№ 21. Добрий пастир - 15 Жовтня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Субота
20.04.2024
15:43
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Жовтень » 15 » № 21. Добрий пастир
19:41
№ 21. Добрий пастир

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 21. Добрий пастир

Ісус: Іди до Мене, ягнятко. Ти така дорога Мені. Я створив цей день, щоб ти насолоджувалася Моїм повітрям, чула спів пташок, бачила красу осіннього дня з усією гамою кольорів. Ти така особлива. Якщо Я це створив для тебе на землі, щоб ти насолоджувався, як же багато Я подарую тобі у Раю. Я – Бог цього Всесвіту, Я – у всьому що створив. Я дав тобі цих маленьких хробачків та листочків. Я дав тобі все, що ти бачиш навколо. Я – такий добрий Бог, і Я люблю тебе так сильно. Довіряй Мені і знай, що Я ніколи не полишу тебе, Я присутній у всьому, що ти робиш. Але ти мусиш прийти і наповнитися Мною. Я ціную твої жертви. Кожна волосина на твоїй голові порахована. Я випрямляю криві стежки і благословляю тебе у твоїх випробовуваннях. Щодня Я уважно слухаю про твої турботи як найкращий друг. Я спостерігаю за тобою і ніколи не дрімаю та не сплю. Я тут, охороняю тебе і спонукаю тебе. Якби Я міг знати усе про тебе, якби не був поруч із тобою, завжди, не захищав тебе від небезпеки, які чекають тебе попереду? Як часто Я відводив вантажівки прямо з твоєї дороги. Ти давно уже мала б померти. Але хто знає,  як вантажівка тебе досі не збила? Я знаю. Я рятував тебе. Я охороняв тебе.

Я чекаю на тебе. Я – той, хто ніколи не покине тебе і не забуде про тебе. Я кажу тобі все, що потрібно знати. Я не з тих, хто до одних говорить а до інших ні. Я говорю до всіх у тиші їхніх сердець. Я не люблю одних своїх дітей більше за інших. Я всіх вас так сильно люблю. Я чекаю на кожну свою дитину,  коли ж вона прийде, але коли вони ігнорують Мене і втрапляють у халепу, Мені найбільше боляче. У Мене є всі дари. Але ви йдете до порожніх колодязів за тим, чого потребуєте, і ніколи там цього не знаходите, лише в Мені ви відшукаєте все необхідне. Я – Добрий Пастир. Я знаю Моїх і Мої знають Мене, Я уважний до всіх Моїх овечок. Деякі з них заблукали і не хочуть до Мене повертатись. Я намагаюсь докликатись до них щоб привезти до дому, але вони хочуть пастися на інших пасовиськах, їх серця болять, вони блукають у темряві, ніколи не знаходять радості, завжди чогось шукають, завжди неспокійні, але вперто не бачать того, що прямо перед їхнім носом. О, діти, Я люблю вас. Ви загубились, Я шукаю вас, а ви втікаєте від Мене. Ви навіть не хочете вимовляти Моє Ім'я. Я – Добрий Пастир. Ви – маленькі загублені ягнята. Я хочу обійняти і приголубити  вас, забрати вас до дому. Я хочу, щоб ви не хвилювались, а йшли за Мною, але ви робите своє і почуваєтесь жахливо. Прийдіть, щоб отримати життя, яке Я даю. Життя вічне. Життя, яке ви не зможете навіть зрозуміти, але яке прекрасніше за все на світі. Я спостерігаю. Я чекаю. Я ніколи вас не покину. Ви – маленькі налякані ягнята. Чого вам боятися? Моя паства, відчуй Мою любов, пізнай Мене, і всі дари, що Я можу вам дати. Ви блукаєте у долині темряви, ризикуєте впасти і вдаритися, чи взагалі збожеволіти але набиваєте гулі і все одно вперто робите своє.

Все йде за Моїм задумом. Я – Добрий Пастир. Я люблю Мою паству. Я стежу за ними. Я доглядаю Мою паству. Я терпляче підказую вам кому що робити, але ви не слухаєте. Ви робите по-своєму. Створюєте собі зайві проблеми. Не сидите тихо біля Мене. Будь-ласка, прийдіть. Я чекаю. Наверніться до Моїх шляхів і Я вас нагодую. Я – Добрий Пастир. Прийдіть, налякані ягнята. Прийдіть до Мене – і будете спасенні.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
15 жовтня (1:45 дня) .1993 р    Ріта Рінг. 
На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1229 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Віра, Закарпаття, коляди, молитви, Господня блакитна книга, вінчування, Хресна дорога, Джублик, вітання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]