№ 15. Використовуй свої таланти - 3 Жовтня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Середа
24.04.2024
01:38
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Жовтень » 3 » № 15. Використовуй свої таланти
21:18
№ 15. Використовуй свої таланти

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 15. Використовуй свої таланти

Ісус: Я – ваш Спаситель, Син Бога Живого і Я приходжу до вас, щоб ви мали життя, але не таке, яке дає вам світ, але Моє життя вічне. Я створив вас за особливим задумом і зробив вас трохи меншими за ангелів. Я люблю тебе і ціную моменти, коли ти, Моє особливе дитя приходиш до Мене. Я чекаю на тебе і сподіваюся, що ти сама прийдеш, але не примушую тебе. Ти маєш свободу волі, її дарує тобі Моя любов та воля Отця. Я вчу тебе багатьма способами. Тобі не потрібно губитися у здогадах. Прийди, щоб бути зі Мною у цій тиші і почуєш усе, що тобі потрібно знати. Твоє життя розквітає, наче прекрасна троянда. Кожна пелюстка розпростується і ти наповнюєш повітря прекрасним ароматом, бо так хочу Я. Я роблю твоє життя повним сенсу та впевненості, якщо ти довіряєш Мені. Не слід хвилюватися. Моя маленька квіточко! Я дарую тобі свободу, якщо ти слухаєш свого серця. Я – особистий Бог і ти знаєш Мене, бо Я дарую повноту і життя. Ти знаєш, що тебе до Мене вабить, і ти жадаєш бути частиною Мене. Ця робота Єдиного Справжнього Бога, який створив тебе зі спрагою, що можу задовольнити тільки я. всі дороги, що ведуть до Мене дають тобі повноту, гідність, мир та радість – справжні, а не такі, якими їх уявляє світ. Коли Я справді доторкаюся тебе, ти не лишаєшся такою ж, як була. Я пролив свою кров за тебе, щоб ти мала те життя, що лише Я можу дати. Який же друг міг би померти за тебе? Ти, дитя Моє, вартувало того, щоб Я прийняв смерть. Я прийшов, щоб ти могла мати вічне життя і в дар тобі приношу Мою дорогоцінну кров, пролиту за твої гріхи. Прийди до Мене, коли ти чимось стурбована, чи пригнічена. Прийди до Мене в радості. Приходь до Мене кожного дня і Я даватиму тобі все необхідне. Намагайся пізнавати Мене все глибше. Знати Мене, бути зі Мною – єдиний спосіб досягнути ідеального миру. Це шлях до вічного життя.

Я маю Божественний план для тебе. Я створив тебе з особливими дарами та талантами, щоб ти їх використовувала для Моєї роботи. Вони не для твоєї самореклами. Ти є нічим окрім того, що Я в тебе вклав. Навіщо рекламувати себе? Це не для тебе. Я дав тобі таланти, якими ти користуєшся. Вони не належать тобі. Цими талантами Я тебе наділив, щоб ти виконувала Мої завдання. Користуватися ними для самозвеличення – великий гріх. Ти маєш зрозуміти, що їх тобі позичив аби ти працювала для Мене. Як ти позичаєш комусь машину, чи ще якусь річ, Я позичаю тобі таланти, щоб ти виконувала Мою роботу. Якщо ти не працюєш не для Мене, і використовуєш їх для того, щоб почуватися краще за інших, ти ображаєш Мене. Якщо ж Я даю тобі таланти а ти їх закопуєш у землю, і думаєш що ти гірша за інших, ти не вдячна Мені за дари. Ти не використовуєш їх, і це Мене також дуже ображає. Кожна людина створена Мною, щоб працювати на Моїй ниві. Заздрість безплідна. Інші люди мають свої завдання, ти маєш своє. Ти не повинна брати на себе їхню роботу. Тому ти і не отримала їхніх талантів.

Виконуй нові завдання. Не заздри ближнім. Не ховай талантів. Ти не заробила їх. Я дав їх тобі. Ти вмієш співати, бо Я так захотів. Інші будуть робити те, що Я захочу. Мене дуже ображає, якщо Я тобі щось дарую, а ти це ховаєш подалі. Ти маєш використовувати всі свої дари. Вони тобі подаровані, щоб ти працювала для Мене. У твого ближнього – свої дари. Будь вдячною за свого ближнього, а він має бути вдячний за тебе. Говори зі Мною, дізнавайся, що можеш для Мене зробити і роби це.

Не ховай талантів. Прославляй свого Бога, який їх тобі дав. Використовуй їх. Це не гординя. Це – Мій задум. Я люблю тебе. Я дарую їх кожному з вас, дорогі Мої, як мати, що купує особливі подарунки на Різдво, кожній дитині. Дарувати однакові подарунки кожній дитині – це неповага до їхніх особливостей та індивідуальностей.

О, Я люблю вас, маленькі, так сильно. Будь-ласка, приходьте до Мене. Я такий добрий, і чекаю, щоб бути з вами і розділити з вами Мою любов. прийдіть зараз. Це має бути головний пріоритет. Все буде добре, якщо ви спочатку до Мене прийдете. Я люблю вас. Ви – Мої обрані діти. Прийдіть і переповніться Мною, а Я зроблю ваші ноші легкими і наповню ваші душі Духом Спасіння.

Всі дороги, що ведуть до Мене, правильні. Прославляйте Мене, бо Я добрий і люблю вас, дорогі Мої.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
3 жовтня 1993 р (Марійська конференція в Чикаго, 11:30 ранку)    Ріта Рінг. 
На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1356 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Хресна дорога, Закарпаття, Джублик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]