№7. Духовне банкрутство - 12 Вересня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
19.04.2024
15:35
Календар подій Джублика
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Вересень » 12 » №7. Духовне банкрутство
22:05
№7. Духовне банкрутство

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№7. Духовне банкрутство

Ісус: Я йду до тебе із серцем, палаючим від любові. Ти прийшла до Мене і Я наповнив тебе. Я приготував для тебе стежку, і ти йшла, скерована рукою Господа. Мої благословення незліченні. Я втамовую твою спрагу, дарую любов твоєму серцю і благословляю твою душу. Ти наповнена дарами Святого Духа і Мій Отець спостерігає за кожним твоїм рухом, щоб ти не спіткнулася і не впала. Дитя Моє, Я твій неземний наречений. Я завжди перебуваю біля тебе. Я відчуваю твій біль, твоє горе, твій розпач.

Ніхто з людей не зможе ніколи бути таким уважним до твоїх потреб, як Я, Ісус, твій прекрасний наречений. Я неусипно стежу за тобою. Ніколи від тебе не відходжу. Навіть коли ти почувалась самотньою, переляканою, і думала, що Мене біля тебе немає, Я все ж був тут, на цьому хресті. Це шлях до Мене – взяти свій хрест і прославляти єдиного справжнього Бога, Який все це тобі дає. Моя любов утамує твою жагу. Який прекрасний цей союз – з'єднатися зі Мною після духовного банкрутства! Ти була наче висушена соломинка, яку кинули у сніп, а Я тебе підібрав. Я вдихнув життя у твою душу. Я огорнув тебе своїм одягом. Я цілую твої рани і обіймаю тебе. Ти віриш, дитя, що Я справді тут? О ви, маловірні, у своєму розпачі ви кликали Того, Хто любить вас і Я вас зцілив. Я наповнив вас прекрасною, сяючою ласкою. Любов заполонила вашу душу і ви вже не чекали марно. Ви очікували на Господа і Я погасив цю справу висушеної пустелі. Ви тепер знаєте , що єдиний Всемогутній Бог має силу таке вчинити. Прийдіть до Мене, всі стомлені та обтяжені. Я випрямляю звивисті шляхи – і тих, хто згорбився від горя. Я оживляю ваші змучені, голодні душі. 

Ви, бідні на віру, прийдіть, прийдіть, діти Мох. Я ваш Бог. Ти думала, Я тебе покину? Ні, дитино. Я перетворюю твоє життя на молочну ріку з медовими берегами. Я освітлюю твій шлях яскравим сяйвом, і ти відчуваєш себе вільною, повною сил та любові. Ти наповнена по вінця Моєю цілісністю.

Лише Я можу любити тебе так, як любить Бог. Ти відчуваєш, коли Я заживляю твої рани і зцілюю тебе. Лише під час духовного голоду ти розумієш всю дорогоцінність  Моїх дарів. Я – Той, хто піднімає тебе і знову дає тобі грунт під ногами. Прийди до Мене і наповнись такою любов'ю, яку лише Я можу дати. Криві стежки випрямляються, вороги миряться. Моя любов рясно цвіте в серцях пригнічених і вони пізнають Мою силу, що живить їх. Я – твій Бог. Дитя, Я біля тебе коли твоє серце ридає від болю. Я піднімаю тебе, як дитину, що забила коліно. Я бинтую твої рани, цілую твоє маленьке налякане серце і відпускаю тебе назад, гратися. Я – добрий Пастир. Я знаю Моїх і Мої знають Мене. Я йду в темряві з тобою і освітлюю тобі дорогу.

Ти ніколи не впадеш. Ти ніколи не будеш іти одна. Тобі не болітиме. Я – Бог. Не думай, що Я забуду про тебе. Я ніколи не дрімаю, ніколи не сплю. Я чуваю з тобою і вдень і вночі. Я – Бог, що завжди біля тебе.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
12 вересня 1993 р. (Меджугоріє)

Ріта Рінг. 

Далі буде

На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1469 | Додав: sanator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]