№ 11. Любов відчиняє зачерствіле серце - 21 Вересня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Середа
24.04.2024
06:40
Календар подій Джублика
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Вересень » 21 » № 11. Любов відчиняє зачерствіле серце
21:16
№ 11. Любов відчиняє зачерствіле серце

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 11. Любов відчиняє зачерствіле серце

Ісус: Дороге Моє дитя, Я – хліб життя. Я годую голодних. Я віддаю Себе, щоб ти могла жити. Бережи Мій дар і цінуй його. Я – єдиний істинний Господь і Я віддаю тобі цей дар. Ти ніколи не будеш спраглою. Ти будеш бігти і не виснажишся. Ти наближаєшся до Моєї славної події. Все буде чудово, бо Я з тобою у пошані і хвалі. Я так люблю тебе.

Тобі важко говорити, коли  ти приймаєш Мене. Це тому, що ти усвідомлюєш Мою істинну Присутність. Я тут, маленька. Я вмер для тебе, щоб ти жила вічно і дар, який Я тобі даю – Моє життя. Який ще друг віддав би своє життя за іншого? Це, люба Моя, і є любов, така, любов, яку Я вчу тебе дарувати своїм ближнім. Не лише тим, хто з тобою чемний, але й тим, хто недобрий. Тим, хто ненавидить, ставиться до тебе з презирством та нехтує тобою – такий дар  Я тобі даю. Це Моє життя, яке ти можеш прожити.

Приходьте до Мене, змучені та стомлені. Я дам усе, що потребуєте. Я випрямлю ваші стежки і направлю ваші стопи на добрі дороги. Я – Бог ваших предків. Приходьте до Мене і Я наповню вас, як наповнював їх. Я втамую вашу спрагу і нагодую ваші душі. Я сховаю вас під своє крило, як пташенят. Я турбуватимусь про вас і захищатиму вас від палючого сонця. Я приноситиму вам хробачків і захищатиму вас. Я поїтиму вас. Ви живете і ростете. А хто турбується за цих пташенят? Я. Тобі цікаво, хто їх плекає? Можете не сумніватися, ви не менш цінні. Хіба не знаєш, яка ти дорога для Мене? Я – твоя любов і Я оберігаю тебе щомиті. Я піднімаю тебе, коли ти спотикаєшся і падаєш. Я стежу за кожним твоїм рухом.

О, маленька, перестань боятися і переживати. Ти витрачаєш своє життя немарно, а Я хочу, щоб ти працювала для Мене. В чому полягає ця робота? Триматися за Мене. Усміхатися Моєю усмішкою. Бути чемною і привітною. Бути доброю. Бути такою, яким Я є у світі.  Не бути такою, як світ. Світ жорстокий, його серце черстве. Люди блукають, повні ненависті, і дивуються, чому їхні душі такі похмурі. Мандруйте в любові і відчувайте радість в серцях, маленькі. Любов допомагає маленькій, наляканій дитині не боятися. Любов втішає зболену душу. Любов, подарована усім, це Мій шлях. Світ прагне лише до самого себе. Він хоче, щоб ти не ступила на ближнього, помстилася йому, ніколи не давала більше, ніж отримуєш. О, егоїстичний світе, яка ж це мука для серця – рахувати все, що тобі подарували, щоб не віддавати більше ні на йоту.

Ви геть затверділи – невже це так приємно? Черстві маленькі серця, давайте і отримаєте, шукайте і знайдете, стукайте і вам відкриють. Тільки коли віддаєте, ви можете отримати. Віддавайте усмішки, час, гроші. Це ваші ближні, маленькі Мої. Не відмовляйте у тому, що їм належить отримати.

Ідіть і не втомлюйтесь, біжіть і летіть за Мною і ваші серця будуть наповнені радістю. Я наповнюю вас усім найкращим. Ваші серця повні по вінця любов'ю. прийдіть, маленькі, розплющіть  очі. Любов творить більше, ніж ненависть. Любіть своїх ворогів. Любіть тих, хто злий до вас. Це вам зарахується. Коли ви намагаєтеся із кимось розквитатися, це ранить ваші серця. Це безглуздо. Наповніть свою душу Моєю любов'ю, маленькі. Я можу працювати разом із вами.

Всі ваші дії будуть йти лише від любові. Вона – ключ до черствих сердець. Любіть дітей, яких Я створив і ненавидіть зло, яке диявол чинить крізь них. Вони – Мої прекрасні діти. Вони творять зло. Я люблю їх. Любіть їх заради Мене. Я потребую, щоб ви їх любили, маленькі діточки. Любіть один одного і будьте опорою один для одного. Проповідуйте Мене тим, кого поглинула ненависть. Вони також прекрасні в Моїх очах. Я люблю їх, і вас.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
21 вересня.1993 р    Ріта Рінг. 
На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1485 | Додав: sanator | Теги: Господня блакитна книга. ДКЗ, паломництво, Закарпаття, Різдов Христове | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]