№ 1 Пригорнись до Мене. - 17 Червня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
18.04.2024
08:38
Календар подій Джублика
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Червень » 17 » № 1 Пригорнись до Мене.
01:28
№ 1 Пригорнись до Мене.

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 2. Підкорись

Ісус: Дитя Моє. Я з тобою. Віруй у Мою присутність. Знай, що Я ніколи тебе не покину. Навіть коли тобі здається, що все остаточно переплуталося. Я все одно поруч.

Я тут, із тобою. Ти завжди знатимеш, що робити. Моя рука постійно захищає тебе, охороняє від лиха. Я ніколи не покину тебе. Я Той, Хто втішає тебе. Приймай Мій мир. Мої настанови, Мою волю, Мій шлях. Віддай все Мені і відчуй свободу підкорення. Я керую твоїм життям. Ти маєш тільки діяти.

Я веду тебе. Ти йдеш, як маленька завідна лялька. Вона хвилюється? Вона втомлюється? Вона зупиняється, коли закінчується енергія пружини. Вона не тривожиться. Вона не переживає за їжу і за те, хто її знову заведе. Нічого для неї не має значення. Вона йде і діє, коли заведена. Коли ні, просто сидить нерухомо і чекає. Чекай на Господа і Я задовольню бажання твого серця. Я – твоя сила. Немає сенсу хвилюватися. Я Той, Хто втішає тебе, веде тебе, любить тебе. Не тривожся. Просто існуй – заради Мене. Будь Моїми руками. Моїм серцем. Моєю любов'ю. Відмовся від самої себе, наповнись Мною. Ти почуваєшся використаною, дино Моя? Я хочу, щоб ти працювала для Мене. Я хочу, щоб ти ходила, говорила, усміхалася і допомагала іншим заради Мене. Помири для себе, живи у Моїй любові. Так, Я використовую тебе. Ти відразу відчуваєш різницю, коли спробуєш знову взяти контроль у свої руки. Ти будеш спотикатися, падати, боятися. Ти відчуєш потребу знову все відпустити і підкоритися, бо сама захочеш щоб Я керував твоїм життям. Довірся Мені. Я тут, то ж не варто мучитися, боятися, хвилюватися. ЯЯ завжди з тобою, і тобі ніколи не потрібно буде за щось переживати, бо ти не будеш більше сиротою. Я завжди біля тебе. Мої  руки обіймають тебе. Ти – Моя дорога дочка. Мій брат, Моя дитина. Я тут відпусти все. Підкорись  Моїй силі. Відчуй, як вона піднімає тебе, наче кульку, догори, подалі від Землі. Що кишить турботами. Тобі все одно. Ти знаєш, що все буде добре. Поглянь на те, за що ти так переживала. Усе своє життя. Навіщо? Це щось змінило? Ні, ти тільки страждала через брак довіри предків. Правда ж важко уявити, щоб вони витрачали свої нерви на безглузді переживання? Це не додало їм навіть хвилини життя. Послухай Мене і просто працюй для Мене, відпусти тривоги, просто живи і будь щаслива. Ось Моя радість. Я підняв тебе і зараз ти споглядаєш і відчуваєш Господню славу. Алілуя, алілуя, алілуя!

Дарую тобі Свій мир, дитино, але не людський, а такий, що лише Я можу дати. Твоє серце неспокійне, але Я завжди з тобою і бачу тебе наскрізь. Тримайся за Мене, міцно тримай Мою руку. Відпусти все. Не хвилюйся. Тебе поглинуло море страху. Зі Мною його більше не буде. Я є мир, його тобі зараз і дарю. Вдихай мир та Ісуса, видихай свій страх.  Насолодись плодами цієї миті разом зі своїми дітьми. Я Той, Хто заспокоїть тебе. Ти не осиротієш ніколи. Я завжди працюватиму разом з тобою. Тримайся за Мою руку. Довіряй Мені. На твою любов та снагу чекає багато випробувань. Вистраждай їх за гріхи своїх та за інших.

Ти побувала у прекрасній подорожі разом із Господом. Тобі могло здаватися, що ти просто бігаєш за власним хвостом, наше цуценя але це не так,Ю я був із тобою завжди, вів тебе Твоє життя – загадка, а Я маю до неї ключ  і знаю, куди ти прямуєш. Ти йдеш шляхом, який Я для тебе проклав. Він іноді може здаватися надто звивистим, але насправді ця стежка веде прямо до мети. Насолоджуйся кожною миттю. Я не відходжу від тебе ні на секунду. Ти не одна. Я з тобою просто зараз.

Я тут завжди. Мій жезл та Моя палиця надають тобі сили. Ти добре витримала випробування. Будь поруч зі Мною і відчувай Мою присутність. Все гаразд. Диявол хоче, щоб ти бачила лише темряву. Споглядай світло, сонячне сяйво. Мого серця. Я тут із тобою, дитя Моє. Я люблю тебе.

Знай – Я тебе вибрав, щоб ти працювала для Мене, була поруч зі Мною, пройшла своє життя за руку зі Мною, несла свій хрест. Це єдиний шлях до Мене. Він нелегкий. На ньому  є і горби, і вибоїни, але ти знаєш, що Мій план чинний навіть тоді, коли ти потрапляєш у пастку. Ти – Моє дороге дитя. Я люблю тебе. Коли ти втомлена і змучена, поклади свою ношу Мені на плечі, відпочинь, Вдихай Господню благодать. Я твій пастир, Я знаю Моїх і Мої знають Мене. Прочитай це Моїм  маленьким дітям. Я так їх люблю. Вони такі дорогі Мені.

 

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
17.06.1993 р Ріта Рінг. 

На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 2011 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Духовна література, Закарпаття, Джублик, Господня блакитна книга | Рейтинг: 2.5/2
Всього коментарів: 1
1   [Матеріал]
Слава Ісусу Христу! Прошу молитися за вихід моєї сім*ї з важкої життєвої сутуації! Нехай Господь Бог Ісус Христос і Матір Божа допомагають нам і оберерігають від зла! Дякую!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]