№5. Я помер у мирі - 31 Серпня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Субота
20.04.2024
11:00
Календар подій Джублика
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Серпень » 31 » №5. Я помер у мирі
18:28
№5. Я помер у мирі

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№5. Я помер у мирі

Ісус: Ти поспішаєш. Розслабся і поринь у Мій мир. Тільки він може тебе заспокоїти. Твої дні повні змін. Ти добре до них пристосовуєшся, але завжди повертаєшся до Мого миру. Вдихай Ісуса, видихай хвилювання і страх. Втихомир свій розум і зосередься лише на Моєму обличчі. Споглядай Моє скорботне обличчя, терновий вінок на Моїй голові. Зосередься думками на Моїх стражданнях. За вас і за ваші гріхи Я страждав і помирав за всіх Моїх дітей. Яка ж велика Моя любов, якщо Я заради неї смерть прийняв! Подумай – ти маєш друга, який за тебе помер! О, як Я люблю тебе, як Я прагну бути з тобою, щоб розповісти тобі про Мою безмежну любов. Твій людський розум не може навіть усвідомити Моєї Священної любові! Навіть у найглибшому розважанні ти не зможеш наблизитися до розуміння того, що Я до тебе відчуваю. Але все ж намагайся пізнати і відчути цю любов. Це твоє спасіння. Це те, що звільняє тебе у світі ненависті. Ти завжди можеш повернутися до Моєї любові і знати, що вона постійно чекає на тебе. Вона нескінченна. Вона втішає твою змучену турботами душу. Коли люди бачать тебе і насміхаються над тобою, думай про те, як же Я люблю тебе. Я – досконала любов. Завжди повертайся до Мене. Не дозволяй світові заволодіти тобою. Я тут, разом із миром, любов'ю, радістю, захопленням, Я надприродним способом поєднаний із твоїм серцем. Я так тебе люблю! Я так хочу, щоб ти відчула всю цю любов вповні.

Єдине, що допоможе тобі сильніше Мене відчувати, це відмова від світу. Серед його метушні в тобі буде правити Мій спокій. Він – у тиші твого серця. Він завжди в тобі і ти можеш відчути його, коли завгодно. Ти ніколи його не загубиш, незалежно від того, що навколо тебе відбувається. Ти можеш бути опорою миру, бо Я є мир. Я є радість. Я помер із миром та гідністю. Мій мир не похитнувся навіть перед самою смертю. Ти може його відчути, якщо не будеш відходити від Мене. Це дар, який Я тобі приношу. Пам'ятай, Я помер в мирі. Твої випробування тебе зміцнюють. Ти ростеш в Моєму мирі. Ти навчишся бути непохитною, бо якщо ти закорінишся в Мені, Я ніколи не покину тебе. І ти зберігатимеш в собі мир, навіть якщо земля розійдеться під твоїми ногами. Адже Я живу в тобі. Можеш лишатися такою ж стійкою, але мусиш бути у зв'язку зі Мною щохвилини, щосекунди. Вдихай Ісуса, видихай страх. Дивись на Моє обличчя. Споглядай Мене, Я – твоя скеля. Ти не похитнешся і не впадеш. Твоє серце перебуває у єдності з Моїм миром, і Моєю любов'ю. Вона непохитна, вона вічна, вона глибока – це Мій дар тим дітям, які тримаються Мене. Я люблю вас.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
31.08.1993 р Ріта Рінг. 
На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1177 | Додав: sanator | Теги: Ріта Рінг. ДКЗ, Закарпаття, Джублик, Господня блакитна книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]