№ 9. Ти для Мене важлива - 17 Вересня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
29.03.2024
01:21
Календар подій Джублика
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Вересень » 17 » № 9. Ти для Мене важлива
22:09
№ 9. Ти для Мене важлива

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

 

№ 9. Ти для Мене важлива

Ісус: Дороге дитя, Я не серджусь  на тебе. Ти відчуваєш такий сильний страх у своєму серці. Це диявол. Зосередься на Мені та Моїй любові. Я люблю тебе безмежно. Все буде добре. Ти  маєш бачити Мене щомиті біля себе. Ти так боїшся, що ти недостатньо хороша. Я люблю тебе, дороге дитя, божественною любов'ю. Я тебе охороняю, за тобою стежу, тебе Я чекаю і з тобою хочу бути поруч. Відчуй свою важливість і цінність. Не може бути так, що деякий час ти Мені подобатимешся, а деякий час ні. Я не такий, як люди. Я люблю тебе беззастережно. Коли тобі погано, коли ти в темряві, Я чекаю і з тобою хочу бути поруч. Відчуй свою важливість і цінність. Не може бути так, що деякий час ти Мені подобаєшся а деякий час ні. Я не такий , як люди. Я люблю тебе беззастережно. Коли тобі погано, коли ти в темряві, Я чекаю, Я на варті безустанно. Я ніколи тебе не покину. Пам'ятай про мою присутність у всьому. Будь впевнена у Моїй надзвичайній любові до тебе. Щоб не трапилось, Я це допустив заради любові до тебе. Я хочу бути з тобою і бачити тебе у раю. Ти Моє улюблене диня. Я спостерігаю і чекаю. Не сумнівайся в собі,  маленька. Я задоволений тобою. Сатані дуже пощастило б, якби він міг змусити тебе працювати на себе.

Ніколи не сумнівайся у тому, що ти особлива. Ти маєш завжди пам’ятати, що ти – Моя любов. Я так тебе люблю. Все, що Я роблю – від любові до тебе. Склади спісок усіх випадків, коли ти відчувала мою надзвичайну любов, коли ти знала, що тільки Я міг допомогти тобі. Завжди повертайся подумки до цього списку. Коли з'являються сумнів, освіжи його в пам'яті. Вивчи його напам'ять. Це допоможе перемогти всі вагання. Чим більше ти читатимеш і перечитуватимеш ці листи, тим більш реальним Я ставатиму для тебе.

Я Ісус, єдиний справжній Господь. Я був розіп'ятий з любові до тебе, а ти все ще сумніваєшся у своїй цінності. Ти така важлива для Мене. Я помер для тебе. О, прокинься, побач нарешті, яка ж ти особлива. Знай, що Я люблю тебе безмежною любов'ю. прожени диявола з його ненавистю та сумнівами подалі. Пошли його назад до пекла! Впусти Моє світло до свого серця. Діти, відкрийтесь Моїй любові! Знайте, що Я, Бог, чекаю на вас. Ніколи не дивіться на себе інакше, ніж із повагою і любов'ю. тоді ви засяєте зсередини, бо наповнитеся всім, що Я можу вам дати.

Ти – Моє особливе, особливе дитя. Розкажи іншим про Мою неймовірну любов. Вона ніколи не вмирає, ніколи не гасне, вона така яскрава, що наповнює порожнє серце, аж воно починає променіти любов'ю. Тоді ви можете працювати для Мене. Ви не можете цього робити, коли ви пригнічені. Тільки коли ви наповнені моїм світлом і воно сяє зсередини. Я випрямляю покручені шляхи. Я – іскра для холодного серця. Я Той, Хто обіймає тебе і зігріває твою зморену душу. Я люблю тебе, Я люблю тебе.. зрозумій це, щоб любити інших. Поглянь, як Моя любов оточує тебе сяйвом. Ти зрозумієш нарешті яка ж ти особлива. Маєш любити себе, бачити свою красу, любити інших заради Мене. Ти справді прекрасна, ти найдорожча, ти – Моє дитя. Я люблю тебе доню. Пам'ятай це – тебе любить твій Отець найвеличніший з усіх. Твоя Мати 0 найбільш любляча з усіх матерів. Я – Ісус. Я – твій наречений, Я люблю тебе так, як ніяка людина не змогла б. святий Дух падає любов'ю, яку він дарує тобі.

Ти – вогняна хмара, якщо ти такою себе уявляєш. Тепер люби інших цим вогнем. Нехай ваші серця випромінюють ці невгасні почуття на всіх Моїх дітей. Всі бачитимуть ваше сяйво і збагнуть, що Я ваш Бог, що люблю кожного.  

Я люблю вас, діти Мої. Дослухайтесь Мене. Ось де джерело  вашої сили в цьому холодному непривітному світі.

Я люблю вас. Це – хліб, що живить вас. Це Я палаю любов'ю до вас.

Дорогі, Я люблю вас, люблю вас, люблю вас.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
17 вересня 1993 р

Ріта Рінг. 

Далі буде

На початок книги.

 

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1751 | Додав: sanator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]