: "де ти, маленька? Ти не можеш керувати кулею. Я – її капітан!"

Ісус: Ти нічого не знаєш про Мене. Для того щоб плисти в небі, потрібно мати Пілота. Ти у кулі і нічого про неї не знаєш. Прийди до Мене, і вона полетить. Якщо ти спробуєш запустити її сама, це може закінчитись плачевно. Ти впала на землю, заплуталася у здутій кулі і не можеш з неї вибратися.

Я звільняю тебе. Я підношу тебе в небеса. Я дарую тобі життя. Я посилаю тобі вітер і сонячне сяйво. Якщо ти полетиш сама, у тебе не буде ні світла, ні життя, ні вітру, ні сонця. Ти матимеш серйозні проблеми!

Маленька, ти зрозуміла свій урок? Потрібно було впасти щоб завчити його, ці Мої слова – інструкція для хорошого польоту. Ти хочеш її дотримуватися чи спробуєш полетіти сама? Не літай сама, маленька, ти нічого не знаєш про аеростати. Ти нічого не знаєш про вітер і небо. Ти – свій найбільший ворог. Летіти одній – гірше, ніж не летіти взагалі. Чим більше ти дієш без Моєї підтримки, тим частіше ти падаєш.

Щоб працювати для Мене, тобі потрібно постійно поповнювати запаси Моєї любові. Ти не можеш без неї щось робити. Моя робота важка. Це  не маленьке простеньке завданнячко. Для неї потрібна сила, а таку силу можна дістати лише у Мене. Прийдіть і купайтеся у променях Моєї любові. Як приємно! Приймайте їх, ідіть за Мною. Я Вчитель. Я Капітан. Я Той, за Ким ви йдете. Ніколи не вирішуйте самі. Ніколи не переживайте. Живіть у Моїй любові. Я вас купатиму в ній, і ви, оновлені, знову продовжите свій шлях.

Прийдіть, прийдіть. Я ваш Пілот. Ви нічого про це не знаєте. Підкоріться і віддайтеся Мені. Вичерпайте своє его, діти. Воно – пастка. Вичерпайте контроль. Це не від Мене. Вичерпайте все, що не від Мене, будьте безкорисливими. Чим більше ви звільняєте для Мене місця, тим більше Я можу працювати, і ви робите неймовірні речі.

Маленькі, Я – Бог. Чому ви хочете діяти так нерозумно? Я чекаю, щоб працювати через вас. Ви не працюєте. Дозвольте Мені робити це Самому, через вас. Чим більше ви вмираєте для себе, тим більший ваш успіх. Будьте безкорисливими і повними Мене.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.

21 грудня .1993 р    Ріта Рінг. 
На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 933 | Додав: sanator | Теги: Закарпаття, Джублик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]