№6. О, дар Літургії - 3 Вересня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Середа
24.04.2024
07:53
Календар подій Джублика
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Вересень » 3 » №6. О, дар Літургії
09:38
№6. О, дар Літургії

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№6. О, дар Літургії

Ісус: Дороге Моє дитя. Я є шлях, правда і світло. Той, хто перебуває в Мені, матиме життя вічне. Дар, який Я приношу – це Моє Тіло і Кров. Прийдіть і приєднайтесь до Моєї вечері і ви матимете життя вічне. Бо Моє Тіло і Кров Я даю вам щоб ви могли жити. Це все чого ви потребуєте. Пийте Мою кров, їжте Моє тіло і ви матимете життя вічне.

О, дар Святої Літургії. Який це величезний дарунок. Ви цінуєте його діти Мої? Ви знаєте що відбувається на Літургії? Чи ви під час неї напівсліпі і думками витаєте дуже далеко. Будьте присутніми на Літургії бо це найбільш велична подія, яка може взагалі існувати. Полюбіть кожне її слово. Відчуйте її енергію у своєму серці. Будьте присутні на Літургії і душею і тілом. Кожен раз, коли її відвідуєте, насолоджуйтеся всім, що Літургія може вам дати. Кожне її слово величне. Я там присутній. Я жертва. Я проливаю Свою кров  щоб ви, мої рідні, могли жити в Раю разом зі Мною. Прославляйте Мене. Дякуйте Мені. Знайте, які ви благословенні. Яке щастя, що ви можете провести цей день зі Мною. Ніщо не може дорівнятися до важливості Літургії. Насолоджуйтесь кожною миттю. Беріть у ній участь усім своїм сповненім вогню серцем.

Ви обрані якщо приходите сюди. Прийдіть і будьте біля мене. Приготуйтесь до цієї надзвичайної події, яка існує лише для вас. Дякуйте Мені. Прославляйте Мене. Я Бог і Я тут присутній. Я перебуваю у цьому храмі Тілом і Душею, людським і Божественним Своїм єством. Бог із вами, любі Мої. Чи Мої діти не мають збиратись щоб бути біля Мене, щоб бачити Бога, пустити Бога у свої серця? Я ваш справжній хліб. Іншого вам не треба. Я живлю ваше життя. І Я присутній тут від любові до вас. Якщо ти знаєш про це чи не хочеться тобі стрибати від радощів і прославляти люблячого Господа в піснях? Прийдіть до мене, але не зігнуті під вагою турбот а із серцями повними вогню. До короля ви б охоче прийшли. Я Бог, діти Мої, але ви ігноруєте Мене, а ті хто приходять – наполовину сплять. Я величніший за будь-якого земного царя. Я – Бог. Моє царство не від світу цього.

Я хочу щоб мене прославляли та звеличували, щоб мені поклонялися та возносили хвалу. Але ви Мене ігноруєте і проганяєте геть із свого життя. О, мені так боляче аж до сліз. Багато хто навіть не говорить до Мене. Це просто нестерпно. Я ваш творець. Я віддав Свого Сина щоб він перебував серед вас а ви зайняти своїми трапезами. Чому, мої маленькі сліпі діти ви не  прославляєте Мене так, як я на це заслуговую. Все решта не має значення. Якщо ваше життя не опирається на Мене – ви блукаєте у темряві. Прийдіть до Мене. Увійдіть у світло. Я Той Хто створив і любить вас.

Я – Бог і жадаю бути з вами у Моєму Синові. Це послання я адресую всім Моїм дітям, щоб вони нарешті почули як Я на них чекаю. Я люблю так сильно, як може любити тільки Бог. Ніяка людина не здатна на таке. Ви ніколи не осягнете всієї глибини Моєї любові. О, прийдіть до Мене дітоньки, Мої руки завжди готові вас обняти. Моє серце завжди горить полум'ям любові до вас. Ви – Мої обрані. Я все чекаю і чекаю на вас. Я ніколи вас не полишу. Я тут завжди. Щодня  і щоночі Я захищаю вас. Моя любов така неосяжна. Прийдіть. Дозвольте Мені наповнити вас по вінця. І ви збагнете, що Я маю неймовірні дари для вас. Я ваш Бог і Я люблю вас.

Я не можу змусити людей зрозуміти Мою неземну любов. Прислухайтесь до Мене уважно бо Я кличу вас. Я чекаю дорогі Мої, прийдіть і будьте зі Мною у храмі перед вівтарем. Прийдіть до Мене.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
3.09.1993 р Ріта Рінг. 

Далі буде

На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1295 | Додав: sanator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]