№4. Прийди до Мого кивоту - 28 Серпня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
25.04.2024
06:57
Календар подій Джублика
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Серпень » 28 » №4. Прийди до Мого кивоту
18:26
№4. Прийди до Мого кивоту

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№4. Прийди до Мого кивоту

Ісус: Дороге моє дитя. Я жадаю бути з тобою. Я тут. Тим маєш знайти спосіб, як щодня проводити зі Мною час перед вівтарем, навіть якщо інші люди відволікають тебе.

Сатана намагається поменше підпускати тебе до Мене. Я  - твоя  справжня любов і Я жадаю проводити з тобою час щодня. Не зводь очей з Мого обличчя. Я тут, маленька. Ніколи більше в цьому не сумнівайся. Мої слова прості. Вони – правда. Ніхто не може уявити всю безмежність Моєї любові. Я з нетерпінням чекаю, коли ж ти присвятиш Мені трохи свого часу. Я справді тут. Якщо ти хочеш прийти до Мене і бути зі Мною впродовж дня, Я б хотів щоб ти проводила цей час біля вівтаря. Я буду з тобою там – і тілом, і душею.

Я – Ісус. Син Бога Живого. Ніколи більше не сумнівайся в Мені. Я відкрився тобі, дитино. Ти так Мене раниш своїми сумнівами і метушнею. Ти витрачаєш свій час на гнів та хвилювання, на жалість до себе, поки Я чекаю на розмову з тобою. Мене не хвилюють інші справи. Я дуже ревнивий. Я хочу, щоб ти присвячувала Мені трохи часу щодня. Тобі так погано, коли не приходиш до храму, не сидиш наодинці з і Мною. Там – твій спокій. Тобі так сумно, коли ти не приходиш туди. Хіба ж ти сама не знаєш? Вдома – це не те саме. Я істинно присутній у храмі. Нікуди не треба бігти. Ти маєш ключі від церкви. Я люблю тебе. Я не хочу зайвий раз нагадувати тобі,  що тільки там є все, чого ти шукаєш. Я хочу від тебе такох сильної любові, щоб ти аже не змогла уявити собі, як існуватимеш без цих тихих хвилин зі Мною  Приходь до Мене щодня. Ти не можеш прожити довго без їжі. Ти не можеш прожити і дня без наших сердечних зустрічей у церкві. Це для тебе було б трагедією. Хіба ти не відчувала тугу у своєму серці, коли ти не знайшла для Мене часу вчора? Ти жадаєш цих зустрічей, і причиною твоїх сліз є те, що ти не була поруч із єдиною своєю справжньою любов'ю.

Я – Ісус Христос, син Єдиного Істинного Бога. Я доручив тобі писати ці послання, які адресовані всім Моїм дітям, але ти надто зайнята – чим, дитя Моє? Чи ти не почувалась зле і не проплакала майже весь вчорашній день? Ось тобі й доказ. Ти знала, що хочеш бути зі Мною так сильно. Тобі це необхідно. Найкраще – перед вівтарем. Я – живий Бог і Я присутній у храмі. Відвідуй його, інакше почуватимешся розгубленою і покинутою. Присвяти Мені свій час, дитино. Нічого більше не має значення. Я єдиний, істинний Бог і не буде в тебе інших богів переді Мною. Це – Моя заповідь, бо саме такою ти створена і саме це робить тебе щасливою. Прийдіть до Мене зморені, і Я подарую вам відпочинок. Я подарую вам мир,, не такий, який дарує цей світ, але Мій, який тільки Я можу подарувати.

Дар, який Я тобі посилаю, дитя, це Мій Син. Невже ти відмовишся? Він чекає на тебе щодня, але куди ти йдеш натомість? Купувати їжу? Прати? Що ти робиш, дитя Моє?

Я чекаю на тебе. Невже ти примусиш Мене чекати і відвернешся від Мене? Невже одна година – це забагато для Сина Божого? Я дарую тобі 24 години. Одна година – це так мало. В ній – твій мир. Решта не приносить плодів.

Жоден день не може прийти без години, присвяченої інтимній молитві до Мене. Найкраще проводити її у церкві, перед вівтарем.  

Прийдіть до Мене, маленькі Мої діти. Я хочу втішити вас. Я хочу піклуватися про вас. Ви геть заплуталися у своїх пріоритетах. Я втомився від того, що ви не слухаєте Мене і не говорите іншим про Мою надзвичайну і безмежну любов до всіх Моїх діточок. Це ваше головне завдання. Моліться разом зі Мною і поширюйте Мою любов. А Я вам дам все, чого ви потребуєте. Не  думай, що маєш якісь важливіші справи. Ти просто маєш бути поруч зі Мною, а Я зроблю так, що все складеться якнайкраще. Я хочу, щоб всі знали про Мою палку любов до Моїх дітей. Я помер для того, щоб ви могли жити, і не в цьому світі, а в прийдешньому. Я є шлях, правда і світло. Все решта марне, якщо не іде від Мене. Часу так мало, маленькі. Дослухайся Моїх слів. Ти втратила вже достатньо часу. Не відкладай. Всі мають знати про Мою любов до них. Лише в Мені вони можуть знову стати цілісними. Більше нічого не має значення, дитино Моя.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
28.08.1993 р Ріта Рінг. 
На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1174 | Додав: sanator | Теги: Ріта Рінг. ДКЗ, Закарпаття, Джублик, Господня блакитна книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]