Я - Перший - 22 Вересня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Середа
24.04.2024
11:52
Календар подій Джублика
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Вересень » 22 » Я - Перший
21:17
Я - Перший

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 12. Я - Перший

Ісус: Порожні церкви, порожні серця, жорстокість, ненависть один до одного. О, чому вони не чують? Я тут. Я маю все, що їм потрібно. Вони не хочуть повернутися до Мене. Де вони, Мої маленькі нерозумні діти? Вони линуть серцями до недобрих слів, ненависті, марнославства. Всі їхні вчинки – від скалічених сердець. Вони можуть бути в мирі. Вони можуть бути в радості. Вони можуть отримати все необхідне, але й далі вперто роблять, що хочуть. Вони вперті та неслухняні. Вони самі собі блокують шлях. Вони чують заклики сатани і йдуть його лихими стежками.

О, діти Мої, Я плачу, Я так вас люблю. Де ви є? прийдіть до Мене. Моя дорога – це мир, любов, радість. Всі інші – марні. Вони не від Мене. Чому, діти, ви не слухаєте Мене? Я плачу вдень і вночі. Я посилаю до вас свою Матір. Я говорю до Своїх дітей, а вони закривають серця і вибирають злі шляхи. О, будь-ласка, почуйте Мене, маленькі. Я не можу дозволити, щоб цей жах продовжувався. Всюди так багато ненависті, так багато ницості, непослуху, образ. Чого ви хочете, з такими-то гріхами? Вони огортають темрявою ваші душі, а ваші серця в’януть і вмирають. Прийдіть до Мене, будь-ласка, і поширте Мої послання в любові. Я хочу, щоб ви розповідали цим маленьким хворим дітям про Мене. Вами можуть і знехтувати, але якщо хоч одна душа прислухається до вас, вона буде врятована. Світ потребує, щоб ви проливали на нього Моє світло. Я живу в вас і працюю у ваших серцях. Твоє серце наповнене Мною, як стиглий плід сонцем. Моя любов така пишна у серці, яке не відходить від Мене. Дитя, виконуй це завдання. Говори. Часу так мало.

Горе тим, хто вчить Моїх дітей такої впертості та ображає Моїх маленьких. Вони заплатять за свої лиходійства. Моя любов така щедра та всеохоплююча. Вона сягає кінців землі. Горе тим, хто розповсюджує бридоту. Вони будуть відповідати за те, що зіпсували Моїх дітей.

Я люблю Моїх діточок. Я хочу, щоб ти розповідала про Мою любов. Ви, що сяєте моїм світлом, говоріть.  Не відступайте. Час уже надходить. Усміхайтесь, наповнюйтесь Мною. Говоріть про Мою присутність. Ви знаєте, що Я перебуваю у вас, маленькі. Я маю всю владу. Ніхто не має влади поза Мною. Мої шляхи завжди прямі та правильні. Ваші шляхи мають бути в Мені. Я допоможу вам із вашими земними проблемами, але поставте Мене на перше місце. Я – перший. Говоріть зі Мною щодня. Я буду наставляти і заспокоювати вас. Вам необхідно бути наодинці зі Мною. Я – все, що існує. Решта немає значення, якщо не виходить із Мене. Я плачу, Я чекаю на Моїх дітей. Ви – що знаєте Мене, маєте справжній скарб. Бережіть Його. Я тут із вами, істинно присутній, завжди біля вас. Ви ніколи не одні. Ви тримаєтесь Мене, Я знаю Своїх і Мої знають Мене. У нас є справжня радість. Інші втіхи тривають лише хвилину і потім відразу зникають. Моя радість ніколи не гасне. Вона вічна. Я забезпечую вас усім необхідним, дітоньки. Прийдіть і наповніться Мною. Моє світло на вас, Моя сила всередині вас. Ви нічого не робите. Я це роблю крізь вас. Станьте порожньою посудиною для Мене. Я наповню вас і працюватиму крізь вас. Я люблю Мій світ крізь вас. Я хочу любити Моїх дітей крізь вас. Віддайтесь Мені, діточки, Я тут і Я чекаю. Дозвольте Мені врятувати Мій світ крізь вас. Ваш язик – Мій. Говоріть, і Я буду говорити замість вас. Не переживайте, багато хто буде слухати і врятується через вашу готовність говорити для Мене. Бо ті, хто відвертаються, будуть страждати через свою черствість. У своїй пихатості вони не говорять нічого і платять за це своїм життям – не земним, але життям у Моєму Царстві. Це не жарт. Багато хто так далеко від Мене. Допомагайте ближнім. Якщо вони відштовхують вас, вони страждатимуть від цієї втрати вічно. Я роблю свої слова доступними крізь вас. Я потребую вас, Я потребую вас. Лишайтесь біля Мене. Відкрийте уста – Моя любов виллється на ваших ближніх. Моліться за сміливість чинити Мою волю. Я люблю вас, маленькі.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
22 вересня.1993 р    Ріта Рінг. 
На початок книги.
Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1250 | Додав: sanator | Теги: Господня блакитна книга. ДКЗ, паломництво, Закарпаття, Різдов Христове | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]